Skip to content

Kuinka luoda Telegram-tili ilman puhelinnumeroa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka luoda sahjetili ilman puhelinnumeroa

Nykyään Telegramista on tullut ehkä suosituin verkkoviestintäalusta WhatsAppin jälkeen. Kun ihmiset ovat yhä tietoisempia online-tietosuojahuoleistaan, he vaihtavat yhä enemmän Telegramiin, koska se tarjoaa salatun tiedon jakamisen ja on turvallisempaa.

Näin ollen Telegram voi auttaa sinua ylläpitämään yksityisyyttäsi verkossa paremmin kuin muut viestisovellukset. Tämän yksinkertaisuuden ja turvallisuuden vuoksi Telegram on saanut niin monien käyttäjien ja yritysten huomion sen ensimmäisen julkaisun jälkeen vuonna 2013.

Tällä sovelluksella on myös useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita et löydä muista viestisovelluksista, kuten Whatsapp. Telegram voi tallentaa pitkän luettelon erityyppisistä linkeistä, joita on vaihdettu keskustelujesi kautta. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen työkalu. Lisäksi, jos olet joku, joka haluaa jakaa meemejä ja söpöjä tarroja, voit käyttää Telegramin täydellistä kokoelmaa tällaisia ​​valokuvia heidän ainutlaatuisesta tarrakokoelmastaan.

Telegram antaa sinulle myös mahdollisuuden luoda omia tarrakokoelmia, jos haluat. Kaiken tämän lisäksi voit käyttää Telegramia kannettavallasi ja pöytäkoneella samalla tavalla kuin olisit käyttänyt matkapuhelimellasi.

Telegramin käyttämiseksi on kuitenkin ratkaisevan tärkeää, että sinulla on puhelinnumero. Mutta on olemassa muutamia tapoja, joilla voit välttää oman puhelinnumerosi käyttämisen, jos olet skeptinen, ja silti käyttää sovellusta. Tässä artikkelissa saat lisätietoja tästä ongelmasta.

Miksi sinun on käytettävä puhelinnumeroa Telegramissa?

Ehkä tärkein vihollinen online-viestipalvelulle on satunnaiset robotit. Botit ovat luotu tietyntyyppisten haitallisten ohjelmistojen avulla, jotka voivat varastaa, viivästyä ja jopa sotkea eri verkkosivustoja. Nämä botit on erityisesti suunniteltu ja ohjelmoitu osallistumaan tiedon louhintaan käyttäjien laitteissa ja jopa lähettämään valtavia datapakettipyyntöjä palvelimien viivettämiseksi tai hidastamiseksi.

Tietenkin tämä aiheuttaa paljon ärsytystä ja voi olla melko ongelmallista käsitellä. Jos olet Facebookin tai Twitterin käyttäjä, olet saattanut löytää useita vääriä tilejä verkossa, kun keskustelet ystäviesi kanssa. Telegramin kanssa tämä ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

Telegram käyttää vain puhelinnumeroasi vahvistustarkoituksiin. Kun vahvistus on suoritettu, rekisteröintiprosessi saatetaan päätökseen ja Telegram tietää, että et ole botti vaan elävä henkilö. Muilla sosiaalisen median alustoilla näin ei ole, ja robotit voivat luoda sähköpostiosoitteita, väärennettyjä tilejä ja sellaisia, jotka eivät vaadi vahvistusprosessia.

Tarkistamalla numerosi Telegram voi varmistaa, että et ole robotti. Koska puhelinnumeroita on puoliksi rajoitettu ja niitä on vaikeampi luoda kuin sähköpostin, se estää digitaalisia terroristeja loukkaamasta sovellusta.

Kuinka luoda Telegram-tili ilman puhelinnumeroa

1. Käytä ystäväsi puhelinnumeroa

Jos et halua käyttää puhelinnumeroasi, helpoin tapa luoda Telegram-tili on lainata ystäväsi puhelinnumero. Koska Telegram käyttää puhelinnumeroa vain kerran vahvistusprosessissa, joten voit lainata ystäväsi numeroa tätä prosessia varten. Vahvistuksen jälkeen numeroa ei enää tarvita. Joten voit käyttää ystäväsi numeroa ja luoda tilin.

Muista kuitenkin, että tarvitset tekstiviestivahvistuksen, kun haluat vaihtaa paikallisen salasanasi. Koska Telegram ei käytä mitään sähköpostiviestijärjestelmää, paikallinen salasana on tapa, jolla sovellus tarjoaa käyttäjilleen suojan.

Kun olet kirjautunut sisään ystäväsi puhelinnumerolla, hän saa SMS-vahvistuskoodin. Pyydä häntä lähettämään se sinulle ja kirjoita se sitten. Koodi koostuu yleensä viidestä numerosta. Kun olet syöttänyt koodin, sinulla on aktiivinen Telegram-tili. Voit lisätä ystäviä ja antaa heidän löytää sinut käyttäjätunnuksesi kautta.

2. Käytä kolmannen osapuolen sovellusta

Koska Telegram käyttää puhelinnumeroita, voit yrittää ladata kolmannen osapuolen sovelluksia, joiden avulla voit luoda ilmaisia ​​online-numeroita. On olemassa useita verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka tarjoavat sinulle tällaisia ​​palveluita. Löydät ne helposti Internetistä. Nämä sivustot auttavat sinua määrittämään ilmaisen virtuaalisen puhelinnumeron Telegram-tilillesi. Voit käyttää sitä SMS-vahvistuskoodin vastaanottamiseen Telegramista. Käytä sitten tätä koodia kirjautuaksesi sisään ja aktivoidaksesi Telegram-tilisi.

3. Käytä Google Voice -puhelinnumeroa

Digitaalisen maailman laajentuessa on tullut aivan luonnollista, että myös SIM-korttien tekniikka on muuttunut digitaaliseksi. Google Voice on Googlen tarjoama erikoispalvelu, jonka avulla voit määrittää henkilökohtaisia ​​puhelinnumeroita, joita voit käyttää chattailuun ja puheluiden soittamiseen muiden tavallisten puhelinnumeroiden tapaan. Mutta tehdäksesi tämän sinun on käytettävä Google-tiliäsi. Muista siis luoda tili nopeasti.

Google Voicen avulla voit luoda tilin ja kirjautua sisään Telegramiin. Google Voice -tilin luominen on helppoa, mene vain Google Voice -sivustolle ja kirjaudu sisään Google-tililläsi oikeassa yläkulmassa. Sinun on luettava ja tarkistettava ehdot ja käytännöt. Napsauta Jatka ja etsi sitten suuntanumerosi luodaksesi numerosi. Valitse haluamasi numero ja aktivoi virtuaalinen puhelinnumerosi ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen Telegramiin ja rekisteröidy Google Voice -numerollasi. Lopuksi saat tekstiviestivahvistuskoodin Google Voice -tilillesi, josta voit noutaa sen aktivoidaksesi Telegram-tilisi.

Johtopäätös

Nämä ovat helpoimpia tapoja luoda Telegram-tili ilman, että käytät puhelinnumeroasi. Tässä artikkelissa on hahmoteltu tärkeitä tietoja, jotka sinun on tiedettävä käyttäessäsi Telegramia. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit jättää joko kommentin. Toivottavasti nämä tiedot ovat auttaneet sinua.