Skip to content

Kuinka ottaa kuvakaappaus Netflixissä ilman mustaa näyttöä

15 de lokakuu de 2021
Kuinka kuvakaappaus Netflixissa ilman mustaa nayttoa

Netflixistä on tullut käyttäjän suosikkisovellus kaikenlaisiin viihdepalveluihin. Riippumatta siitä, haluatko katsoa elokuvan tai täydentää jonkin aikaa katsomasi verkkosarjan, viihdesisältöön ei ole parempaa sovellusta kuin Netflix. Jos olet käyttänyt Netflixiä jonkin aikaa, olet varmasti huomannut, että sovellus ei salli käyttäjien ottaa kuvakaappauksia tai tallentaa näyttöä.

Ihmettelet varmasti, miksi palvelu on kieltänyt kuvakaappaukset tai mitä haittaa kuvakaappauksen ottamisesta on?

Näin varmistetaan, että käyttäjä ei piratoi mitään. Ei vain työpöydällä, vaan kuvakaappauksen ottaminen jostakin Netflix -sovelluksesta on myös melko monimutkainen menettely.

Aina kun yrität ottaa kuvakaappauksen, saat mustan näytön. Joten kysymys kuuluu: ”Onko mahdollista ottaa kuvakaappaus Netflixistä saamatta mustaa näyttökuvaa”?

No, virallisesti et voi tehdä sitä, mutta on olemassa joitakin vaihtoehtoisia tapoja, joilla voit tehdä sen.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuvakaappauksen ottamisesta Netflixistä saamatta mustaa näyttöä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuvakaappaus Netflixissä ilman mustaa näyttöä

Valitettavasti et voi ottaa kuvakaappausta Netflixissä ilman mustaa näyttöä, ja taustalla on hyvä syy, että käyttäjä ei piratoi mitään. Siksi aina, kun yrität ottaa kuvakaappauksen tai tallentaa näytön, saat mustan näytön kuvan.

Jos tietyn kuvan ottaminen on ehdottoman välttämätöntä, voit ottaa kuvan ruudusta toisen laitteen kameralla. Tämä on ainoa tapa saada valokuva puhelimeesi ilman, että joudut kohtaamaan mustaa näyttöä.

Sitten on myös tärkeää varmistaa, että et käytä kuvakaappausta tai muiden puhelimien kautta napsautettua valokuvaa mihinkään laittomaan tarkoitukseen, etkä saa jakaa sitä kolmannen osapuolen kanssa.

Vaihtoehtoinen tapa ottaa kuvakaappaus Netflixissä ilman mustaa näyttöä

On olemassa tapa ottaa kuvakaappaus Netflixissä ilman taustakuvan kuvaa suorittamalla se hiekkalaatikossa. Sandboxie on paras, monipuolinen ja ilmainen sovellus tämän työn suorittamiseen.

Käynnistä Google Chrome -selain hiekkalaatikossa Sandboxie -sovelluksella. Voit yksinkertaisesti napsauttaa Chromen pikakuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valita pikavalikosta Suorita hiekkalaatikko.

kuvakaappaus netflixissä

Avaa Netflix ja siirry elokuvaan, jonka haluat ottaa kuvakaappauksena ilman mustaa näyttökuvaa. Toista ja keskeytä se kohtauksessa, josta haluat ottaa kuvakaappauksen. Napsauta chrome -selaimen ulkopuolella, jotta se ei ole aktiivinen. Windows 10 tarjoaa sisäänrakennetun kuvakaappaustyökalun, jota aiomme käyttää kuvakaappauksen ottamiseen.

Voit myös painaa Win+PrintScreen tai vain PrintScreen -painikkeen pikakuvaketta ottaaksesi kuvakaappauksen Netflixistä saamatta mustaa näyttöä.

kuvakaappaus netflixissä

Huomaat keltaisen viivan selaimessa, kun se on käynnissä hiekkalaatikossa.