Skip to content

Kuinka muuttaa Storefront -mallin luottoja ja tekijänoikeuksia WordPressissä? (Esimerkki)

24 de elokuu de 2021
Storefront Wordpress

WordPress antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tehdä loputtomasti muutoksia ja muokata blogejaan tai sivujaan, ja yksi niistä, jotka herättävät uteliaisuutta, on se, sallitaanko Storefront -mallin hyvitysten ja tekijänoikeuksien muuttaminen.

Tämä sisältää kaiken lisäämällä tai lisäämällä välilyöntejä rivien tai kappaleiden väliin WordPressissä ja sisällyttämällä luonnokset automaattiseen tallentamiseen ja noutamiseen WordPressissä.

Jos olet vakituinen tällä alustalla, olet mahdollisesti hakenut tai haluat ottaa käyttöön Storefront -mallin, lähinnä sen yksinkertaisuuden ja keveyden vuoksi.

Tarpeen tai halun dilemma on kuitenkin olemassa muuttaa sekä tekijänoikeuksia että sen tarjoamia hyvityksiä, joten vaikutus on paljon ammattimaisempi.

Jotkut käyttäjät ajattelivat, ettei se ollut mahdollista tehdä, koska mikään ei voinut olla kauempana totuudesta. Niille, jotka haluavat saavuttaa sen, tässä on paras tapa. Selvennetään, että niitä voidaan muuttaa, jos heillä on oikeudet mainittuun malliin. Vain tällä ehdolla.

Vaiheet Storefront -mallin hyvitysten ja tekijänoikeuksien muuttamiseksi

Yleensä blogeissa se on alatunnisteessa, jossa ne näyttävät tai lisäävät tekijänoikeuksiin ja hyvityksiin liittyviä tietoja. Siksi, jos haluat muokata näitä kahta elementtiä, näytettävät tiedot on muokattava suoraan mainitussa osassa, joka tunnetaan myös nimellä alatunniste.

Tämä ei ole pelkästään uusien mallien lataamista ja lisäämistä Power Pointiin, joten kun sana ”mallit” mainitaan, sinun on poistettava tämä ajatus päässäsi.

Siksi Storefrontin oman luotto- ja tekijänoikeusmuodon sijoittamiseen on kaksi tapaa suorittaa prosessi. Ensimmäinen on tarkoitettu ihmisille, jotka käsitellä ohjelmointikoodeja, mutta niille, jotka eivät ole perehtyneitä alueeseen, tarjoamme toisen yhtä toteuttamiskelpoisen vaihtoehdon.

Laajennuksen käyttäminen

Mallin tarve on asentaa erityinen laajennus Storefront ei sisällä omaa vaihtoehtoa sitä varten. Näin ollen tämä lisäys, joka luo käyttäjän, on mahdollisuus saada uusi vaihtoehto, joka hyväksyy kyseisen muutoksen ja helpolla tavalla.

Mitä tulee tekstiin sellaisenaan, teemalla on oletusarvo jokaiselle elementille, nämä sanovat, että Storefrontin on suunnitellut WooCommerce, joten toistamme jälleen, että voit muuttaa, jos sinulla on oikeudet mainittuun malliin.

Upeaa laajennusta, josta puhumme, kutsutaan PowerPackiksi, ja se ohjataan erilaisiin ulkoasuasetuksiin ilman koodia Storefrontissa. Ainoa asia, joka on otettava huomioon, on se, että se on Premium -elementti.

Asenna Powerpack

Kun tiedosto on ladattu ja pakattu tietokoneeseen, asennus jatkuu säännöllisesti. Siksi osio on tarkoitettu ”Kytkeä”, Sitten”Lisää uusi”, ja sisään ”Lataa laajennus” edetä.

Seuraavaksi valitaan edellä mainittu tiedosto (vastaavasta kansiosta) työkalun asentamiseksi ja myöhemmin aktivoimiseksi. Sitten siirryt kohtaan ”Ulkomuoto”, Ja napsauta sitten”Mukauta”. Tämä näyttää käytettävissä olevat vaihtoehdot.

Seuraava askel on valita vaihtoehto ”Voimapakkaus”, Ja sen sisällä,”Alatunniste”Tai alatunniste. Ja olet jo saavuttanut näytön, jossa on mahdollista muokata alatunnistetta ja siten Storefrontin hyvityksiä ja tekijänoikeuksia.

Tee kauppapaikan hyvitykset ja tekijänoikeuden muutos

Vaikka tämä laajennus asennettaessa saa alatunnisteen elementit katoamaan oletusarvoisesti, se myös poistaa sen Voit muokata niitä sen asetusosion kautta.

sovelluskauppa

Työkalun ansiosta muokattavissa olevilla kentillä on erityispiirteitä ja tavoitteita:

  • Luottolinkin näyttö, ruutuun, joka näkyy, kun alatunnisteessa näkyy viiva, jossa on oletusviesti, ja sen poistaminen poistaa tiedot.
  • Säädä alatunnisteen tekijänoikeusteksti, tämä vaihtoehto on tarkoitettu sijoittamaan alatiedot, jotka haluamme näkyvän alatunnisteeseen. Mihin eri asiaankuuluvat linkit voidaan sisällyttää ongelmitta, aivan kuten yritykset tai mallisuunnittelijat tekevät.
  • Kädessä pidettävä alatunnistepalkki, joka on valintaruutu, jonka tarkoituksena on aktivoida mobiililaitteissa näkyvä alatunnistepalkki. Siinä näkyy pääsy hakukoneeseen, toinen käyttäjätiliin ja lopuksi ostoskoriin.

Joten jos ensimmäinen vaihtoehto on poistettu käytöstä, toinen vaihtoehto on merkitty ja mukautettu halutuilla tiedoilla, Storefrontin hyvitykset ja tekijänoikeudet ovat muuttuneet tehokkaasti.