Skip to content

Kuinka löytää joku Whatsappista ilman puhelinnumeroa

15 de lokakuu de 2021
Kuinka loytaa joku Whatsappista ilman puhelinnumeroa

WhatsApp Messengeristä tai yksinkertaisesti WhatsAppista on tullut suosittu eri alustojen keskitetty viestintäsovellus, joka tukee lähes kaikenlaista vuorovaikutusta ja jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa minkä tahansa käyttäjän kanssa. Paras ja ainoa tapa ottaa yhteyttä Whatsapp -käyttäjään on hänen puhelinnumeronsa. Sinun on tallennettava henkilön puhelinnumero yhteystietoihisi, jotta voit olla vuorovaikutuksessa käyttäjän kanssa.

Vaikka kaikki sovelluksen ominaisuudet ovat hienoja, yleinen ongelma, jonka ihmiset kohtaavat käyttäessään Whatsappia löytääkseen jonkun käyttämättä puhelinnumeroa.

Koska Whatsapp on yksi maailman käytetyimmistä viestisovelluksista, se asettaa käyttäjän yksityisyyden etusijalle kaikkeen nähden. Toisin kuin Facebook ja Instagram, sinulla ei ole suoraa vaihtoehtoa lähettää viesti jollekin Whatsappissa.

Jos haluat aloittaa keskustelun jonkun kanssa Whatsappissa, sinun on ensin tallennettava hänen puhelinnumeronsa yhteystietoihisi. Tämä voi olla sinulle hieman haastavaa, varsinkin jos haluat puhua jonkun kanssa eikä sinulla ole hänen puhelinnumeroaan.

Mutta älä huoli, jos sinulla ei ole hänen puhelinnumeroaan, jaimme äskettäin täydellisen oppaan siitä, miten löytää jonkun puhelinnumero nimen perusteella, mikä saattaa auttaa sinua.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka löytää joku Whatsappista ilman puhelinnumeroa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää joku Whatsappista ilman puhelinnumeroa

Valitettavasti et löydä ketään Whatsappista ilman puhelinnumeroa, ja taustalla on hyvä syy käyttäjän yksityisyyteen. Sinun on tallennettava puhelinnumero yhteystietoihisi löytääksesi kyseisen henkilön WhatsAppista ja aloittaaksesi keskustelun.

Mutta yksi asia, jonka voit tehdä täällä, on vain yrittää löytää jonkun puhelinnumero nimen perusteella tai etsiä henkilö Truecaller -sovelluksesta. Voit saada käyttäjän numeron Truecallerista ja lähettää sitten viestin Whatsappissa.

Näin voit:

Vaihe 1: Etsi henkilön nimi Truecallerista.

Vaihe 2: Etsi heidän puhelinnumeronsa ja tallenna se yhteystietoihisi.

Vaihe 3: Avaa Whatsapp ja napauta näytön alareunassa olevaa viestikuvaketta.

Vaihe 4: Näet kaikki tallennetut yhteystiedot, jotka käyttävät Whatsappia. Etsi henkilö, jonka kanssa haluat olla yhteydessä.

Vaihe 5: Avaa keskustelukenttä ja lähetä viesti.

Vaihe 6: Jos henkilöllä ei ole Whatsapp -tiliä, näet kutsuvaihtoehdon. Voit jakaa kutsulinkin ja ottaa heihin helposti yhteyttä.

Lopulliset sanat:

Jälleen kerran sinun on tiedettävä, että Whatsappista ei ole mahdollista löytää yhteystietoja ilman, että heidän puhelinnumeronsa on tallennettu puhelimeesi. Joten sinun on löydettävä yhteystiedon numero, johon haluat muodostaa yhteyden.