Skip to content

Kuinka ladata GIF -kuvia tai animoituja kuvia Giphystä WhatsAppille

3 de syyskuu de 2021
logo giphy 14453

Koska WhatsApp -alusta lisäsi toimintoihinsa GIF -tiedostojen lähettämisen, jotka voit ladata tai tallentaa, tämän muodon suosio on hallitsemattomasti lisääntynyt ja vaikuttavinta on, että se on pysynyt sellaisena.

Giphy on alusta, joka sallii luo omat GIF -tiedostosi jotta voit myöhemmin jakaa ne eri sosiaalisissa verkostoissa, ja voit jopa ladata sivulla olevien miljoonien GIF -tiedostojen joukosta ja jakaa ne samalla tavalla.

Voit ladata GIF -tiedostot tältä sivulta matkapuhelimeesi riippumatta sen käyttöjärjestelmästä tai tietokoneesta ja se on täysin ilmainen. Vaikka Giphy on suosittu GIF -tiedostojensa vuoksi, tämä ei ole kaikkea tällä sivulla olevaa sisältöä. Voit myös luoda ja ladata kaikenlaisia ​​tarroja tai tarroja.

Mitä ovat Giphy -animoidut GIF -kuvat tai kuvat WhatsAppille?

GIF -kuvamuoto on yksi suosituimmista tällä hetkellä, tämä muoto perustuu lisää liikkumista kuviin kehysten kautta jotka tapahtuvat toisilleen.

Tällä tavalla tehdä lyhyt animaatio, mutta ilman ääntä, joka toistetaan yhä uudelleen muutaman sekunnin ajan. Tämä tekee keskusteluista hauskan käänteen ilman suuria tiedostoja.

GIF -tiedostot hyödyntävät parhaita videoita ja kuvia luodakseen käytännöllisemmän mutta yhtä hauskan muodon. GIF -tiedostoissa voi olla enintään 256 väriä, ja yhdessä tämän kanssa äänen puute tekee GIF ei ole yhtä painava kuin video.

Sanan GIF lyhenteet tarkoittavat Graphics Interchange Format, joka käännetään espanjaksi ”Grafiikan vaihtoformaatti”. Tämä muoto on kehitetty vuonna 1987, ja vaikka se on ollut olemassa yli 30 vuotta, se sai tällä vuosikymmenellä suosionsa ja siitä on tullut maailmanlaajuinen trendi.

Giphy on verkkosivusto, jossa ne isännöivät miljoonia GIF -tiedostoja, jotka voit ladata tai tallentaa käyttää myöhemmin sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa, ja lähettää WhatsApp Messengerin avulla yleisimpiin keskusteluihin. Giphyn lisäksi GIF -kuvia löytyy Googlen kuvakirjastosta.

Tätä varten sinun tarvitsee vain kirjoittaa Googlessa haluamasi kuvatermi ja napsauttaa sitten ”kuvia”, Sitten vaihtoehdossa”työkaluja”Ja missä valitsemasi kuvatyypit näkyvät”animoitu”Lataa sitten GIF -tiedostot, joista pidät eniten.

Animoidut kuvakategoriat, jotka sinulla on käytettävissä GIPHY: ssä

GIPHY on virtuaalinen alusta, joka tarjoaa käyttäjille kaikkialta maailmasta suuren erilaisia ​​GIF -kuvia tai animoituja kuvia ladattavaksi ja tallennettavaksi mobiililaitteissa, jotta niitä voidaan käyttää sosiaalisissa verkostoissa. Tällä alustalla saat GIF -kuvia, tarroja, tarroja ja paljon muuta, jotka saat helposti ja nopeasti.

Löytääksesi eniten haluamasi GIF -tiedoston, GIPHY jakaa ne ja järjestää ne luokkiin. Tällä tavalla voit siirtyä suoraan valitsemasi GIF- tai animoituun kuvaan. Luokkien joukossa ovat muun muassa eläimet, tunteet, urheilu, tervehdykset, lomat, viihde, taiteilijat, leikkeet.

Syöttämällä kaikki edellä mainitut luokat voit tarkastella monenlaisia ​​GIF -kuvia ladata haluamasi animaatiotyypin mukaan.

Tapoja ladata GIF ja jakaa se WhatsAppissa

Tässä osassa selitetään yksinkertaisella tavalla tapoja Lataa GIF ja jaa se WhatsAppissa. Jos olet yksi niistä, jotka yleensä käyttävät GIF -tiedostoja tai liikkuvia kuvia käytännöllisemmän ja hauskemman keskusteluäänen luomiseksi, olet varmasti kiinnostunut tietämään, miten voit ladata ne verkkoselaimesta tai sovelluksesta.

Lataa ne selaimesta

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä lataa GIF -tiedostot Giphy -alustalta, on käyttää sitä mobiililaitteesi verkkoselaimella tai tietokoneeltasi. Voit heti nähdä valikon näytöllä.

