Skip to content

Kuinka laittaa tai lisätä Javascript WordPressiin oikein

14 de elokuu de 2021
Logo wordpress blanco y fondo azul

Käyttö blogeja tai verkkosivuja sisällön kirjoittamiseen. Monet ihmiset käyttävät tämän tyyppisiä alustoja kirjoittaakseen työstään, henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistaan, tehdäkseen mielipidefoorumeja ja jopa kirjoittaakseen elämästään.

Suurin osa näistä järjestelmistä keskittyi sisällön luomiseen. Sen lisäksi, että voit kirjoittaa tekstiä ja kirjoittaa mitä haluat, niiden avulla voit myös lisätä kuvia ja videoita, mikä antaa sinulle täydellisemmän kokemuksen.

Tätä varten on monia ohjelmia. Bloggaajana, Websitebuilder.com, Wix, Site123, Weeby, mm. Mutta tässä artikkelissa puhumme nimenomaan yhdestä: WordPress, yksi tärkeimmistä verkkosivustoista bloggaamisen ja sisällönhallinnan suhteen. Yksi täydellisimmistä, koska voit asentaa malleja tai teemoja, lisäksi opit myös laittamaan tai lisäämään JavaScriptin oikein WordPressiin.

Tiedetään ensin hieman enemmän, mitä se on WordPress, Jos et vieläkään tiedä sitä ja näemme myös, mistä Javascript koostuu ja miten se liittyy WordPressiin ja verkkosivujen suunnitteluun.

Mikä on WordPress?

Kuten aiemmin mainitsimme, se on verkkosivusto, joka keskittyy pääasiassa verkkosivujen luomiseen. Aluksi siitä tuli suosittu blogien luomisessa, mutta ajan myötä siitä on tullut yksi tärkeimmistä työkaluista blogien luomisessa. kaupalliset verkkosivut.

Yksi tämän web -kehittäjän suurimmista eduista on, että se on suunniteltu siten, että kuka tahansa ilman kokemusta voi käyttää sitä. Sen rakenne ja toiminta ovat melko yksinkertaisia, joten sinun ei tarvitse tietää paljon aloittaaksesi sen käytön.

Luo aiemmin Nettisivu se oli työlästä ja monimutkaista työtä. Itse asiassa oli välttämätöntä tietää ohjelmointi, jotta kukaan ei voisi tehdä sitä.

Mutta siitä huolimatta, WordPress ja muut ohjelmistot Samankaltaiset ovat mahdollistaneet minkä tahansa käyttäjän luoda sisällön visuaalisella käyttöliittymällä nopeasti ja helposti ilman ohjelmointitietoa. Kaikki tämä on myös paljon helpompaa asentamalla visuaalisen säveltäjän laajennus. Joten itse asiassa jokainen, joka haluaa luoda blogin tai verkkosivuston, voi tehdä niin.

Mikä on Javascript?

Jos et ole koskaan kuullut Javascriptista, saatat ihmetellä, mitä tekemistä tällä on WordPressin kanssa. No ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se Javascript on ohjelmointikieli, jota käytetään yleensä dynaamisten verkkosivujen luomiseen.

Kun puhumme dynaamisista verkkosivuista, tarkoitamme niitä, jotka sisältävät tehosteita, kuten näkyviin tulevaa ja katoavaa tekstiä, animaatioita tai muita toimintoja, joita ohjataan painikkeilla.

Lähes kaikilla selaimilla on mahdollisuus aktivoida Javascriptin käyttö, joten sinulla ei ole ongelmia sen käytössä suosikki selain.

Javascript mahdollistaa yksinkertaisen, tavallisen sivun muuttamisen todella houkuttelevaksi, joka houkuttelee eniten käyttäjiä. Tämän lisäksi sen käyttö ei ole monimutkaista ja kannattaa kokeilla.

Jotta sivustosi näyttäisi paremmalta ja sillä olisi houkuttelevia tehosteita ja animaatioita, se on välttämätöntä sisällyttää Javascriptin WordPressiin. Kuinka lisätä Javascript ja todella tehdä se oikein? Seuraavassa lohkossa opit kuinka.

Kuinka lisätä Javascript WordPressiin?

mies mustan näytön edessä, jossa on monia koodeja

Käytön aloittaminen Javascript WordPressissä oikealla tavalla sinun on vain noudatettava alla olevia ohjeita.

Vaihe 1

Ensimmäinen asia on varmistaa, että käyttämässäsi mallissa on sisäänrakennettu Javascript -upotustoiminto.

Voit tehdä tämän siirtymällä teemavaihtoehtoihin ja tarkistamalla, että lopussa on osa skriptien lisäämiseksi. Voit myös siirtyä vaihtoehtoon ”Liput” ”Kaikki merkinnät” ja varmista, että skriptien syöttämiseen on osa.

Vaihe 2

Voit myös lisätä ne laajennuksen kautta. Tätä varten sinun on asennettava se ja löydät sen ”Työkalut” -valikosta. Siellä on useita vaihtoehtoja ja osioita, mukaan lukien komentosarjojen lisääminen.

Ja jos menet vaihtoehtoon ”Kaikki merkinnät” Näet jälleen, että yksi osioista on asentamasi laajennus ja voit myös lisätä tai lisätä komentosarjoja. On huomattava, että mukautettuja painikkeita voidaan lisätä merkintään myös, jos laajennuksia käytetään

Näillä kahdella yksinkertaisella tavalla voit laittaa Javascript on sinun WordPress tehdä sivustostasi houkutteleva ja huomiota herättävä sivusto.