Skip to content

Kuinka korjata tai palauttaa vaurioituneet valokuvat, jotka eivät avaudu Fotologissa – vaihe vaiheelta

1 de syyskuu de 2021
fotolog fechas 12379

Kun Fotolog palasi sosiaalisten verkostojen ja mobiilisovellusten markkinoille, monet ihmiset, jotka käyttivät sitä 2000 -luvun alussa, lataa valokuvasi ja jaa ne ystäviesi kanssa, He lataavat valokuviaan joko pitääkseen ne muistina tai poistaakseen ne sosiaalisesta verkostosta.

Monet muut pyrkivät lataamaan ne matkamuistoksi, jotta ne voidaan ladata myöhemmin Facebookiin hyvällä resoluutiolla, mutta he ovat nähneet tapauksen useista ihmisistä, jotka ilmoittavat, että heillä on ongelmia kuviensa lataamisessa, koska he sanovat olla vaurioitunut tai lukukelvotonNäissä tapauksissa, joissa kuvat ovat vaurioituneet ja ne on korjattava, voit luottaa useisiin vaihtoehtoihin.

Mikä on Fotolog?

Fotologi oli sosiaalinen verkosto Se luotiin 2000 -luvun alussa, erityisesti toukokuussa 2002, ja sillä oli suuri vaikutus nuorten yhteiskuntaan tuolloin, ja se oli yksi näiden vuosien tärkeimmistä verkostoista kauan ennen Facebookin lähtöä.

Jotta voit käyttää sitä, sinun oli vain rekisteröidyttävä käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotta voit tehdä monia tämän päivän asioita, mutta ajan rajoituksilla, voit ladata valokuvia, keskustella ystäviesi kanssa, voit liittyä ryhmiin.

Mitä tulee valokuviin, voit vain lataa päivittäin, paitsi että maksoit jäsenyyden, joka maksettiin dollareissa, jos olit Premium -jäsen, sinulla oli mahdollisuus ladata enintään 10 valokuvaa päivässä ja lisätä siihen myös kommentti sen lisäksi, että voi saada yli 20 kommenttia.

Kaiken tämän vuoksi Fotologista tuli näiden vuosien tärkein sosiaalinen verkosto, tämä oli enemmän tai vähemmän Facebookin poistumiseen saakka, ja sillä oli paljon enemmän etuja, minkä vuoksi se unohdettiin, kunnes herääminen Android -sovellukseksi.

Kuinka korjaan Fotolog -kuvat?

Monet käyttäjät, kun palautat tilisi ja lataavat valokuvansa, he ymmärsivät, että niitä ei voi enää nähdä, jostain syystä sovellus säilytti tietojen eheyden, mutta tämä on helppo ratkaista joillakin Windowsissa olevilla työkaluilla.

Ensimmäisenä askeleena sinun on löydettävä kuvat tietokoneeltasi ja tallennettava ne työpöydän kansioon, jotta niitä on helpompi löytää myöhemmin. Käytämme ensin ns. ”JPG -korjaus”, joka on tietokoneohjelma, jota käytetään laajalti vaurioituneiden kuvien palauttamiseen poistamisen tai huonosti kopioimisen jälkeen, sen asentamiseksi meidän on mentävä sen viralliselle verkkosivustolle, se on ilmainen ohjelma, vaikka sillä on myös PRO -versio.

Meidän tapauksessamme ilmainen versio Se riittää meille, meidän on asennettava se, ja kun avaamme sen, ruutu tulee näkyviin useilla palautusvaihtoehdoilla, meidän on napsautettava ”selaa”, jolloin meidän on löydettävä kansio, jonka loimme työpöydällä kaikilla kaikki ja napsauta hyväksy.

Nämä latautuvat ohjelmaan ja seuraava asia on napsauttaa ”Aloita pelastus”Tämä käynnistää prosessin, tämä on automaattista, ja kun olet valmis, voit tarkistaa kansiostasi, että kaikki on jälleen toiminnassa.

Toinen vaihtoehto kuvien palauttamiseen

Toinen laajalti käytetty ohjelma valokuvien palauttamiseen on Helppo palautustoiminto, jonka voit saada ilmaisen version viralliselta sivulta, jonka avulla voit palauttaa jotain enemmän kuin 1 Gt ilmaiseksi, ja koska meidän tapauksessamme haluamme palauttaa valokuvia, meillä ei ole paljon ongelmia tämän kanssa.

kamera palauttaa vioittuneet valokuvat valokuvablogista

Kun asennamme sen, voimme valita skannattavan yksikön, meidän tapauksessamme voimme skannata puhelimemme kerran kytketty tietokoneeseen USB: n kautta, prosessi suoritetaan automaattisesti, kun se on alkanut.

Jokainen kohokohta, joka on paras vaihtoehto tulevien tietojen menetysten estämiseksi ja jopa juuri palautettujen kuvien suojaamiseksi, on käyttää sovelluksia, jotka tallentavat valokuvamme pilveen, kuten Google Photos, joka tarjoaa tallennettujen tietojen täydellinen turvallisuus, Lisäksi on hyvä tehdä varmuuskopioita säännöllisesti, jotta kaikki pysyy ajan tasalla.