Skip to content

Kuinka korjata CloudFlare -virhe 525 ’SSL -kättely epäonnistui’

1 de syyskuu de 2021
cloudflare logo original 11625

Kun surffaamme Internetissä, olimmepa sitten töistä, henkilökohtaisista, koulutuksellisista tai viihdesyistä, haluamme Internetin olevan nopea. On epäilemättä ärsyttävää joutua odottamaan pitkään pyytämämme sivun latautumista, tästä syystä on luotu erittäin hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voimme turvallinen ja nopea selailu.

Riippumatta Internet-palveluntarjoajastamme tai palkkaamastamme suunnitelmasta nopeutta voidaan parantaa, esimerkiksi on olemassa niin sanottu DNS, eli verkkotunnusjärjestelmä, välttämätön yhteyden muodostamiseksi. Yleensä tämän tarjoaa operaattori, jonka vuokraat tarjoamaan Internet -palvelun.

DNS muuntaa verkko -osoitteen IP -osoitteeksi, jotta voit etsiä palvelimen pyydetyillä tiedoilla. On myös julkisia DNS -palveluntarjoajia, vaikka ne ovatkin hitaampia suuren käyttäjämäärän vuoksi, mutta tietysti oikean DNS: n avulla voit nopeuttaa hakuja haluamillasi sivuilla ja parantaa suojausta selaamisen aikana.

Näiden DNS: n käyttö hyödyttää myös niitä, jotka vierailevat Internet -sivuilla matkapuhelimensa kautta, koska mobiililaitteellasi on mahdollista muokata tai käyttää toista DNS: ää, olipa se sitten Android tai iOS.

Mutta ei vain DNS on välttämätön nopealle selaamiselle ja suojattu on myös tarpeen käyttää niin kutsuttuja CDN-tiedostoja. Kaikkialle maailmaan on luotu palvelinverkko, joka mahdollistaa verkkosivujen ja tietojen tallentamisen ja replikoinnin. Nämä CDN -palvelimet mahdollistavat pääsyn lähemmäksi etsimäämme verkkosivustoa, mikä parantaa vasteaikaa.

Kuinka käyttää CloudFlarea?

Kuten monet teistä jo tietävät, Internet -yhteydet koostuvat periaatteessa tietokoneen yhdistämisestä toiseen, kunnes verkko on muodostettu. Tästä syystä yhteyden muodostamiseksi nopeampi tietyn palvelimen kanssa sen on oltava lähellä sitä, mikä johti palvelimien luomiseen kaikkialla maailmassa, jotka pystyvät toistamaan verkkosivustoja.

Tällä tavalla yhteyksien nopeutta voidaan lisätä asettamalla palvelimet vierailemiemme verkkosivujen lähelle. Nämä nimeltään CDN Ne ovat epäilemättä parantaneet nopeutta ja mahdollisuutta päästä eri verkkosivustoille, tietysti aina on asioita, joista on huolehdittava Internet -selaamisen aikana, ja haittoja, joita syntyy näitä palvelimia käytettäessä.

Muutama vuosi sitten CloudFlare luotiin ratkaisemaan joitakin ongelmia ja parantamaan sisällön jakelua. Lisäksi se on auttanut meitä suojelemaan tietohyökkäyksiltä, ​​joten se on yksi turvallisimmista.

Toimimalla välittäjänä käänteisvaltuutetuille se sallii sen havaita haitallista liikennettä ja roskapostia verkossa, joka suojaa myös henkilötietojamme, erityisesti taloudellisia tietoja, joihin usein hyökätään.

Joskus infrastruktuuriin liittyvää CloudFlare -palvelinta käytettäessä saattaa esiintyä ongelmia, mutta ne voidaan korjata. Tällä kertaa puhumme sinulle nimenomaan virheestä 525 ’SSL -kättely epäonnistui ja kuinka korjata se helposti näiden vinkkien avulla.

Ratkaisu virheeseen 525 ’SSL -kättely epäonnistui

Kaikille Mahdolliset kaatumiset CloudFlarea käytettäessä Niiden ratkaisemiseksi on suoritettava tiettyjä toimenpiteitä, tässä tapauksessa, jos näkyviin tuleva yhteysvirhe sanoo: virhe 525 ’SSL -kättely epäonnistui.

cloudflare -ratkaisuvirhe 525 ssl -linkki epäonnistui

Tämä johtuu määritysvirheestä verkkopalvelimessa, johon yrität muodostaa yhteyden; On kaksi erityisehtoa, jotka on täytettävä, jotta tämä virhe ilmenee, yksi näistä on mainittu.

Varten virhe ’SSL -kättely epäonnistui, sinun pitäisi ottaa yhteyttä isännöintipalveluntarjoajaan. Sen selvittämiseksi, johtuuko syy yleisistä lähdesivujen virheistä.

Tarkista asennettu SSL, portti 433 tai muu suojaus, SNI -tuki ja salauspaketit; Tällä tavalla voit määrittää vian lähteen ja jatkaa tarvittavan ratkaisun löytämistä tähän ongelmaan. Samalla tavalla CloudFlaressa he ovat valmiita antamaan sinulle neuvoja, joita tarvitset tähän tai ehkä muuhun ongelmaan.