Skip to content

Kuinka hallita Roku-televisiota äänelläni Alexan kautta? (Esimerkki)

20 de heinäkuu de 2021
Roku TV

Tietenkin miten et halua ohjaa Roku TV: tä Alexan kanssa? Uusien televisioiden tarjoamat mahdollisuudet on suunniteltu mukavuutta ajatellen, ja niitä päivitetään päivittäin vastaamaan väestön uusia vaatimuksia.

Mutta jos et tiedä mitä Roku-televisiosi tarjoaa sinulle nyt tai miten Yhdistä se Alexaan, olet onnekas. Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ja miksi sinun pitäisi ostaa jokin näistä laitteista, jos sinulla ei vielä ole niitä, koska alexa tarjoaa käyttäjilleen monia vaihtoehtoja, kuten muuntaa Android-laitteesi älykkääksi kodiksi ja hallita missä tahansa kodin kulmassa äänikomennoilla.

Roku-televisio

Älytelevisiot ovat nyt muodissa, ja monet valmistajat tarjoavat erilaisia ​​malleja. Samsungista Amazoniin vaihtoehdot ovat laajat ja monipuoliset, ja laatu kasvaa vain päivittäin.

Monet näistä laitteista ovat kuitenkin yleensä kalliita, ja juuri tässä Roku näkyy mielenkiintoisena vaihtoehtona. Vuodesta 2002 lähtien se on tarjonnut käyttäjilleen erilaisia ​​Smart TV: lle tyypillisiä etuja tarvitsematta ostaa sitä.

Eri laitteidensa ansiosta on mahdollista muodostaa yhteys verkkoon ja käyttää kaikkea mitä se tarjoaa sinulle, olipa se sitten Facebook tai Netflix. Vaikka nykyinen televisiosi onkin suurin, se on Yhdysvalloissa, mutta monet ovat nauttineet tästä palvelusta, yritys jatkaa kasvuaan ja menee enemmän.

Siksi he julkaisevat oman älytelevisionsa, Roku TV: n. Se sisältää kaikki aiempien laitteiden edut ja perustuu niiden kokemuksiin. Nyt jopa voit ohjata Roku TV: tä käyttämällä äänikomentoja ja kaikkia Alexa-taitoja.

Toinen Roku-television suurista eduista on sen erinomainen vastine rahalle. Tämä tosiasia tekee siitä yhden houkuttelevimmista vaihtoehdoista kaikentyyppisille yleisöille.

Kuinka hallita Roku TV: tä Alexan kanssa?

Kuinka voisi olla toisin, Roku on myös päättänyt liittyä Alexamaniaan. Tällä tavalla voit käyttää Amazon-avustajaa: Alexa ohjata Roku TV: täsi älykkäillä äänikomennoilla, mikä lisää sen mukavuutta ja monipuolisuutta. Tämän avulla voit edetä oman älykkään kodin mukautuksessa, joten noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita ja voit hallita Roku TV: tä Alexan kanssa

Vaihe yksi: Asenna Roku TV

Tätä varten sinun tarvitsee vain kytkeä uusi älytelevisio virtalähteeseen ja Internet-yhteyteen noudattaen valmistajan ohjeita tai palauttaa jo käytetty laite tehdasasetuksiin. Sinun pitäisi varmista, että sinulla on Roku-käyttöjärjestelmän versio 9.3 tai uudempi, käyttöjärjestelmäsi.

Vaihe kaksi: Yhdistä Echo

Loppujen lopuksi sinun on kuultava, jotta voit kommunikoida äänellä laitteen kanssa. Tässä mielessä sinun on liitettävä yksi Amazon Echo -malleista ja noudatettava asennusohjeita.

Kolmas vaihe: Lataa taito

Tämä on tapa, jolla Alexa hallinnoi ohjelmistoa eri palveluntarjoajilta. Tässä tapauksessa sinun on mentävä älypuhelimesi Alexa-sovelluksen ”Asetukset” -valikkoon.

roku alexa -mobiililaite

Kun olet siellä, sinun on valittava vaihtoehto ”TV ja video” ja myöhemmin ”Roku”. Nyt sinun tarvitsee vain aktivoida taito ja sen mukana vastaavat ohjaimet asennetaan käyttöjärjestelmääsi.

Neljäs vaihe: linkitä tilisi

Se pyytää Roku-tilitietojasi, jotka sinun on annettava. Sinun on luotava tämä tili, kun ostat ensin Roku-laitteen, ja sen avulla voit hallita sen palveluja.

Vaihe viisi: Valitse Laitteet

Eli määritä, millä Echo-laitteella aiot ohjaa Roku TV: tä Alexan kanssa ja mitä Roku-televisiota aiot hallita tällä. Tämä on tärkeää, koska jos sinulla on useita laitteita, voit määrittää ryhmät ja rutiinit. Tämän avulla voit myös hallita, mistä kodin huoneista Roku TV: tä voidaan ohjata.

Vaihe kuusi: Puhu

Tässä ja kaikkien valintaikkunoiden jälkeen voit kommunikoida television kanssa käyttämällä Alexan äänikomentoja. Voit etsiä sarjoja ja elokuvia tai aloittaa tiettyjä kanavia, mutta vähitellen lisää toimintoja sisällytetään.