Skip to content

Kuinka luoda .edu -sähköposti ilmaiseksi 2021

3 de lokakuu de 2021
Kuinka luoda edu sahkoposti ilmaiseksi vuonna 2021

.Edu -sähköposti on sähköpostiosoite, jonka toimielin, koulu tai korkeakoulu antaa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Opiskelijoille, jotka pääsevät Yhdysvaltain korkeakouluihin tai yliopistoihin, annetaan yleensä tämäntyyppinen sähköposti.

Mutta entä jos et ole minkään yliopiston/korkeakoulun tai oppilaitoksen opiskelija, se ei tarjoa sitä ja etsit silti ilmaista .edu -sähköpostia.

No, tänään tässä artikkelissa aion näyttää sinulle täydelliset ohjeet .edu -sähköpostin luomiseen ilmaiseksi, vaikka et ole opiskelija.

Itse asiassa nämä ovat samat strategiat, joiden avulla voit luoda rajattomasti koulutettuja sähköpostiviestejä ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Miksi luoda .edu -sähköpostiosoite

Monet yritykset tarjoavat ilmaisia ​​palveluja ja tarjoavat EDU -sähköposteissa hyötyä korkeakoulu- ja koululaisille. Kun oppilaitokset tai yliopistot tarjoavat näitä tunnuksia, he saavat erilaisia ​​tarjouksia ja palveluita.

Tässä on 5 parasta yritystä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​tarjouksia .edu -sähköpostista:

1. Autodesk

Autodesk tarjosi opiskelijoille suuren määrän ilmaisia ​​ohjelmistolisenssejä, mikä on heille erittäin hyödyllistä. Käyttämällä edu -sähköpostitiliäsi sinun täytyy rekisteröityä heidän verkkosivustolleen ja ladata lisenssit ja ohjelmistot ilmaiseksi.

Voit kirjautua sisään Autodeskin virallisella verkkosivustolla, ja valitse oikeanpuoleisesta avattavasta valikosta ’Education Community’.

Sinua pyydetään täyttämään tietyt tiedot seuraavalla sivulla, kuten Maa, Syntymäpaikka, Koulutuksen tila jne. Rekisteröitymisprosessin loppuun saattamiseksi sinun on täytettävä kirjautumistietosi, korkeakoulusi/yliopistosi jne. Tämän jälkeen saat vahvistusviestin Autodeskilta ja voit ladata ilmaisen ohjelmiston.

2. Google G Suite for Education

Opiskelijat voivat tilata G Suite Education ‑tilin Googlen kautta, kun heillä on etuoikeus saada 5 Tt tallennustilaa.

Tämä on hämmästyttävä hyöty opiskelijoille, joilla on EDU -sähköpostitili, joka auttaa heitä tallentamaan runsaasti e -kirjoja, videoita, kuvia ja monia muita kohteita murehtimatta tallennustilasta.

3. Microsoft Office ja Azure

Microsoft tarjoaa opiskelijoille ja opettajille erilaisia ​​ilmaisia ​​ohjelmistoja, mukaan lukien Office 365, EDU -tilin haltijoille. Opiskelija voi saada taivaansinisen opiskelijatilin 100 dollarin ilmaisella luotolla.

4. Amazon Prime

Amazon Prime antaa korkeakouluopiskelijoille kuuden kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Tarjolla on myös erilaisia ​​erikoistarjouksia ja alennuksia.

5. Github Student Developer Pack

Voit myös pyytää Github Student Developer Pack -pakettia ja saada jopa 1000 dollarin ilmaista sisältöä tällä paketilla. Github tarjoaa monia muita etuja opiskelijoille, joita he kokevat EDU -sähköpostitilillä.

Kuinka luoda .edu -sähköposti ilmaiseksi

 • Mene Openccc ilmaiseen edu -sähköpostiosoitteeseen.
 • Napauta Aloita koulutuksen sähköpostitilin luominen.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Jos olet Yhdysvaltain kansalainen, täytä tietosi oikein.
 • Jos ei, voit täyttää satunnaisia ​​tietoja tai käyttää väärennettyjen osoitteiden generaattoria luomaan vääriä tietoja kalifornialaisesta henkilöstä.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Kirjoita etu- ja sukunimesi. Valitse ”Minulla ei ole keskimmäistä nimeä”, Onko sinulla aiempi nimi – Ei, Onko sinulla ensisijainen nimi – Ei.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Varmista, että syötät ikäryhmän 20–23, jotta voit saada EDU-sähköpostin. Jos luomasi väärennetyn nimen ikä on yli 23 vuotta, pienennä sitä.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Valitse ”Kyllä, minulla on sosiaaliturvatunnus tai veronmaksajan tunnusnumero” ja kirjoita se väärennetyistä tiedoista.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Anna sähköpostiosoitteesi ja Yhdysvaltain puhelinnumerosi. Jos sinulla ei ole Yhdysvaltain puhelinnumeroa, avaa Puhelinnumerogeneraattori saadaksesi sen. Jätä myös toinen puhelinnumero tyhjäksi.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Anna pysyvä katuosoitteesi luomastasi osoitteesta. Napsauta sitten jatka. Jos siinä lukee ”Antamasi katuosoite ei näytä olevan kelvollinen osoite”, valitse valintaruutu, jonka olet vahvistanut.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Valitse tilillesi käyttäjänimi ja salasana. Turvallisuuden lisäämiseksi luo nelinumeroinen PIN -tunnus.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Valitse satunnaiset turvakysymykset ja napauta Luo tilini.
Luo .edu -sähköposti ilmaiseksi
 • Napsauta nyt Käytä nyt ja valitse haluamasi korkeakoulu luettelosta.
 • Täytä kaikki muut tiedot, tarkista kaikki kentät ja napsauta Lähetä hakemukseni.

Odota nyt muutama päivä, niin saat kirjautumistietosi sähköpostiosoitteeseesi, ja näin voit luoda ilmaisen EDU -sähköpostin.

EDU -sähköpostin luontitoiminto

 • Avaa EDU -sähköpostin luontitoiminto.
 • Anna henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi.
 • Napauta Luo -painiketta.
 • Saat tilitiedot muutamassa päivässä.

Lopulliset sanat: Toivottavasti kaverit nyt voit helposti luoda edu -sähköpostitunnuksen tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia tästä artikkelista, voit kommentoida alla.