Skip to content

Kuinka nähdä, kuka katsoi sijaintisi Snapchatissa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda kuka katsoi sijaintisi Snapchatissa

Snap Map on hiljattain julkaistu sijainninseurantaominaisuus, joka antaa Snapchatin käyttäjille mahdollisuuden seurata ystäviensä sijaintia nopeasti. Käyttäjät olivat melko järkyttyneitä tästä toiminnosta, kun se esiteltiin vuonna 2017. Huolimatta kiistanalaista ominaisuutta, Snap Mapista tuli yksi eniten käytetyistä vaihtoehdoista. Se antaa sinulle mahdollisuuden seurata ystäviesi sijaintia heti, kun he avaavat sovelluksen. Vastaavasti voit antaa ystävillesi nähdä sijaintisi ja tietää missä olet.

Loppujen lopuksi kaikki eivät halua paljastaa sijaintiaan satunnaiselle henkilölle sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla. Snapchat ratkaisi nämä ongelmat parantamalla yksityisyyttä, ja uudet tietosuoja-asetukset ovat antaneet käyttäjille mahdollisuuden säätää sijainnin katselutoimintoa itselleen sopivaksi.

Periaatteessa jokainen käyttäjä saa valita yhden seuraavista tietosuojavaihtoehdoista:

  • Haamutila: Jos olet aktivoinut haamutilan, olet ainoa, joka voi nähdä sijaintisi. Tietysti voit muuttaa yksityisyysasetuksia milloin haluat, mutta Ghost Mode on turvallisin tapa ottaa sijaintisi käyttöön ja pitää se yksityisenä.
  • Ystäväni: ”Ystäväni”-vaihtoehdon valitsevat voivat näyttää sijaintinsa läheisille ystävilleen tai valituille ystävilleen. Vain valitsemasi ihmiset voivat nähdä sijaintisi.
  • Ystäväni, paitsi: Kuten nimestä voi päätellä, tämä vaihtoehto sallii sijaintisi niille, joita et ole sulkenut pois niiden ihmisten luettelosta, jotka voivat seurata sijaintiasi.

Se on täydellinen yksityisyysvaihtoehto niille, jotka haluavat piilottaa sijaintinsa tietyiltä ihmisiltä ja näyttää sen läheisille ystävilleen tai perheenjäsenilleen Snapchatissa.

Joka tapauksessa Snap Map -vaihtoehto on paras työkalu niille, jotka haluavat jakaa live-sijaintinsa muiden kanssa ja seurata jonkun Snapchat-tilin sijaintia.

Yksi tätä toimintoa koskevista usein kysytyistä kysymyksistä on ehdottomasti ”mistä tiedät, onko ystävä tai satunnainen henkilö käyttänyt tätä vaihtoehtoa sijaintisi seurantaan”? Toisin sanoen, voitko mitenkään tietää, onko joku nähnyt sijaintisi Snapchatissa?

Vaikka käyttäjillä on monia vaihtoehtoja seurata toistensa sijaintia, et saa suoraa vaihtoehtoa nähdä, kuka katseli sijaintiasi Snapchatissa.

Tässä artikkelissa keskustelemme kaikista mahdollisista tavoista tarkistaa, kuka näki sijaintisi Snapchatissa. Keskustelemme myös siitä, kuinka voit estää ei-toivottuja ihmisiä näkemästä sijaintiasi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka nähdä, kuka katsoi sijaintisi Snapchatissa

Valitettavasti ei ole mahdollista nähdä, kuka katseli sijaintiasi Snapchatissa, ja tähän on hyvä syy käyttäjän yksityisyyteen. Joten jos joku on tarkistanut sijaintisi Snap Mapista, et voi nähdä, kuka katsoi sen.

Lisäksi kun avaat Snap-kartan, on melko yleistä, että pystyt seuraamaan jokaisen Snapchat-ystävän sijaintia. Joten joillekin ihmisille voi olla hieman haastavaa tietää, kuka on katsonut sijaintisi. Tiedä, että monet ihmiset katsovat Snapchat Bitmojia, mutta se ei tarkoita, että he olisivat katsoneet sijaintiasi.

jotka katsoivat sijaintisi snapchatissa

On hyvä mahdollisuus, että he eivät näe kenenkään tai jonkun muun sijaintia. Tämä johtuu siitä, että kun avaat Snap Map -ominaisuuden ja liu’utat sormiasi kartalla, käyttäjän sijainti tulee näkyviin. Sijaintisi näkyy sovelluksessa seuraavan 5–6 tunnin ajan. Jos et avaa sovellusta tänä aikana, se poistetaan automaattisesti sovelluksesta.

Snapchatissa henkilön sijainnin voi tarkistaa pääasiassa kahdella tavalla, eli profiilin tai Snap Mapin kautta. Jos et voi seurata sijaintia, henkilön on täytynyt joko poistaa tämä vaihtoehto käytöstä tai hän ei ole aktivoitunut alustalla viimeisen 6 tunnin aikana.

Snapchat ei ehkä anna sinun nähdä sijaintiasi katsoneiden ihmisten määrää, mutta siinä on ehdottomasti toiminto, jonka avulla ihmiset voivat tietää, kuka on seurannut heidän matkaansa.

jotka katsoivat sijaintisi snapchatissa

Voit nyt tietää niiden ihmisten määrän, jotka tietävät missä olet mennyt ja kuinka pitkän matkan olet matkustanut. Ominaisuus on taas saatavilla vain niille, jotka eivät ole ottaneet Ghost Modea käyttöön. Jos olet piilottanut sijaintisi muilta Snapchatin käyttäjiltä, ​​on sanomattakin selvää, että kukaan ei voi seurata sijaintiasi ennen kuin vaihdat ystäville tai eri tiloihin.