Skip to content

Kuinka laittaa erilaisia ​​taustakuvia kahteen näyttöön Windows 10: ssä? – Vaihe vaiheelta (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
fondo de pantalla windows 10

Nykyään on yleistä, että ihmisillä on tietokoneesta kaksi näyttöä eri syistä. Jos olet yksi heistä ja olet kiinnostunut tietämään kuinka asettaa eri taustakuvia kahteen näyttöön Windows 10: ssä Jatka lukemista!

Monimonitorivaihtoehto on ihanteellinen ihmisille, jotka työskentelevät muotoilumaailmassa, tai niille, joiden on avattava useita sovelluksia samanaikaisesti. Windowsin uusin versio sallii määritä näytöt kaksoistilassaToisin sanoen sama näkyy molemmissa ja laajennetussa tilassa, mikä tarkoittaa, että yksi on toisen jatke.

Oletusarvoisesti näytöt on määritetty siten, että sama taustakuva näkyy molemmissa. On kuitenkin mahdollista asettaa eri taustakuvia kahteen näyttöön Windows 10: ssä.

Jokaisessa Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän versiossa on jotain erikoista ja olemassa olevat Windows 10 -versiot ovat parhaita.

Osaa laittaa erilaisia ​​taustakuvia kahteen näyttöön Windows 10: ssä

Käyttöjärjestelmän aiemmissa versioissa Microsoft toisen näytön taustakuvaa ei voitu vaihtaa. Joten se näytettiin samalla tavalla kuin pääosassa. Windows 10: n uusimmissa versioissa tämä on muuttunut. Nyt on mahdollista muokata taustakuvia erikseen jokaiselle tietokoneellesi liitetylle näytölle.

Parasta on, että sinun ei tarvitse ladata kolmannen osapuolen sovelluksia tai ohjelmistoja tehdäksesi tämän. On kaksi tapaa asettaa eri taustakuvia kahteen näyttöön Windows 10: ssä.

Kuvista

Yksi tapa asettaa erilaisia ​​taustakuvia jokaiselle tietokoneeseen liitetylle näytölle on tehdä se tallennetuista kuvista.

Vaikka se olisi kuvakaappaus Windows 10 -tietokoneissa, se voi toimia niin kauan kuin se on tallennetuissa kuvissa.

Se on todella helpoin tapa tehdä se. Sinun on vain löydettävä valokuva, jonka haluat asettaa taustakuvaksi, ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella. Näyttöön tulee valikko, josta sinun on valittava ”Aseta taustakuvaksi”.

Jos haluat määrittää eri kuvan jokaiselle tietokoneeseen liitetylle näytölle, sinun on vain valittava ne haluamassasi järjestyksessä. Eli valitse ensin monitorista yksi ja paina ”CTRL” valitaksesi sen, jonka haluat nähdä näytöllä kaksi.

Napsauta sitten, kuten aiemmin, hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Aseta taustakuvaksi”. Tällä tavalla valitut kuvat konfiguroidaan kullekin näytölle. Mitä enemmän näyttöjä, sitä enemmän kuvia sinun on valittava.

Järjestelmäasetuksista

Vaikka edellinen tapa tehdä se on yksinkertaisin. Toinen tapa asettaa eri taustakuvat kahdelle näytölle Windows 10: ssä on käyttöjärjestelmän asetukset.

Voit tehdä tämän siirtymällä Käynnistä -valikkoon ja napsauttamalla kuvaketta vaihde joka näkyy oikeassa alakulmassa. Tämä toiminto siirtää sinut järjestelmäasetuksiin.

Siellä sinun on löydettävä osa ”Mukauttaminen”Ja etsi osa”Tausta”. Täältä voit muokata molempien näyttöjen taustakuvia. Mutta tämä ei ole kaiken loppu, koska jos valitset sellaisen, se on sama molemmilla näytöillä.

laita erilaisia ​​taustakuvia

Tämän estämiseksi ja tehtäväksi laittaa erilaisia ​​taustakuvia kahteen näyttöön Windows 10 sinun on tehtävä seuraava:

Napsauta hiiren kakkospainikkeella valitsemasi taustaa. Täällä avautuu käsitteellinen valikko, jossa ”Aseta taustakuvaksi” lisäksi näet muita vaihtoehtoja. Riippuen siitä, mihin näyttöön haluat sijoittaa taustan, sinun on valittava toinen tai toinen.

Tällä tavalla voit sijoittaa erilaisia ​​taustakuvia Windows 10: n eri näyttöihin. Jos haluat sijoittaa tietokoneelle tallennetun kuvan, käytä ensimmäistä menetelmää. Jos haluat sen sijaan määrittää käyttöjärjestelmän varat, siirry tapaan kaksi.

On tärkeää korostaa, että tämä toimii vain uusimmat Windows 10 -päivitykset. Jos sinulla on Windows -versio ennen tätä, se ei salli sinun muuttaa näyttöjen taustaa eri näyttöihin, jotka olet liittänyt tietokoneeseesi erikseen.