Skip to content

Kuinka merkitä WhatsAppin viesti lukemattomaksi – erittäin helppoa (esimerkki)

4 de syyskuu de 2021
Opciones WhatsApp

Avasitko vahingossa viestin, johon et vieläkään halunnut tai johon et voinut vastata? Tässä artikkelissa opetamme sinulle viestin merkitseminen lukemattomaksi WhatsAppissa, se on erittäin helppoa.

WhatsApp on yksi suosituimmista viestipalveluista tänään, mikä johtuu mahdollisesti siitä, että se on saatavana useille alustoille ja käyttäjät voivat ladata ja asentaa WhatsAppin Windows PC- ja Mac -tietokoneille, Android, iOS tai Windows Phone.

Sen avulla voit lähettää teksti-, ääni- tai kuvaviestejä, soittaa puheluita tai videopuheluita jopa neljän osallistujan kanssa ja julkaista tilat 24 tunnin ajan. Voit jopa soittaa videopuheluita tietokoneesi WhatsApp Webistä.

Tämän lisäksi sovellus synkronoi automaattisesti tietokoneellesi tallennetut yhteystiedot, sinun ei tarvitse tehdä sitä manuaalisesti.

Jos et ole vielä asentanut sovellusta, voit ladata sen suoraan viralliselta WhatsApp -sivulta, sinun tarvitsee vain valita käyttöjärjestelmä, napsauttaa latauspainiketta ja asentaa sitten laitteellesi.

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai haluat käyttää WhatsAppia tietokoneellasi, tutustu artikkeliin Kuinka voin käyttää WhatsAppia tietokoneella – Tämä temppu on paras ratkaisu, jossa opit tekemään sen.

Jokaisen päivityksen myötä tämä sovellus tarjoaa käyttäjilleen uusia toimintoja, jotka tekevät siitä houkuttelevamman, kuten yhteystiedon vaimentamisen tai henkilökohtaisten ilmoitusten antamisen.

Tässä mielessä funktio merkitse viesti luetuksi tai lukemattomaksi Se on yksi hyödyllisimmistä, koska jos et voi vastata viestiin, voit pitää ilmoituksen välittömästi odottamassa, vaikka olisit jo lukenut viestin.

On tärkeää huomata, että tämä toiminto ei poista lukuviesti -ilmoitusta tai sinistä kaksoistarkistustaJos tämä toiminto on aktivoitu, kuka voi nähdä viestin lähettäjän.

Sen sijaan tämä takaa, että jos unohdat, viesti ei jäänyt vastaamatta, koska odottava ilmoitus lukemattomasta viestistä muistuttaa sinua ja kun olet valmis, voit merkitä sen luetuksi poistamaan ilmoituksen.

Lue, kuinka opit askel askeleelta ja yksinkertaisella tavalla käyttämään tätä erinomaista toimintoa, jonka avulla sinun on helpompi muistaa vastata viesteihisi.

Merkitse viesti lukemattomaksi

Jos luet viestin, johon en voinut vastata heti, voit merkitä chatin lukemattomaksi.

Voit tehdä tämän avaamalla sovelluksen WhatsApp laitteellasi ja siirry sen keskustelun kohdalle, jonka haluat merkitä, ja pidä sormeasi pitkään painettuna chatissa, jos se on tietokoneellasi, napsauta oikeaa painiketta.

Tällä toiminnolla näyttöön tulee valikko, jossa on erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista sinun on valittava Merkitse lukemattomaksi. Näet sinisen ilmapallon keskustelun päällä ja punaisen ilmoituksen keskustelupainikkeen yläpuolella.

Nämä ilmoitukset pysyvät näkyvissä, kunnes palaat merkitsemääsi keskusteluun, jolloin muistat vastata odottavaan viestiin.

Merkitse viesti luetuksi
Matkapuhelin WhatsApp -chatin kanssa

Jos et enää tarvitse pitää lukemattoman viestin ilmoituksen aktiivisena ja et halua osallistua keskusteluun, voit helposti kääntää yllä olevan prosessin.

Sinun on ensin käytettävä sovellusta älypuhelimesta tai tietokoneesta ja siirryttävä chattiin, jonka haluat merkitä luetuksi.

Seuraavaksi sinun on avattava asetusvalikko, jos se on älypuhelimessa, paina pitkään keskustelua, jos se on tietokoneessa, napsauta hiiren oikeaa painiketta.

Valitse näkyviin tulevasta valikosta vaihtoehto Merkitse luetuksi, näet heti, että keskustelua ei ole valittu ja chat -painikkeen ilmoitus katoaa.

Näiden yksinkertaisten ja nopeiden vaiheiden avulla voit käyttää kätevää merkkiä lukemattomana apuohjelmana, joka auttaa sinua muistuttamaan vastaamaan tai lukemaan viestejä myöhemmin.

Jos haluat oppia muista WhatsAppin käytännöllisistä ja mielenkiintoisista toiminnoista, tutustu muihin artikkeleihin, suosittelemme sinua tutustumaan Kuinka tuhota viestejä WhatsAppissa – Helppo temppu.