Skip to content

Kuinka lainata ja vastata viesteihin WhatsAppissa nopeasti ja helposti (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
whatsApp trucos citar mensajes

Olemme aina halunneet selata ryhmäkeskustelut dynaamisella ja yksinkertaisella tavalla. Käytä näitä keinoja kommunikoidaksesi perheen, ystävien ja jopa asioiden kanssa; se on ollut erittäin tyydyttävä. Ja juuri tämä on yksi maailman tärkeimmistä viestintäsovelluksista otettu huomioon; jotta sen käyttäjät voivat lainata ja vastata viesteihin WhatsAppissa.

Tämä johtuu siitä, että monesti käy niin, että keskustelemme täysillä ja saamme niin paljon viestejä, että unohdamme vastata niihin. Mutta tämä WhatsAppin toiminto nopeammin ja helpommin antaa sinulle mahdollisuuden olla ajan tasalla. Opi kanssamme tämän menetelmän käyttämisestä tämän viestin kautta.

Indeksi()

Miten reagoimme WhatsAppin lainattuihin viesteihin aiemmissa versioissa?

Laitteellemme määrittämämme äänen avulla saimme WhatsApp -viestit, joka kutsui tämän ilmoituksen avulla meidät keskusteluun. Otimme laitteemme ja toiminta alkoi. Itse asiassa voit jopa lukea WhatsApp -viestejä tai vastata niihin Apple Watchissa; se voidaan kuitenkin jättää huomiotta.

No, kun lainaamme viesteistä ja vastaamme niihin, tapasimme pidä viestiä painettuna lyhyen ajan ja napsautimme yllä olevassa ylemmässä välilehdessä vasemmalle osoittavaa nuolta ja tämä vaihtoehto tulee näkyviin.

Koska jotkut ihmiset ovat tottuneet käyttämään tätä menetelmää, WhatsApp on päättänyt jättää sen sisällytetyksi uuteen versioon, jotta käyttäjät tuntevat olonsa onnelliseksi ja mukavaksi. Mutta samalla tavalla se ei lopeta sopeutumista niiden vaatimuksiin, jotka he haluavat lisää nopeutta keskustelujen aikana.

Kuinka lainata ja vastata viesteihin WhatsAppissa uuden version avulla?

Google Playsta saatavana olevasta versiosta 2.18.282 alkaen WhatsApp -käyttäjät näkevät yksinkertaisen eleen, joka tarvitaan viestien lainaamiseen ja niihin vastaamiseen. Meidän täytyy vain sormillamme kosketa ja vedä oikealle puolelle kyseistä tekstiä. Ja niin nopeasti ja helposti se näyttää jo lainatulta ja valmiilta vastaamaan haluamaamme viestiin.

Tämän kosketuseleen saapuminen yksinkertaistaa toimintaa entisestään, koska sen avulla voimme tallentaa painikkeen ja muutaman sekunnin. Siihen tottuu hyvin pian, koska se on helppo suorittaa. Näemme, että WhatsApp miettii aina, miten miellyttää käyttäjiään, ja olemme iloisia saadessamme tämän uusi vaihtoehto.

henkilö tarkistaa viestinsä whatsAppissa

Mitä muita uutisia meillä on WhatsAppissa pian?

Voima liu’uttaa sormea ​​lainaamaan ja vastaamaan saa meidät liikkumaan chatissa nopeasti ja yksinkertaisella tavalla. Myös tulevaisuutta ajatellen tämä viesti antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tuhota joitakin viestejä, jotta he eivät luo tiedosto täynnä keskusteluja. On huomattava, että se voidaan tehdä vain ryhmissä ja vain järjestelmänvalvojien toimesta.

Mutta tämän uutisen saapuessa WhatsApp tarjoaa toiminnon, joka vapauttaa meidät virheellisesti, koordinoimattomasti lähetetyistä viesteistä tai kiusallisista tilanteista. Tämä uutuus on mahdollisuus poistaa vahingossa WhatsAppista lähetetyt viestit ennen kuin muut näkevät sen.

Toinen uutuus on, että voit aktivoida pimeän tilan suunnittelun helposti WhatsAppissa. Monet käyttäjät ovat odottaneet innolla tämän järjestelmän käyttöönottoa, koska muilla sosiaalisilla verkostoilla ja sovelluksilla on jo oma. Tämä ”tumma tila” on tarkoitettu varmistaa parempi visuaalinen terveys ja pidentää akun latausaikaa.

Näin yksi viestintäjätteistä, WhatsApp; se pystyy aina tuomaan käyttäjilleen uusia päivityksiä. Älä siis missaa parhaita salaisia ​​vinkkejä ja temppuja, jotka WhatsApp tarjoaa käytettävissänne. Siksi lainataan ja vastataan viesteihin version 2.18.282 kautta tavalla nopeammin ja helpommin. Sopeutuminen on helppoa ja nautimme paremmista keskusteluista.

Varmasti tulevaisuudessa tämä viestisovellus sopeutuu edelleen käyttäjiensä tarpeisiin ja tuo uusia toimintoja parempaan kokemukseen mukavassa ja miellyttävässä ympäristössä. Olisimme kiitollisia, jos jätät kommenttisi siitä, kuinka hyödyllinen tämä viesti oli sinulle.