Skip to content

Kuinka löytää jonkun puhelinnumero nimen perusteella

15 de lokakuu de 2021
Kuinka loytaa jonkun puhelinnumero nimen mukaan

Nykyään saamme paljon roskapostia tuntemattomista numeroista. Usein meidän voi olla tarpeen tarkistaa, kuka tarkalleen soittaa meille, ja tätä varten meidän on tarkistettava, kenelle numero on rekisteröity. Mutta jonkun henkilökohtaisen puhelinnumeron löytäminen voi olla melko hankalaa. Syynä on, että puhelinnumerot ovat täysin yksityisiä, eivätkä julkiset hakemistot tallenna niitä.

On kuitenkin olemassa muutamia tapoja, joilla voit löytää jonkun henkilökohtaiset tai yrityksen puhelinnumerot nimen perusteella.

On useita syitä, miksi joku haluaa löytää henkilön puhelinnumeron nimen perusteella. Yrität ehkä saada selvää vanhasta ystävästäsi tai kumppanistasi. Yrität ehkä ottaa yhteyttä perheenjäseneen, jonka kanssa olet ollut pitkään poissa.

Saatat myös saada roskapostipuheluita tietyistä numeroista ja haluat tarkistaa, kuuluvatko numerot tietyille epäillyille ihmisille. Lisäksi saatat yrittää tehdä tutkimusta, joka edellyttää, että tarkistat jonkun puhelinnumerot. Syitä voi siis olla erilaisia.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka löytää jonkun puhelinnumero nimen perusteella ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää jonkun puhelinnumero nimen perusteella

1. Katso heidän sosiaalisen median profiileja

Internetissä ei ole erityistä ja täydellistä tapaa löytää jonkun henkilökohtaista puhelinnumeroa nimen perusteella.

Jos olet ystäväsi jonkun kanssa Facebookissa, Instagramissa tai muissa sosiaalisen median sivustoissa, voit tarkistaa ja nähdä, ovatko he maininneet yhteystietonsa profiilissaan. Voit myös yrittää kysyä heiltä heidän puhelinnumeroitaan.

Jos et ole kaverisi henkilön kanssa Facebookissa tai muissa sosiaalisen median sivustoissa, voit yrittää kysyä joltakulta, joka tuntee heidät, ja sitten kysyä heiltä. Voit myös käyttää yhteisten ystävien ominaisuutta antaaksesi heille numerot. Tämä neuvo saattaa vaikuttaa ilmeiseltä, mutta se on erittäin helppo ja varsin tehokas auttamaan sinua saamaan ihmisten puhelinnumerot.

Sinun tarvitsee vain tarkistaa heidän Tietoja -osionsa ja etsiä Yhteystiedot ja perustiedot. Voit tarkistaa, ovatko he antaneet numeronsa Yhteystiedot -osiosta.

etsi jonkun puhelinnumero nimen perusteella

Jos et näe tässä mainittuja tietoja, sinulla ei ole muuta tapaa löytää numeroa kuin lähettää hänelle suoraan viesti ja pyytää sitä. Tietyt sosiaalisen median alustat mahdollistavat puhelinnumeroiden kääntämisen nopeasti, mutta muut alustat voivat olla tässä suhteessa monimutkaisia.

Jos et siis löydä jonkun puhelinnumeroa sosiaalisen median verkkosivustoilta, voit yrittää etsiä henkilön online -hakemistosta. Mutta nämä hakemistot kattavat vain lankapuhelinnumerot.

2. Online -hakemistot

Jos tiedät, että henkilö, jonka numeron haluat, kuuluu johonkin järjestöön tai ryhmään tai komiteaan, voit yrittää siirtyä kyseisen organisaation verkkosivustolle ja etsiä nimen. Voit myös tarkistaa online -hakemistot tietyiltä alueilta.

On myös monia premium -verkkosovelluksia, jotka tallentavat ihmisten numeroita ja tietoja analyyttisiin ja markkinointitarkoituksiin. Voit tilata nämä palvelut ja yrittää löytää tarvittavat matkapuhelinnumerot ja tällaiset henkilötiedot.

Jos et löydä jonkun numeroa sosiaalisen median verkkosivuilta tai online -hakemistoista, sinun on yritettävä lujemmin saada numero. Tällaiset tiedot pidetään enimmäkseen yksityisinä ja vartioituina, eivätkä ihmiset halua jakaa yhteystietojaan verkossa. Voit myös yrittää Googlettaa heidän puhelinnumeronsa, mutta on varmaa, että et saa mitään hyödyllisiä tuloksia.

3. Yrityksen puhelinnumeron etsiminen

Yrityksen puhelinnumeron löytäminen on suhteellisen paljon helpompaa. Monet yrittäjät haluavat jakaa yhteystietonsa, he haluavat sinun ottavan heihin yhteyttä useammin, ja siksi he mainostavat puhelinnumeroitaan julkisesti koko ajan. Tietotekniikan tavoittaminen asiakaspalveluun voi olla vaikeampaa kuin yrityksen työntekijöiden tavoittaminen suoraan. Monet yrittäjät haluaisivat, että sinä asiakkaana tavoitat heidät helposti, ja siksi he kannustavat ihmisiä soittamaan heille.

Yritysten omistajat yleensä sijoittavat puhelimensa paikkaan, joka herättää helposti huomionsa ammattimaisten yritysten verkkosivustoilla. Olet ehkä nähnyt, että useilla yrityssivustoilla on erityinen osio nimeltä ”Ota yhteyttä” ja ”Asiakaspalvelu”, ja kaikki olennaiset yhteystiedot ja puhelinnumerot löytyvät täältä. Joillakin paikallisilla ja pienemmillä yrityksillä ei ehkä ole omia verkkosivustoja, mutta niillä olisi sosiaalisen median sivut, ja sieltä löydät myös heidän yhteystietonsa.

Yritysorganisaatioissa, joilla on useita myymälöitä useissa paikoissa, valitse heidän verkkosivustollaan ”Locator” -vaihtoehto löytääksesi paikallisen toimipisteen yhteystiedot. Se näyttää yleensä puhelinnumerot, joihin sinun pitäisi soittaa päästäksesi kyseiseen paikkaan. Tietenkin voit myös käyttää Google Mapsia lukujen selvittämiseen.

Jos siis henkilö, jonka numeron haluat, on joko yrityksen omistaja tai jollakin alalla työskentelevä ammattilainen, voit yrittää löytää hänen yrityksen puhelinnumerot. Nämä numerot ovat helpommin saatavilla verkossa. Jos et löydä heidän numeroaan, yritä käyttää heidän kollegansa numeroa ja kysyä sitten kyseisestä puhelimesta.

Johtopäätös:

Voit yrittää etsiä ihmisten puhelinnumeroita nimen mukaan useilla tavoilla. Voit etsiä heidän nimensä eri sosiaalisen median verkkosivustoilta. Voit ottaa heihin suoraan yhteyttä sosiaalisen median kautta ja pyytää heidän numeronsa.

Hätätilanteissa voit pyytää yhteiseltä ystävältäsi yhteystietoja. Yrityksen puhelinnumerot on helpompi löytää kuin henkilökohtaiset numerot.