Skip to content

Kuinka ladata Tumblr -videoita iPhonesta tai Android -matkapuhelimesta? (Esimerkki)

13 de elokuu de 2021
tumblr. Inicio

Sosiaalisissa verkostoissa on laaja valikoima alustoja, joilla on erilaisia ​​toimintoja ja sisältöä. Tänään aiomme tietää vähän Tumblr sen päätavoite sen perustamisen jälkeen on vaihtaa mielipiteitä, valokuvia videoita, äänilainauksia ja paljon muuta, täällä voit vastata muistiinpanoihin tai kommentteihin yksinkertaisella tavalla. Myös rekisteröidyt voivat seurata muita käyttäjiä nähdäkseen heidän sisällönsä, voit jopa saada tai ottaa toisen henkilön Tumblr -teeman, sillä sitä pidetään sosiaalisena verkostona.

Mikä on Tumblr ja miten se toimii?

Aluksi meidän on ymmärrettävä, mikä on microblogging, Se on työkalu, joka auttaa meitä lataamaan valokuvia ja samalla kirjoittamaan asioita, joita meille tapahtuu.

Siitä on tullut suuri liittolainen niille, jotka rakastavat yhdistää kaksi intohimoa yhteen paikkaan. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mm blogeja, siinä ne näytetään, jaetaan ja parannetaan käyttäjän eduksi kunkin aiheen mukaan.

Kun nämä blogit julkaistaan ​​Tumblrissa, on toimintoja, joiden avulla ne voidaan sijoittaa sivustolle, kun käyttäjä päättää. Tumbrl saavutti suuren kentän sisällössä, joka ei sopinut kaikenikäisille, mutta sitten se alkoi säännellä sisältöä ja on nyt alusta kaiken ikäisille.

Siksi voimme yksi heistä jakaa viestinsä livenä, sisällä ihmisten blogeja että siihen mennessä kun olet heidän seuraajansa, tämä toiminto on yleisin, voit lähettää ne myös muihin linkittämiisi sosiaalisiin verkostoihin.

On toinen tapa julkaista viestit, ohjelmoida päivämäärä, kellonaika ja kuinka monta kertaa se näkyy blogissasi. On myös toinen tapa auttaa muita käyttäjiä löytämään tietoa asettamalla tarroja etsimään haluamasi nopeammin. Se saa myös käyttäjän muuttamaan blogiinsa kirjoittamansa ja muuttamaan siten bloginsa tyyliä.

Tumblrin etuna on sen blogitoiminto, sen esittämä näkymä kuvia herättää huomiota, nyt näemme, että videoiden lataaminen Tumblrista voi joskus tuntua vaikealta, mutta tänään opimme tekemään sen ja se on erittäin helppoa.

Kuinka ladata Tumblr -videoita Android -matkapuhelimesta?

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, että sisällön lataamismenetelmiä tulee aina käyttää tekijänoikeuksettoman sisällön tai meidän tai kolmansien osapuolten omistaman sisällön lataamiseen, kunhan meillä on heidän suora lupa.

Videoiden lataamiseen matkapuhelimeemme Android -käyttöjärjestelmällä voimme käyttää useita sovelluksia, mutta tänään teemme sen tällä KeepVid Android -nimisellä sovelluksella, joka on yhteensopiva Tumblrin kanssa, mahdollistaa videoiden lataamisen teräväpiirtona kuvanlaadun ylläpitämiseksi. saada etsijä työn helpottamiseksi.

Vaihe 1

Sinun on haettava ja ladattava sovellus täältä. Asenna sovellus ja avaa se näyttääksesi päävalikon.

Vaihe 2

Päävalikossa näet eri vaihtoehtoja, etsi Tumblr, käytä sitä tästä sovelluksesta.

Vaihe 3

Etsi jo Tumblrista video tai elokuva haluat ladata. Kun olet asettanut sen videon oikealle puolelle, näet painikkeen, joka sanoo lataa, napsauta sitä aloittaaksesi prosessin.

Vaihe 4

Sitten sinun on valittava laatu, jolla haluat ladata. Video tallennetaan kansioon Tumblr kansiossa, joka on tunnistettu ladatuksi, ja näet sen heti.

Kuinka ladata Tumblr -videoita iPhonesta?

Tämän saavuttamiseksi meidän on ladattava vain saatavana oleva sovellus nimeltä Tyblr Se on ilmainen, se on erittäin helppo tehdä, joten selitämme:

Vaihe 1

Siirrymme tilillemme

Vaihe 2

Etsimme haluamaamme videota, nyt napsautamme oikealla puolella olevaa painiketta, joka on tunnistettu Tallentaa ja se on jo ladattu.

Siirry nyt tästä linkistä saadaksesi lisätietoja tästä alustasta, oppiaksesi upottamaan kuvia tai HTML -sisältöä Tumblriin.