Skip to content

Kuinka luoda yksityinen huone joukkoomme ja pelata ystävien kanssa

2 de syyskuu de 2021
among us jugadores 14558

Keskuudessamme, suosittu peli, joka kasvoi eksponentiaalisesti pandemian aikoina ja otti suosikkipelien sijoituksen mobiililaitteille strategian, henkilökohtaisen työn ja päätöksenteon perusteella.

Kehitetty ja vihdoin julkaistu kesäkuussa 2018, sillä oli vain muutama miljoona latausta, mutta kaksi vuotta myöhemmin se vakiinnutti asemansa maailman tunnetuimpien ja tunnetuimpien taitopelien pääalustana. Tällä hetkellä, on yli 103 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja lataukset Androidille, iOS: lle ja PC: lle täysin ilmaiseksi.

Pelin avulla voit pelata pelejä Internetissä yhdistettyjen pelaajien välillä eri puolilla maailmaa tai läheisten ystävien kanssa. Sen avulla voit myös pelata paikallisesti, isännöidä, päästä muihin huoneisiin ja paljon muuta.

Pelin pääidea on, että se on miehistö, joka koostuu 10 rajasta miehistö (pelaajat), jotka ovat avaruusaluksella kotiplaneetalleen, mutta on joku, joka ei halua heidän saapuvan (huijari), jonka heidän on pelin aikana yritettävä selvittää kuka se on ja poistettava se aluksesta.

Yksityisen pelin järjestäminen ja pelaaminen keskuudessamme

Voit aloittaa pelin avaamalla sovelluksen ja napsauttamalla haluamaasi pelitilaa (paikallisesti tai verkossa), siellä näet käytettävissä olevat huoneet ja pelaajat jokaisessa.

Jos pelaat paikallista, ne tulevat näkyviin itse järjestelmän pelaajat (robotit) eikä todellinen käyttäjä voi päästä sisään, se on yksilöllinen, helposti saatavilla ja ilman Internet -yhteyttä.

Jos haluat leikkiä ystävien tai vieraiden (sovellusten käyttäjien) kanssa, etsi huoneet online -tilassa ja kirjoita haluamasi huone. MEILLE Suosittelemme, että kirjoitat osan, joka sisältää enintään 4 osallistujaa, siten, että onnistut lisäämään itsesi ja että pääsyä ei evätä.

Jokaisen pelin alussa he ilmoittavat, mikä rooli kullakin osallistujalla on (oli se miehistön jäsen tai huijari), mutta joskus haluamme olla pettäjä useita kertoja tai aina, kun pelaamme, koska meidän on helpompi naamioida itsemme ja olla huomaamatta

Kuinka muuttaa yksityisen pelin asetuksia verkossa

Alustan sallimien pelitilojen joukossa on mahdollista, että joissakin niistä olet isäntä, eli että luot pelejä niin, että voit leikkiä tiimin, perheen tai ystävien kanssa. Pelin luominen on erittäin helppoa ja nopeaa, jos noudatat alla olevia ohjeita:

  • Anna peli
  • Napsauta online -vaihtoehtoa
  • Kun olet siellä, sinun on löydettävä paikka, jossa lukee HOST
  • Voit valita ja valita yleisön (jotta kaikki voivat nähdä huoneesi)
  • Paina Luo peli ja se näkyy automaattisesti huoneiden luettelossa

Toisaalta on myös mahdollista muuttaa avatarisi tai huoneen nimi (ennen uuden pelin aloittamista), tehdä siitä henkilökohtaisempi tai tehdä pelaajista miellyttävämpiä ja nauttia sovelluksesta enemmän .

Jos haluat muuttaa yksityisen pelin asetuksia verkossa, sinun on vain tehtävä Siirry pelin välilehteen, jossa lukee Mukauta. Täältä voit muokata erilaisia ​​peliin vaikuttavia näkökohtia, kuten pidettäviä hätäkokouksia sekä kunkin hahmon pelinopeutta. Voit myös vaikuttaa ajankohtaan, jona epäilty kuuluisasta huijarista voidaan karkottaa, muun muassa.

Kuinka saada yksityisiä pelikoodeja joukostamme

Jotta voit saada yksityisten pelien koodit verkossa, sinun on osallistuttava vieraana, joten sinun on osallistuttava odota, että isäntä luo pelin. Jokaisesta pelistä jokaiselle pelaajalle lähetetään koodi, jotta kaikki voivat osallistua. Kun tiedät, mitä se on, sinun tarvitsee vain syöttää se joukkoomme -alustalle ja paina Yksityinen -osion painiketta Pelaa verkossa.

Näiden yksinkertaisten suositusten avulla pääset peliin ilman ongelmia, Jää vain odottaa, että muut joukkueen jäsenet muodostavat yhteyden aloittaakseen pelin.

Monet meistä käyttäjät ihmettelevät usein, voivatko he leikkiä vain ystäviesi kanssa, ilman, että muukalainen tulee huoneeseen, mutta he eivät tiedä miten se tehdään ja tarvitsevat apua voidakseen suorittaa tämän menetelmän.

Tässä selitämme helpolla tavalla, kuinka voit luoda huoneen vastaa yllä olevaa kuvausta ja mene tarpeisiisi samalla kun nautit tästä hämmästyttävästä taitopelistä.

Kun menet luoda yksityinen peli Sinun on noudatettava yksityiskohtaisesti edellä selitettyjä vaiheita täydellä tarkkuudella, kunnes valitset sen huoneen isäntä, siitä lähtien se muuttaa mitä tässä osassa ehdotamme:

  1. Kun isännöit peliä, näkyviin tulee kaksi uutta vaihtoehtoa
  2. Sinun on valittava, missä lukee PRIVATE ROOM
  3. Napsauta sitten Luo peli ja voila, voit pelata ystävien kanssa

lataa peli Android -laitteellesi

Kun luot yksityisen huoneen, se antaa sinulle salaisen numeron, jotta vain kuka tahansa voi käyttää. Joten kutsua joku pelaamaan peliäsi yksin sinun on lähetettävä tämä koodi heille ja he voivat helposti kirjautua sisään pelaamaan yhdessä huoneessasi.