Sitten näet näytön oikealla puolella a kolmen pisteen kuvake, tämä symboloi vaihtoehtoista valikkoa, kun se näytetään, muut Giphy -alustan tarjoamat toiminnot näytetään.

etsi gif googlella

”Haku” -tilassa voit kirjoita lause, joka kuvaa etsimääsi GIF- tai GIF -kuvaa, kun olet valinnut ladattavan, sinun tarvitsee vain napsauttaa sitä. Sitten GIF: n tiedot näytetään, napsautat hiiren kakkospainiketta, lataat sen ja se näkyy tietokoneesi latauskansiossa tai matkapuhelimesi galleriassa

Suoraan sovelluksesta

Toinen menetelmä on ohi ladataan Giphyn käyttäjille luoma mobiilisovellus, jota voit käyttää mobiilisovelluskirjastosi, joko Play Kaupan tai App Storen, kautta.

Kun sovellus on ladattu ja asennettu matkapuhelimeesi, on aika avata se ja kirjoita GIF tai tarra, jonka haluat ladata, valitse haluamasi, kolmen pisteen kuvake ilmestyy kuvan alle, tässä näytetään vaihtoehdot lähettää sähköpostitse, kopioida linkki, jakaa sosiaalisissa verkostoissa, tallentaa muun muassa mobiiligalleriaasi.

Napsauta sitten vaihtoehtoa tallentaaksesi GIF -tiedostot matkapuhelimesi galleriaan tai ”tallenna GIF” ja valmis. Voit nyt käyttää sitä milloin haluat.

WhatsApp -versiot, jotka ovat yhteensopivia GIHPY: n kanssa

Mobiiliviestisovellukset ovat maailmanlaajuinen trendi, koska niiden luominen, emojit, tarrat, tarrat ja GIF -tiedostot ovat perusasioita päivittäisissä WhatsApp -keskusteluissa. Yhä useammat ihmiset käyttävät niitä ilmaistakseen tunteita, reaktioita, tunteita mm.

Suosituudestaan ​​huolimatta liikkuvat kuvat eivät olleet yhteensopivia kaikkien WhatsApp -versioiden kanssa aikaisemmin. Itse asiassa vain iOS -versio hän oli yksi ensimmäisistä, jolla oli käytettävissä GIF -hakukone. Ennen pitkää sen myöhemmät päivitykset sallivat muut versiot, kuten kuten Android ja Windows Phone Myös GIF -tiedostot integroidaan.

Nyt ne, joilla on mainitut versiot, voivat lähettää animoituja GIF -tiedostoja, koska ne on integroitu GIPHY -alustaan.

Muut WhatsApp -yhteensopivat GIPHY -sovellukset

On jo mainittu, että GIPHY -sovellus voit ladata ja tallentaa Gif -tiedostoja mobiililaitteellasi ja jaa ne ystäviesi kanssa WhatsApp -viestien kautta. Mikä parasta, GIPHY -alustalla on nyt muita sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia tämän sosiaalisen verkoston kanssa. Tästä syystä muut GIPHY -sovellukset.

GIPHY World

Tämä on sovellus, joka voit luoda GIFS -kuvia tai liikkuvia kuvia lisätyssä todellisuudessa. Tämän innovatiivisen sovelluksen ansiosta voit muokata omia GIF -tiedostojasi, GIPHY Worldin avulla voit luoda omaa sisältöäsi jakaaksesi sen sosiaalisissa verkostoissa ja tehdäksesi keskustelusta hauskempaa ja dynaamisempaa.

Kuinka tehdä oma GIF -tiedosto GIPHY World? Yksinkertaisesti tallenna lyhyt video missä voit lisää sovellukseen integroituja eri elementtejä, alkaen, tarroja, tekstejä, taustoja, mm. Kun tiedosto on valmis, voit tallentaa sen myöhemmin jakamaan sen WhatsAppissa. Saat GIPHY Worldin siirtymällä Play Kauppaan ja lataamalla sen ilmaiseksi.

GIPHY Capture

Muut sovellukset, joilla on mahdollisuus luoda GIF -tiedostoja, ovat GIPHY Capture laitteille Mac. Digitaalinen alusta, jonka voi ladata ilmaiseksi Play Kaupan sovelluskaupasta. Mistä tämä verkkotyökalu koostuu?

GIPHY Capture Koostuu luoda hauskoja ja viihdyttäviä GIF -kuvia kuvakaappauksen avulla, jossa voit luoda eri kokoisia animaatioita. Se on yksinkertainen työkalu, koska sinun tarvitsee vain käyttää sovellusta, ilmoittaa GIF -tiedoston koko ja kaappauksen sijainti, kun nämä elementit on synkronoitu, on aika aloittaa tallennus.

GIF: n edut?

  • Helppo visualisoida mistä tahansa laitteesta pienen kokonsa vuoksi
  • Tehdä enemmän dynaaminen ja hauska keskustelu
  • Tuottaa emotionaalinen vaikutus
  • Ne voidaan lähettää osoitteesta eri alustoille
  • Sillä on mahdollisuus olla enemmän jaettua kuin mikään muu sisältö