Skip to content

Kuinka ladata ja käyttää Facebookia Roku-laitteessa vaihe vaiheelta? (Esimerkki)

17 de heinäkuu de 2021
pantalla roku

Jos oletTeknikko tiedät kaikista näistä laitteista, joiden avulla voit parantaa televisiokokemustasi. Ja parasta on se Pelkkien maksettujen kanavien lisäksi voit sisällyttää sovelluksia, kuten YouTube. Tässä huomautuksessa, jos haluat käyttää Facebookia Roku-laitteessa, voit tehdä sen helposti.

Teknologian kehittyessä, jo nyt ei ole niin välttämätöntä, että sinulla on yhteys tai sopimus kaapeliyhtiöiden kanssa. Aivan kuten sinulla voi olla suoratoistopalveluja tietokoneeltasi, nämä uudet kaukosäätimet tarjoavat sinulle kaiken haluamasi viihteen.

Parasta näissä laitteissa on, että kaikki ärsyttävät johdot katoavat. Jos omistat tällaisen laitteen, sitä ei enää tarvita hyödynnä HDMI: tä tietokoneellasi tai löytää tapa saada sarjasi muille laitteille. Voit yksinkertaisesti hankkia yhden ja nauttia kaikista eduista yhdellä laitteella.

Tapaa Roku TV

Se on amerikkalainen yritys, jonka luomukset perustuvat tuotteiden suoratoistoon televisioissa. Tämä gadget muuttaa tavallisen televisiosi älykkääksi Ja jo älykkäät antavat heille monia muita ominaisuuksia.

Se on samanlainen kuin tuttavat Chromecast, Amazon Fire Tv tai Apple Tv, koska se pystyy lähettämään sisältöään Netflixin, Hulun tai HBO: n kaltaisilla alustoilla, joten voit toistaa suosikkielokuviasi. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja lyhyen yhteyden HDMI-kaapelilla televisioon.

On kuitenkin älytelevisioita, joihin Roku on jo integroitu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse edes olla erityisen yrityksen kanssa tai ostaa laitetta. Tiivistettynä, Roku on loistava alusta joka pitää muut sisällä, joten voit nauttia suosikkiohjelmistasi ja sovelluksistasi televisiosta.

Toinen etu, jonka tämä laite tarjoaa sinulle, on mahdollisuus lähettää matkapuhelimesi näyttö Rokulle ja tällä tavoin pystyä jakamaan valokuvia ja videoita ystävien kanssa mukavammalta näytöltä.

Mitä löydän Rokusta?

Tämä foorumi on avoin, eli sen käyttäjillä on mahdollisuus muokkaa sitä makusi mukaan. Esimerkiksi käyttöliittymän ja aikatauluruudukon kanssa.

Tietenkin sinun tulisi tietää, että tietyt heidän tarjoamistaan ​​kanavista maksetaan erikseen, kuten Netflix tai Amazon Prime. Mutta voit myös löytää ilmaista sisältöä tai ostaa jäsenyyden joka vastaa maksupyyntösi.

Edellä mainittujen kanavien lisäksi myös me löydät musiikkikanavia, kuten Deezer tai Spotify, Cinepolis, Google Play Movies, Tv Cast ja jopa ladata Kodi laitteellesi. Ja vaikka voisimme käyttää Facebookia Roku-laitteessa, ei ole virallista sovellusta, jos löydät toiminnon katsella albumeita sen kautta.

Kuinka pitkälle se voi mennä käyttämällä Facebookia Roku-laitteessa

Kuten jo mainittiin, sovellus kaikki Facebookin toiminnot ei vielä saatavilla tälle laitteelle. Enemmän, jos he ovat kuitenkin kumppaneina tuomaan sinulle hyödyt vähitellen.

Mitä voit löytää tänään käyttäessäsi Facebookia Roku-laitteessa, on mahdollisuus nähdä valokuvasi ja ystäväsi kuvat, eli tagit ja maininnat. Vaikka se kuulostaa vähän, voit saada siitä paljon irti kokouksessa.

roku kanavat

Kuinka saan ja käytän Facebookia Rokussa?

  • Paina painiketta Roku-pääsivulla ”Alkaa” ja liu’uta ylös ”Channel Store” sijaitsee oikealla ”Asetus”.
  • Sinun täytyy etsiä vaihtoehtoa ”Facebook-kuvat” se on ladattava, jotta voit käyttää Facebookia Roku-laitteessa. Valitse vain ”Asentaa” ja valmis.
  • Kun olet ladannut, sinun on vain syötettävä tilitietosi näyttönäppäimistön kautta. Jos saat viestin ”Valtuuta”, lue huolellisesti ja hyväksy.

Sovelluksessa voit nähdä profiilikuvasi, liikkua nuolinäppäimillä ja valita albumin painamalla näppäimistön ”Valitse”. Muista, että tämä on ainoa toiminto, et voi tehdä tilan muutoksia tai päivityksiä.

Jos sinulla on ongelmia Roku-laitteen kokoonpanon kanssa tai aiot myydä sen, sinulla on mahdollisuus palauttaa se tehdasasetuksiinsa.