Skip to content

Kuinka ohittaa tiedostokokorajoitus Discordissa

16 de marraskuu de 2021
1621174084 26 Kuinka ohittaa ristiriitojen tiedostokokorajoitus

Discord on melko uusi sovellus näyttämöllä, koska se julkaistiin vuonna 2016, mutta siitä huolimatta tämä sovellus oli onnistunut muodostamaan itselleen markkinaraon. Discordilla on yli neljännes miljardia käyttäjää ja ihmiset ovat kategorisesti vaikuttuneita sen äärimmäisen käyttäjäystävällisyydestä.

Tämä sovellus on ilmainen ja sitä voi käyttää miltä tahansa laitteelta. Käyttäjät voivat nauttia rajattomasta video-, teksti- ja äänisisällön vaihdosta tämän sovelluksen kautta. Vaikka tämän sovelluksen pääpaino, kun se lanseerattiin, oli pohjimmiltaan pelaajissa, mutta nyt erilaiset ihmisryhmät ovat alkaneet liittyä tälle alustalle, koska se sisältää laajan valikoiman käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Discord-käyttäjät ovat saattaneet joskus ihmetellä, että kuva tai video, jonka he yrittävät lähettää jollekin, ei vain lähetä ja puskuroi jatkuvasti. Syynä on, että tiedostokoolla on 8 Mt:n kynnys, jonka voit lopettaa Discordin kautta.

Mutta tämä ei tarkoita, että et voi lähettää raskaampaa tiedostoa. Olemme täällä opastamassa sinua eri tavoilla, joilla voit siirtää raskaampia tiedostoja perheellesi ja ystävillesi helposti.

Kuinka ohittaa tiedostokokorajoitus Discordissa

 1. Voit leikata raskaan tiedoston pienempiin tiedostoihin, jotka ovat alle 8 Mt:n kynnyksen. Sen jälkeen voit helposti jakaa pienempiä tiedostoja.
 2. Voit hankkia Discord Nitron varmistaaksesi, että kuvien tai videoiden jakamisraja on 100 megatavua.
 3. Discord Nitro on pohjimmiltaan tehostin, joka tarjoaa käyttäjälle monipuolisen keskustelun, mukaan lukien tiedostojen jakamisen kynnyksen korotuksen.

Mutta jos et ole liian tyytyväinen Discord Nitron ostamiseen suurempien tiedostojen vaihtamiseen, myös sen voi kiertää. Anna meidän opastaa sinut myös tämän prosessin läpi.

 1. Lataa Imgur-sovellus matkapuhelimeesi ja jos käytät pöytätietokonettasi tai PC:täsi, voit käydä osoitteessa www.imgur.com
 2. Imgur on ainoa kuvien ja videoiden jakamissovellus.
 3. Parasta on, että kuvien tai videoiden jakamisen kynnys Imgurin kautta on 200 Mt.
 4. Tämä raja on kaksinkertainen Discordin kokoon.
 5. Kun olet ladannut Imgurin ja ohittanut linkin, jos video, jonka haluat ladata, julkaise se ja pidä asetukset julkisina.
 6. Näytön alareunassa sinun pitäisi nähdä jakomerkki
 7. Kopioi linkki videoon, jonka juuri jaat Imgurissa.
 8. Liitä se Discordiin, niin sinun pitäisi pystyä jakamaan se Discordissa helposti.

Toinen vaihtoehto, joka voi olla käytettävissäsi, on ladata hex-editori.

 1. Voit ladata Hex-editorin.
 2. Lataa tiedosto, jonka kokoa haluat muuttaa.
 3. Muuta saman kokoa.
 4. Tallenna tiedosto ja lataa sitten lopuksi tallennettu tiedosto Discordiin.

Johtopäätös:

Discord ei anna sinulle suoraa tapaa ohittaa tiedostojen kynnysrajaa. Jopa Discord Nitron kanssa käyttäjä ei voi ylittää 100 megatavua. Edellä käsitellyillä hakkereilla voit ladata valitsemasi tiedostot Discordiin.