Skip to content

Kuinka löytää Tumblr -käyttäjiä tai ihmisiä askel askeleelta

27 de elokuu de 2021
Logo Tumbrl

Tumblrista löydät interaktiivisen sivuston, jossa voit viettää tuntikausia viihdyttävästi moninaisten toimintojen ja ominaisuuksien ansiosta. On myös mahdollista nähdä muiden käyttäjien julkaisuja ja voit etsiä ihmisiä, joiden haluat seurata ja pitää yhteyttä.

On tärkeää huomata, että sovellukselle on ominaista microblogging, mikä houkuttelee käyttäjiä, on erityinen ja yksinkertainen käyttöliittymäluokka.

Löydät myös tämän blogin artikkeleiden moninaisuus muiden käyttäjien luomaa mielenkiintoista, joten sinulla on käsilläsi tärkeitä tietoja luettavaksesi.

Tämän lisäksi useimmissa saatavilla olevissa artikkeleissa on valokuvia, joissa selitetään julkaisun kiinnostava aihe. Voit luoda laadukkaita aiheita ja blogeja muutamassa minuutissa, löytää seuraajia ja saada myös seuraajia.

Vaiheet käyttäjän etsimiseksi Tumblr -alustalta

Ensinnäkin on huomattava, että Tumblr on yksi eniten käytetyistä sosiaalisista verkostoista. On myös mainittava, että tällä verkolla on ominaisuuksia muille digitaalisille alustoille kuten WordPress, Twitter ja Facebook, koska voit laittaa kaiken.

Tästä syystä katsotaan, että sillä on sekoitus erilaisia ​​vuorovaikutusalustoja. Voit sijoittaa minkä tahansa artikkelin, valokuvia, videoita, linkkejä, ääniä ja muuta alustalla, sitä on puolestaan ​​helppo käyttää ja se houkuttelee käyttäjiä.

Jotta voit käyttää sitä, sinun on ensin luotava tili, joten sinun on lisättävä sähköpostiosoite, salasana ja valittava käyttäjänimi.

Kun sinulla on se, voit nauttia tästä verkosta ilman ongelmia, yhdessä alustan avulla voit seurata eniten pitämiäsi blogeja tai etsiä haluamaasi luokkaa.

Voit myös määritä Tumblr Twitter -tilillä, sähköposti ja Facebook, kaikki sosiaaliset verkostot voidaan yhdistää. Joten Tumblriin lähettämäsi viesti voi näkyä Facebookissa tai päinvastoin, jos haluat.

Samoin on huomattava, että sovellus on jaettu useisiin osiin, joten osassa ”Koti” Löydät seurattujen profiilien viestit. Jos napsautat suurennuslasia yhdessä, näet Tumblrin käytettävissä olevat luokat.

Lisäksi, jotta voit etsiä ihmisiä tai käyttäjiä, sinun on myös napsautettava suurennuslasia, joka on hakupalkki. Kun olet siellä, sinun on kirjoitettava käyttäjän nimi, se löytää automaattisesti henkilön, jos kirjoitat käyttäjän oikein.

Samaan aikaan näet kaikki käyttäjän julkaisut ja valokuvat, ja jos haluat seurata häntä, voit napsauttaa ”jatkaa”.

Tumblrin ominaisuudet

On tärkeää huomata, että tällä alustalla on samanlaiset ominaisuudet kuin Facebookilla, joten sinun tarvitsee vain mennä alkuun ja napsauttaa vaihtoehdon suurennuslasia ”etsiä” johon voit syöttää haluamasi henkilön nimen tai käyttäjänimen.

Taustakuvat Tumblr

Jos kuitenkin on useita käyttäjiä, joilla on sama nimi, voit tarkastella heitä ja seurata haluamaasi käyttäjää. On huomattava, että Tumblr etsii ihmisiä eri verkkoihin lisäämiesi yhteystietojen mukaan.

Jos et lisää niitä muihin tileihin, mutta jos sinulla on käyttäjänimi ja haluat etsiä henkilöä, voit tehdä sen noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita.

Tumblr on maailmankaikkeus täynnä tärkeitä ominaisuuksia jotta käyttäjät voivat tehdä erilaisia ​​julkaisuja ja olla yhteydessä muihin ihmisiin.

Lopuksi voit muokata blogiasi haluamallasi tavalla. Sinun on haettava alustan tarjoamien toimintojen joukosta, jotta voit luoda houkuttelevan profiilin ja tällä tavalla houkutella muita käyttäjiä. Voit myös ladata valokuvia saadaksesi seuraajia.

Lopuksi toivomme, että nämä tiedot ovat auttaneet sinua. Haluaisimme kuitenkin kuulla sinusta. Oletko pystynyt etsimään Tumblr -käyttäjiä tai ihmisiä noudattamalla näitä ohjeita? Tiedätkö toisen menetelmän, jonka avulla tämä toimenpide voidaan suorittaa? Jätä meille vastauksesi kommentteihin.

Saatat myös olla kiinnostunut, Kuinka saada tai ottaa jonkun toisen Tumblr -teema