Skip to content

Kuinka estää WhatsAppia jakamasta tietojani ja tietojani Facebookin kanssa

13 de elokuu de 2021
facebook y whatsapp 1

Facebook Se on yksi tärkeimmistä ja suosituimmista sosiaalisista verkostoista, itse asiassa tämä sosiaalinen verkosto aloitti koko nousun siitä, mistä myöhemmin tulee Twitter tai Instagram. WhatsApp toimii eri tavalla, mutta nykyään molemmat sovellukset ovat sidoksissa käytäntöihinsä, mistä kaikki eivät pidä … jos haluat tietää, miten voit estää WhatsAppia jakamasta tietojani Facebookissa, lue tämä artikkeli.

Verkkomaailma on muuttunut perusteellisesti ajan myötä, nykyään vapautta ja sen rajoja on vaikea määritellä kiistanalaisia ​​politiikkoja. WhatsAppin ja Facebookin tapauksessa on ollut muutamia kiistoja, joista keskustelemme tänään.

Tämän artikkelin osalta saatat olla kiinnostunut tietämään nämä tiedot kuinka jakaa video helposti Facebookista WhatsAppiin Android -laitteeltani. Muista, että kuten nämä artikkelit, verkkosivustoltamme löydät satoja kaikenlaisia ​​oppaita, joilla voit ratkaista kaikki epäilyksesi ja oppia tekemään sen Miracomosehacessa.

Mikä on Facebookin ja WhatsAppin käytäntöjen takana?

WhatsApp -sovellus ilmestyi vuonna 2009, tuolloin sitä pidettiin pienenä pikaviestisovelluksena ja vähitellen se sai tilaa alalla. Nykyään se on epäilemättä maailman tärkein viestisovellus, joka on läsnä sekä Androidissa että iOS: ssä.

Vuodesta 2009 nykypäivään on tapahtunut monia asioita, mutta yksi WhatsAppin kannalta tärkeimmistä on sen ostaminen Facebookilta. Vuonna 2014 Facebook ostaa virallisesti WhatsApp -sovelluksen, siitä hetkestä lähtien monet asiat muuttuivat.

Kun olet ostanut Facebookin WhatsAppista

Osto mennessä Facebook, kasvatti sovellusta entisestään ja laajensi sen käyttöä ennennäkemättömille tasoille. Kuten WhatsApp -painikkeen sijoittaminen Facebook -sivullesi, tämä ja monet muut toiminnot ovat tehneet siitä nykyisen, yhden matkapuhelinteollisuuden tärkeimmistä sovelluksista.

Joka tapauksessa kaikki ei ole positiivista, Facebookin ostamisen jälkeen WhatsApp -sovellus muuttui. Jotkut näistä muutoksista olivat vähäisiä ja merkityksettömiä, mutta toiset olivat varsin havaittavia, mikä herätti keskustelua monien käyttäjien keskuudessa.

Epäilemättä yksi tärkeimmistä muutoksista, jotka ovat herättäneet enemmän keskustelua ja kritiikkiä, on yksityisyyspolitiikan muutos. Et ehkä tiedä sitä, mutta Facebook voi saada tiettyjä tietoja WhatsAppista.

Itse asiassa, kun käytät WhatsApp -sovellusta, järjestelmä toimii tietojen tallentaminen joita voitaisiin sitten käyttää tarvittaessa, mahdollisesti tuotetarjouksiin mutta myös järjestelmän parantamiseen. Totuus on, että käyttäjät eivät ole ottaneet tätä parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka on olemassa keinoja välttää se.

Kuinka estää WhatsAppia jakamasta tietojani Facebookissa

On olemassa keino estää WhatsAppia lähettämästä tietoja Facebookiin. Itse asiassa menettely tämän tehtävän saavuttamiseksi on hyvin yksinkertainen, mutta ymmärretään, että Facebookin ja WhatsAppin kehittäjät eivät ole kiinnostuneita tästä, se ei ole liian tunnettu.

Voit poistaa WhatsAppin tietojen lähettämisen Facebookiin käytöstä seuraavasti:

  1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on avata WhatsApp -sovellus, kun olet siellä, siirry kokoonpano -osioon, jonka löydät painamalla kolmea kohtaa, jotka sijaitsevat yllä ja sovelluksen oikealla puolella, paina sitten Asetukset.
  2. Etsi osio asetusten sisältä Laskuttaa ja napsauta sitä.
  3. Poista nyt vaihtoehto käytöstä Jaa tilitiedot.

whatsapp -mobiili esitys

Kun olet poistanut käytöstä edellä mainitun vaihtoehdon, WhatsApp lopettaa tietojen jakamisen Facebookin kanssa. Suorita tämä toimenpide, jos olet kiinnostunut yksityisyydestäsi.

Jos vaihtoehto ei tule näkyviin, älä huoli, totuus on, että joillakin käyttäjillä ei ole tätä vaihtoehtoa käytössä, mikä on täysin normaalia.