Skip to content

Kuinka ottaa kuvakaappaus Snapchatissa heidän tietämättä

3 de lokakuu de 2021
Kuinka ottaa nayttokuva Snapchatista tietamatta niita

Ota kuvakaappaus Snapchatissa tietämättä heitä: Kun sisältösi on julkaistu Internetissä, se pysyy siellä! Snapchat ilmoitti alun perin, että valokuvasi, videosi, keskustelusi, tarinasi ja melkein mikä tahansa alustalla julkaistu sisältö kestää vain muutaman tunnin ennen kuin se katoaa.

Sovellus itse on käynnistänyt useita ominaisuuksia, joiden avulla ihmiset voivat poistaa ajastimen käytöstä ja pitää keskustelun sovelluksessa niin kauan kuin haluavat. Tämä on vaikuttanut ihmisten salassapitoon.

Jos olet käyttänyt Snapchatia jonkin aikaa, sinun on jo tiedettävä ominaisuudesta, joka ilmoittaa ihmisille joka kerta, kun otat kuvakaappauksen heidän lähettämästään sisällöstä. Aina kun otat valokuvan viestistä, Snapchat lähettää ilmoituksen henkilölle, jonka valokuvan olet ottanut matkapuhelimellasi. Tietysti kaikki haluavat saada ilmoituksen, kun joku ottaa kuvakaappauksen heidän sisällöstään.

Joskus haluat kuitenkin ottaa kuvakaappauksen ilmoittamatta siitä käyttäjälle. Kysymys kuuluu, miten teet sen? Hyvä uutinen on, että on täysin mahdollista ottaa kuvakaappaus heidän tietämättä. Ilman muuta, mennään suoraan näytön kuvakaappausprosessiin saamatta ilmoitusta käyttäjälle.

Kuinka ottaa kuvakaappaus Snapchatissa heidän tietämättä

Vaihe 1: Ota lentokonetila käyttöön matkapuhelimellasi ennen kuin kirjaudut Snapchat -tilillesi.

Vaihe 2: Avaa sovellus, etsi kuva, jonka haluat ottaa kuvakaappauksena. Ota kuvakaappaus.

Vaihe 3: Älä sammuta lentokonetilaa vielä. Valitse profiilisi näytön vasemmasta kulmasta ja valitse Asetukset -välilehti.

Vaihe 4: Vieritä alaspäin, kunnes saat ”Tilitoiminnot” -painikkeen. Valitse tämä vaihtoehto ja sitten ”Tyhjennä välimuisti”.

Vaihe 5: Välimuisti on tyhjennettävä valitsemalla ”Tyhjennä” -painike. Kun välimuisti on tyhjennetty laitteeltasi, Snapchat ei ilmoita käyttäjälle, että otat kuvakaappauksen heidän tarinoistaan ​​tai viesteistään.

Vaihe 6: Kun olet tyhjentänyt välimuistin, sammuta lentokonetila laitteestasi.

Vaihtoehtoisesti sinun on odotettava vähintään 30-50 sekuntia, ennen kuin kytket lentokonetilan pois päältä kuvakaappauksen ottamisen jälkeen.

Vaihtoehtoiset menetelmät:

1. Käytä Google Assistantia

Paras tapa ottaa kuvakaappaus suosikkihetkestäsi Snapchatissa ilmoittamatta käyttäjälle on käyttää Google Assistantia. Voit pyytää Google Assistantia ottamaan näytön kuvakaappauksen. Nyt kun kuva on otettu käytännössä, varmista, että sitä ei tallenneta suoraan puhelimesi galleriaan. Saat mahdollisuuden jakaa sen muilla sosiaalisilla sivustoilla.

Voit yksinkertaisesti lähettää kuvakaappauksen sähköpostitse ystäväsi sähköpostiosoitteeseen tai Whatsapp on jonkun numeroon. Sieltä voit muokata kuvaa ja tallentaa sen laitteen galleriaan.

2. Kokeile näytön tallennustoimintoa

Joissakin laitteissa on näytön tallennustoiminto, jonka avulla voit kaapata melkein minkä tahansa verkkosivuston, sovelluksen tai näytön sisällön. Tämä vaihtoehto on käytettävissä asetusvalikossa.

Jos et löydä laitteen sisäänrakennettua näytön tallennustoimintoa, siirry Google Play Kauppaan tai App Storeen ja lataa ruudulla tallennettu sovellus matkapuhelimeesi.

Käytä toista laitetta

Toinen tapa tallentaa kuva, video ja muu sisältö laitteellesi ilmoittamatta siitä käyttäjälle on kaapata se toisella laitteella. Kirjaudu Snapchat -tiliisi, etsi kuvakaappaus, jonka haluat ottaa, avaa kamera toisella laitteella ja ota valokuva tai video.

Kolmannen osapuolen sovellukset

SnapSaver ja Sneakaboo ovat kuvakaappaussovelluksia Android- ja iOS -laitteille. Voit käyttää näitä sovelluksia kuvakaappauksen ottamiseen lähettämättä ilmoitusta käyttäjälle.

Kokeile näytön peilausta

Onko sinulla älytelevisio? No, voit käyttää laitteen suoratoistoa tai näytön peilaustyökalua saadaksesi laitteen näytön näkyviin televisiossa. Kun olet liittänyt älypuhelimesi televisioon, hanki toinen matkapuhelin ja napsauta kuvaa televisioruudulta.

Johtopäätös

Nämä olivat muutamia helppoja temppuja, joilla saat kuvakaappauksen jonkun Snapchat -tarinoista ja -postauksista ilman, että heille lähetetään ilmoitus. Varmista, ettet käytä näitä vinkkejä loukataksesi jonkun yksityisyyttä. Näiden vinkkien tarkoituksena oli auttaa ihmisiä ottamaan kuvakaappauksia kuvista ilmoittamatta sisällön luojalle tai henkilölle, joka julkaisi nämä kuvat sosiaalisille tileilleen.