Skip to content

Kuinka ladata ColorNote Notepad tai Post-it apk Android-matkapuhelimelle tai iPhonelle

1 de syyskuu de 2021
post it telefono 11637

Oletko kyllästynyt siihen, että sinun täytyy kirjoittaa kaikki paperille tai vanhaan päiväkirjaasi? Päivän sitoumukset, ostoslista, kokoukset, aktiviteetit yliopistossa tai koulussa, tehtävät, perhejuhlat tai paljon muuta. Post-it ovat sinun ratkaisusi.

Nämä omituiset paperinpalat liimalla takana ovat monen miljoonan dollarin yritys. kiitos heille, sen luoja Arthur Fry (joka on tunnettu 3M -tutkija)

Tällä ajatuksella oli yksinkertainen lähtökohta, joka on pieni pala paperista, jonka takaosassa on erityinen liima, joka kovettuu vasta sen jälkeen, kun se on joutunut kosketuksiin ilman hapen kanssa. Heidän ansiostaan ​​sen luoja Arthur Fry (joka on 3M: n tunnettu tiedemies) tuli miljonääriksi yksinkertaisella keksinnöllä ja jokapäiväisillä sovelluksilla.

Mikä onkaan parempi idea kuin muuttaa tämä sovellukseksi, joka on yksinkertaisempi päivittäiseen käyttöön ja valmis työskentelemään vain katsomalla matkapuhelimesi näyttöä. Tätä varten ColorNote- ja Post-it-sovellukset ovat paras vaihtoehto sinulle.

Olemme maailmassa, joka on siirtymässä kohti puhtaampia ja kestävämpiä menetelmiä jakeluun ja kerro ajatuksistamme, Siksi tämän sovelluksen kaltaiset taidot ovat välttämättömiä nykyaikaiselle yrittäjälle ja kaikille niille, jotka oppivat ajamaan ja joilla on oma yritys.

Lataa ColorNote Androidille tai iPhonelle

Android -laitteille ColorNote on ladattavissa ilmaiseksi tuetuille malleille Google Play Kaupasta. Vaikka se on melko yksinkertainen sovellus ja vie hyvin vähän tilaa, Siinä on joukko merkittäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä erittäin tärkeän sovelluksen omassa luokassaan.

Käyttäjien vastaanottavaisuus on ennen kaikkea positiivista, ja se tarjoaa meille vaihtoehtoja, jotka ovat värillisiä tyynyjä / ”post-it”, jotta emme unohda mitään, koska väri auttaa muistamaan asiat helpommin.

Siinä on mielenkiintoisia ominaisuuksia, joiden avulla voit muokata muistiinpanojasi. Tämän sovelluksen avulla voit määrittää kullekin merkinnälle haluamasi prioriteetin, mikä on aina välttämätöntä pitääksesi esityslistan hyvin.

ColorNote se tarjoaa myös pääsyn kalenteriin jonka avulla voit kirjoittaa tärkeät päivämäärät, hälytykset ja ilmoitukset muistiin, jotta et menetä mitään.

Lataa Post-it APK Android- tai iPhone-mobiililaitteille

3M -tavaramerkki, alkuperäinen post-it-merkki, on julkaissut sovelluksen älykkäällä nimellään. Tämä on työkalu niille, jotka rakastavat näitä pieniä tarralapuja ja tukevat alkuperäistä tuotemerkkiä. Sen tehtävänä on edistää näiden paperien käyttöä sekä digitaalisesti että fyysisesti ja tehdä sovelluksesta käyttäjille palkitsevin.

nainen kannettavan tietokoneen ja puhelimen kanssa

Se on helppokäyttöinen sovellus, ja sitä on saatavana eri väreissä ja kooissa. Sinulla on useita vaihtoehtoja parantaaksesi kokemusta. Voit luoda viestejä, muokata niitä ja jakaa ne eri muodoissa, kuten PDF, EXCEL ja PowerPoint.

Yksi tämän sovelluksen uusimmista ominaisuuksista on se käytä kameraa kaikkien post-it-tiedostojen analysointiin joka on taululla, ja luo heidän kanssaan oma kannettava työpöytäsi.

Tämä sovellus, kuten monet muutkin, vaatii erityisluvat jotta puhelimesi toimisi kunnolla, mikä voi olla hämmentävää monille aloittelijoille, joiden on opittava hallitsemaan sovellusten käyttöoikeuksia saadakseen niistä kaiken irti.

Mahdollisuus käyttää matkapuhelimen kameraa ja skannata kotona tai työtilassa olevan korkin seinällä olevat postikamerat tekee siitä erottuvan. Postita se ei ole mainoksia, eikä sinun tarvitse maksaa mitään erityispalvelua käyttääksesi sitä.

Eri sovellusten joukossa yhdelläkään ei ole 3M: n kehittämän sovelluksen kaltaisia ​​ominaisuuksia. Tämä on ilmainen, ja sen voi ladata sekä iPhonelle että Androidille on saatavana ilmaiseksi.