Skip to content

Kuinka näen esitellyt viestini WhatsAppissa (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
whatsapp logo oficial verde azul

Tänään aiomme nähdä miten näen esitellyt viestini WhatsAppissa. Me kaikki käytämme WhatsAppia monta kertaa päivän aikana. Joten ilmeisesti lyhyessä ajassa keräämme suuren määrän viestejä.

Pahinta on, kun olemme yhdessä tai useammassa ryhmässä. Useimmissa tapauksissa lähetetään useita viestejä huomioon otettavaksi. Varmasti kaikista näistä viesteistä yksi tai toinen voi tulla tärkeäksi?Kuinka et menetä sitä kaiken keskustelun välillä?

Ratkaisu on melko yksinkertainen: esitellyt viestit. Tällä toiminnolla WhatsAppilla on ja muita temppuja, joita sillä on; Voimme ottaa minkä tahansa haluamamme viestin ja tuoda sen esille myöhemmäksi saman chatin osiosta. Nähdäksemme kaikki lisäämämme viestit tärkeinä.

Se on erittäin hyödyllinen vaihtoehto erityisesti tallentaa tai arkistoida viestejä, joita tarvitsemme myöhemmin, kun olemme keskustelussa, jossa puhumme liikaa. Erityisen hyödyllinen useiden ihmisten ryhmille. Vaikka myös yksittäisissä keskusteluissa.

Joten tulemme näkemään pienen opetusohjelman paitsi, että tiedät kuinka tarkastella esillä olevia viestejä WhatsAppissa. Mutta myös niin, että opit määrittämään ne siten, että voit lisätä tärkeitä viestejä ja myös poistaa ne helposti; Tai voit saada viestit tuhoamaan itsensä.

Se on erittäin helppo suorittaa, eikä se voi kestää enempää kuin muutaman minuutin. Ei tarvitse olla suurta tietoa Androidista, ja muutamassa minuutissa voit määrittää minkä tahansa viestin, jonka pidät tärkeänä korostettuna, jotta et menetä sitä.

Kuinka asettaa tähdellä merkityt viestit WhatsAppiin

Merkitse viestit esillä oleviksi

Jos haluat merkitä viestin suosituksi, sinun ei pitäisi tehdä mitään monimutkaista. Itse asiassa muutamalla napautuksella voit jättää minkä tahansa viestin tärkeäksi.

  • Sinun tarvitsee vain koskettaa ja pitää painettuna viestiä, jonka haluat merkitä tähdellä.
  • Tämän jälkeen näet sen yläreunassa näkyy erilaisia ​​kuvakkeita joita ei ollut aiemmin.
  • Nyt sinun tarvitsee vain tehdä paina tähtikuvaketta joka on aivan näytön yläreunassa.

Tähdellä merkityn viestin valinnan poistaminen

  • Sinun on pidettävä painetaan kyseistä viestiä.
  • Napsauta nyt kuvaketta poistaaksesi tähti. Älä huoli, ettet poista viestiä milloin tahansa. Itse asiassa poistat vain ”erinomainen”Samalla tavalla, jotta siitä tulee jälleen yhteinen ja ajankohtainen viesti.

whatsappin virallinen logo

Katso esittelemäni viestit WhatsAppissa

Kun olemme valinneet muutaman esillä olevan viestin, tärkein asia on edelleen: Miten voimme nähdä nämä viestit? Älä huoli, se on erittäin yksinkertaista.

  • Sinun pitäisi mennä chattiin tai ryhmään, jossa korostit viestin.
  • Napauta tähdellä merkittyjä viestejä. Tätä varten yksinkertaisesti siirry näytön oikeaan yläkulmaan.
  • Näet valikon, jossa on muutamia vaihtoehtoja. Meitä kiinnostaa se, joka sanoo: ”Suositellut viestit”.
  • Tässä pitäisi näkyä kaikki korostetut viestit, jotka olet luonut edellisellä menetelmällä kussakin keskustelussa.

Kuka voi nähdä tähdellä merkityt viestini?

Varmasti monilla on tämä epäilys. Älä huoli, koska itse asiassa kukaan muu kuin sinä näet tähdellä merkityt viestit. Kaikki tämä on tietysti yksityisyyden suojaa.

Kuten näette, viestin korostaminen on melko yksinkertainen prosessi ja voi olla liian hyödyllinen. Muutamassa minuutissa tiedät miten näen whatsapp -esittelemäni viestit ja erityisesti kuinka luoda tai tallentaa viesti tämän suositun sovelluksen kohokohtana, jota me kaikki käytämme toistuvasti koko päivän.