Skip to content

Kuinka korjata tai korjata LOL League of Legends -järjestelmävirhe Windowsissa

13 de elokuu de 2021
teclado manos 11704

Jos vuonna 2020 järjestelmävirhe LOL: ssa kiusannut pelejäsi, älä enää kärsi! Täällä MiraComoSeHacessa tarjoamme ratkaisuja tähän epäonnistumiseen. Viesti saattaa näkyä LOL -muodossa: ”Järjestelmävirhe, kriittinen virhe ja prosessi on lopetettava” tai ”järjestelmävirhe täynnä muistin tyhjennystä”, sinun on tehtävä seuraava.

Ennen vaiheiden osoittamista on kuitenkin tärkeää tietää, että tämä selitys pätee ratkaisemaan LOL -järjestelmävirheen Windows 7: stä alkaen. Da iugal, jos sama näyttää sinulletai järjestelmävirhe LOL: ssa Windows 10: ssä tai 8, seuraa ohjeita ja päästä eroon ongelmasta.

Siirry tiedostonhallinnassa tietokoneelle ja sitten paikalliselle levylle ”C”, siirry ”Riot Games” -kansioon ja sitten League of Legends -kansioon. Myöhemmin valitset kansiot pitämällä ohjausnäppäintä painettuna ”Config” ja ”Logs” poistaa ne, käynnistä peli ja kaiken pitäisi sujua.

Mikä on League of Legends?

Jos mietit mitä legendojen liiga on, on tärkeää huomata, että tässä pelissä on yli 100 miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa, lähinnä Aasian maissa.

The kiinalainen ja korealainen He erottuvat parhaista pelaajista, jotka voittavat pääkilpailut ja erottuvat eri liigoissa ja lol -karsinnoissa.

Pelitiloja on useita, mutta tärkein niistä koostuu kahden joukkueen välisestä taistelusta lopettaa ”yhteys” vastustajajoukkueelta. Jokaisessa joukkueessa on viisi pelaajaa ja tuki on välttämätöntä.

Kartalla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka jokaisen pelaajan on ymmärrettävä voidakseen ymmärtää saavuttaa voitto. Yleisesti ottaen kolme pääkadua voidaan korostaa, sivuilla ja keskellä.

Ulkopuolisten katujen varrella on suuri määrä torneja, jotka toimivat ennakkosuojana, jotta ne voidaan muuttaa todellinen tehtävä.

Tällä hetkellä League of Legends sitä pidetään e-urheiluna, keskittyminen ja henkinen ketteryys, ovat tehneet siitä vetovoiman nuorille ja aikuisille.

Toimivin ratkaisu järjestelmävirheisiin

Sinun on pidettävä mielessä, että edellä mainittu ratkaisu ei ole ainoa päätejärjestelmän virhe LOL 2020 Windows 10: ssä, ja sinun ei myöskään tarvitse huolehtia, sitä tapahtuu miljoonille käyttäjille päivittäin.

Vaikka on totta, että Riot Games pyrkii päivittäin varmistamaan käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen, aina kun virhe on korjattu, muita ilmestyy, tai sen sijaan uusia versioita tai päivityksiä lisättäessä, jotain yleensä voi aina mennä pieleen.

Google -haku ”järjestelmävirheen ratkaisu ” vuonna 2019 se oli hyvin yleistä. Jopa vuonna 2021 on mahdollista nähdä tällaisia ​​virheitä, mutta riittää, että teemme sen, mitä esittelemme alla.

Kokeile päivittää ohjaimet, etenkin videokortin, yleensä joskus niistä tulee yhteensopimattomia peliversion kanssa.

Lopuksi, vaikkakin vähemmän tehokas, on kannattavin. Voit yrittää odottaa, että internetimme muodostaa hyvän yhteyden LOL -palvelimeen, ja myös olla kärsivällinen ja odottaa hetken.

Minimivaatimukset League of Legendsin pelaamiseen

Jotta League of Legends toimisi hyvin, sinulla on oltava vähintään 2 Gt RAM -muistia ja noin 10 Gt kiintolevyllä ja näytönohjain.

Yleisesti ottaen League of Legends ei ole resursseja vievä peli. Kuitenkin, kanssa joitain parempia komponentteja ja hyvät oheislaitteet, kokemus paranee.

Suositeltava Riot-tiimin mukaan siinä on 4 Gt RAM-muistia ja 3 GHz: n kaksoisydinsuoritin sekä näytönohjain, jossa on vähintään 512 Mt VRAM-muistia.

suurennuslasi tutkii legendojen liigan pelaamisen vaatimuksia

Kuitenkin, Mac -tietokoneille, vähimmäisvaatimukset ovat 2–4 Gt RAM -muistia ja 5 Gt kiintolevyllä. Sinulla on oltava OS X 10.10 Yosemite tai macOS 10.14.

Jos Macissa on Näytönohjain ja voit sallia enemmän kuin 10 Gt kiintolevylle, League of Legendsin pelaaminen on optimaalista.

Kun odotat näitä tietoja, mitä odotat? Piristy lataa, asenna ja pelaa lol uppoutua tähän uuteen maailmaan, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi.