Skip to content

Kuinka kirjautua sisään jonkun Snapchat-tilille heidän tietämättään

17 de marraskuu de 2021
Kuinka kirjautua jonkun Snapchat tilille tietamatta

Snapchat on johtava sosiaalisen median sovellus ja sen vaikutus yhteiskuntaamme on moninkertaistunut vuosien varrella. Varsinkin kun saa väestöä. Koska niin monet nuoret käyttävät tätä sovellusta, heidän tietosuojansa ja turvallisuutensa ovat ensiarvoisen tärkeitä. Snap chatilla on tiukat säännöt suojausominaisuuksiensa ylittämiseksi, mutta se ei välttämättä tarkoita, etteikö se olisi mahdollista.

Ensinnäkin, ei ole koskaan hyvä idea kirjautua sisään tai hakkeroida jonkun pikachattiin tai mihinkään muuhun sosiaalisen median tiliin ilman hänen tietäjäänsä. Mutta tietysti, jos voidaan perustella syyt tehdä samoin ja jos siihen liittyy jotain mukana olevan käyttäjän turvallisuuteen liittyvää, voimme opastaa sinua kuinka tämä saavutus voidaan saavuttaa.

Ihannetapauksessa, jos haluat kirjautua jonkun tilille, sinun on tiedettävä hänen kirjautumistietonsa oikein. Jos et saa henkilön kirjautumistietoja, hänelle ilmoitetaan tietoturvaloukkauksesta, kun yrität kirjautua hänen tililleen. Tästä syystä on tärkeää, että käytät kolmannen osapuolen sovelluksia murtaaksesi turvaesteet. Sinun on muistettava, että Snapchat on erittäin suojattu sovellus ja he ovat asentaneet paljon ominaisuuksia, jotka pitävät käyttäjien tiedot turvassa.

Kuinka kirjautua sisään jonkun Snapchat-tilille heidän tietämättään

On olemassa muutamia vakoilusovelluksia, jotka toimivat salaperäisessä tilassa ja antavat käyttäjälle päivityksen tapahtumista sen henkilön puhelimessa, jonka tilin haluat hakkeroida. Yksi tällainen sovellus on MSpy. Siinä on useita muita lisäominaisuuksia, kuten GPS-seuranta, joka voi jopa seurata puhelimen sijaintia.

1. MSpy

1) Vieraile MSpyn verkkosivulla. Voit vierailla sovelluksen verkkosivuilla. On myös mahdollisuus tehdä premium-tilaus, ja suosittelemme sinulle samaa, joka voi antaa sovelluksen esteettömälle toiminnalle.

2) Lataa sovellus sen henkilön puhelimeen, jonka tilille haluat kirjautua. Varmista, että puhelimen asetukset sallivat lataamisen kolmannen osapuolen lähteistä. Kun sovellus on ladattu, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

3) Kun tämä vaihe on valmis, poista kuvake henkilön puhelimen aloitusnäytöltä. Saman tarkoituksena on varmistaa, että henkilö ei koskaan saa tietää, että hänen toimintaansa seurataan.

4) Sen jälkeen voit vierailla MSpy-hallintapaneelissa etälaitteelta ja valita sitten sosiaalisen median. Tämän jälkeen voit valita ’Snapchatin’ seurataksesi sen henkilön toimintaa sovelluksessa, jonka toimintaa seurataan.

Toinen vakoilusovellus, jolla voit kirjautua sisään jonkun snap-chat-tilille hänen tietämättään, on käyttää toista Spyzie-nimistä sovellusta. Jopa tämä sovellus toimii stealth-tilassa, ja seuraavat vaiheet voidaan saavuttaa tämän saavutuksen saavuttamiseksi.

2. Spyzie

1) Sinun täytyy käydä Spyzie-verkkosivulla ladataksesi linkin. Saatavilla olevista perus- ja premium-sopimuksista suosittelemme valitsemaan premium-vaihtoehdon, sillä sen avulla pääset käyttämään esteettömästi ominaisuuksia.

2) Sen jälkeen sinun on asennettava kyseinen sovellus henkilölle, jonka pikachatin haluat hakkeroida. Kun olet lisännyt käyttäjätunnuksesi ja sovelluksesi, muista poistaa Spyzie henkilön puhelimesta, jotta hän ei saa tietää, että hänen tiliään seurataan.

3) Tämän jälkeen voit sammuttaa mahdollisten päivitysten ilmoitukset myös, jotta sovellus ei toimi kunnolla piilotilassa.

4) Sen jälkeen voit etäkäyttää sovelluksen kojelautaan seurataksesi persinin snapchat-tilin toimintaa.

Johtopäätös

Voit käyttää henkilön Snapchat-tiliä ilmoittamatta hänelle, mutta tämä käytäntö ei ole eettistä. MSpy ja Syzie ovat liian johtavia sovelluksia, jotka saattavat mahdollistaa helpon hakkeroinnin, mutta suosittelemme, että käytät näitä sovelluksia vain, jos hakkerointi on välttämätöntä tietoturva- ja tietoturvaongelmien kannalta.