Skip to content

Kuinka nähdä, kuka seuraa minua Snapchatissa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda kuka seuraa minua Snapchatissa

Snapchatista on tullut suosittu sosiaalisen median jakamis- ja chat-sovellus, jonka avulla voit jakaa hetken hetkeksi sen tapahtuessa. Sen avulla voit myös olla vuorovaikutuksessa, seurustella ja olla yhteydessä ihmisiin välittömästi. Voit lisätä ystäviä, jakaa valokuvia ja videoita, luoda ryhmän, pelata pelejä yhdessä ja luoda mielenkiintoisia videoita suodattimien avulla.

Sovellukseen lisätään joka päivä niin monia uusia ominaisuuksia. Vaikka nämä muutokset parantavat käyttökokemusta, ne voivat joskus hämmentää sinua sovelluksen käyttöliittymässä.

Snapchatin käyttöliittymä vaihtuu usein, ja joskus jotkut muutokset jättävät käyttäjien omaan varaan uusien toimintojen ja ominaisuuksien selvittämisessä.

Jos olet niin hämmentynyt käyttäjä ja ihmettelet, kuinka saada tietää, ketkä ihmiset seuraavat sinua Snapchatissa, autamme sinua selviytymään siitä.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka nähdä, kuka seuraa minua Snapchatissa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Keitä ovat Snapchat-seuraajasi?

Snapchatin avulla voit lisätä ystäviä ja seurata muita, jos olet lisännyt ystävän, voit nähdä heidän tarinansa ja päivityksensä.

Jotta he voivat nähdä tarinasi ja päivityksesi, heidän on myös lisättävä sinut ystäväluetteloonsa. Näitä ihmisiä, jotka ovat lisänneet sinut takaisin, kutsutaan seuraajiksesi.

Snapchat on käynyt läpi useita suunnittelumuutoksia viime vuosina, ja se vaikeuttaa kaikkien seuraajien luettelon tarkastelemista yhdessä paikassa.

Kuinka nähdä, kuka seuraa minua Snapchatissa

Valitettavasti et voi nähdä, kuka seuraa Snapchat-profiiliasi, koska alusta ei tarjoa oikeaa luetteloa. Jos kuitenkin näet jonkun Snapchat-pisteet, se tarkoittaa, että henkilö seuraa sinua. Mutta jos et löydä numeroa käyttäjänimen vieressä, kyseinen henkilö ei seuraa sinua.

joka seuraa minua snapchatissa

Mutta jos ET ole yhteinen ystävä (seuraat heitä, mutta he eivät seuraa sinua), et voi nähdä heidän Snap-pisteensä. Sen sijaan näet vain tyhjän tilan käyttäjänimen vieressä.

joka seuraa minua snapchatissa

Vaihtoehtoinen tapa nähdä, kuka seuraa minua Snapchatissa

Avaa Snapchat-profiilisi ja täältä sinun pitäisi etsiä ”Lisätty minut” -vaihtoehto. Napsauta tätä vaihtoehtoa. Täällä näet luettelon kaikista ihmisistä, jotka ovat lisänneet sinut profiiliinsa, eli henkilöistä, jotka seuraavat sinua.

Tätä luetteloa ei kuitenkaan näytetä kronologisesti, kuten muissa sovelluksissa. Snapchat yrittää näyttää sinulle ensin osuvimman henkilön aiempien keskustelujesi, snap-sarjasi ja muiden profiilien vuorovaikutuksen perusteella. Eniten vuorovaikutuksessa olleet profiilit näkyvät ylhäällä, kun taas vähiten vuorovaikutuksessa olleet profiilit näkyvät alareunassa.

Myös profiilit, joilla on tällä hetkellä aktiivinen tarina, eli tarina, joka ei ole vielä vanhentunut, näytetään ensin. Voit etsiä tiettyä profiilia tästä luettelosta. Jos he ovat lisänneet sinut, voit nähdä ne tuloksissa. Jos tuloksia ei löydy, se tarkoittaa, että käyttäjä ei ole lisännyt sinua ystäväkseen eikä seuraa sinua.