Skip to content

Kuinka löytää jonkun puhelinnumero Messengerissä

17 de marraskuu de 2021
Kuinka loytaa jonkun puhelinnumero Messengerista

Etsi jonkun puhelinnumero Messengeristä: Facebook on ollut suuri siunaus. Se teki maailmasta niin pienen. Keskustele yhteydenpidosta entisiin koulukavereihisi tai vaarattomasta flirttailusta sen tytön tai pojan kanssa, johon olet ollut ihastunut Jumala tietää kuinka monta vuotta!

Facebook on ollut tukenamme kaiken tämän ajan. Facebookin integroitujen ominaisuuksien avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä ja vastaanottaa viestejä puhelinluettelossaan olevilta ihmisiltä päivittämällä heidän puhelinnumeronsa messengerin asetuksissa.

Me kaikki tunnemme lämpimän ja sumean tunteen, jonka saamme viestin kauan kadonneelta ystävältämme, serkkultamme, sukulaiseltamme, opettajaltamme, mentoriltamme, oppaaltamme jne. Nykyään nämä viestit ilmestyvät usein Facebook-messengerimme puhelimien sijaan, koska , ollaan melko rehellisiä, Facebook on keltaisten sivujen uuden ajan nimi.

Joten kun näin tapahtuu, on vain luonnollista, että me yöllä haluamme käydä enemmän keskusteluja kyseisen henkilön kanssa siirtymällä yksityisemmälle kanavalle eli puhelimen yksityiselle puhelinnumerolle.

Tai toisaalta, toisessa skenaariossa saattaa olla houkutus etsiä henkilön profiilia Facebookista lisäämällä hänen puhelinnumeronsa yhteystietoluettelosta, mutta molempien skenaarioiden taustalla saattaa olla hieman teknistä seikkaa.

Ensinnäkin, mikä on otettava huomioon, on se, että henkilön on ehdottomasti linkitettävä numeronsa Facebook-profiiliinsa, jotta voit paikantaa hänet sen kautta.

On kuitenkin muutamia asioita, jotka voit pitää mielessä, kun yrität etsiä jonkun puhelinnumeroa Messengerin kautta.

  1. Käynnistä Messenger-sovellus puhelimessasi.
  2. Jos olet jo kirjautunut sisään, hyvä ja hyvä, muuten kirjaudu profiiliisi.
  3. Näytön oikeaan alakulmaan tulee kuvake, jossa on kuva kahdesta miehestä.
  4. Napsauta sitä kuvaketta
  5. Kirjoita hakuvälilehteen sen henkilön nimi, jonka numeroa haluat etsiä.
  6. Kun kyseisen henkilön nimi tulee näkyviin, napsauta hänen nimensä vieressä olevaa I-välilehteä.
  7. Sinut ohjataan kyseisen henkilön profiiliin.
  8. Kyseisen henkilön profiilissa olevaan yhteenvetolomakkeeseen luetellaan kaikki hänen julkiseen näytteillepanonsa tiedot.
  9. Jos henkilön numero on listattu, voit saada sen käsiinsä henkilön profiilista, ja jos ei, niin et todennäköisesti voi tehdä asialle mitään muuta tuolloin.

Tämä on yksinkertainen prosessi jonkun numeron etsimiseen Messengerissä. Vielä yksi asia, jonka voit tehdä, on yksinkertaisesti avata sen henkilön profiili, jonka numeron haluat saada, ja tarkistaa heidän sivunsa tietojen yhteenveto, jotta voit etsiä numeron avaamatta ensin Messengeriä.

Johtopäätös:

Olemme kaikki tunteneet halua jossain vaiheessa löytää jonkun numero messengerin tai profiilin kautta. Mutta jos kaikki muu epäonnistuu, voit yksinkertaisesti pyytää kyseistä henkilöä jakamaan numeronsa kanssasi Messengerissä. Jos olet onnekas ja henkilö on todella kiinnostunut keskustelemaan kanssasi, hän jakaa it-numeron kanssasi. Eli ongelma ratkaistu!

Päätös linkittää numero profiiliin on henkilökohtainen päätös ja riippuu tilin luonteesta, jota haluat ylläpitää ja mainostaa. Jos kyseessä on yritystili, on järkevää liittää numerosi profiiliisi, sillä se parantaa yrityksesi kattavuutta. Mutta jos kyseessä on yksityinen tili, numerosi linkittäminen samaan voi paljastaa puhelinnumerosi ihmisille, joita et ehkä halua tai et halua.

Varovaisuus ja valppaus ovat avainasemassa kaikkien tai kaikkien sosiaalisen median portaalien ja sovellusten käsittelyssä nykyään.