Skip to content

Kuinka pääsen helposti sisään tai kirjaudun espanjalaisille Infojobs -tililleni?

1 de syyskuu de 2021
infojobs fondo gris

Työnhaku on yhä helpompaa, koska nyt voit tehdä sen Infojobs -verkkoportaalin kautta. Tällä alustalla pyritään helpottaa työnhakua ja palkkaamista, joten lähteä ulos ja jakaa ansioluettelosi eri yrityksissä on menneisyyttä.

Digitaalinen Infojobs -muoto on tullut hyödylliseksi alustana työntekijöiden ja yritysten elämälle. Koska se keskittää huomionsa työympäristöön. Sinun tarvitsee vain istua tietokoneen edessä ja seurata kaikkia portaalin vaatimia vaiheita, joten sinun pitäisi tietää, mitkä ovat parhaat sivut työn etsimiseen.

Tämän välineen avulla yritykset voivat rekisteröi käytettävissä olevat työpaikat ja alustalle rekisteröityneet käyttäjät voivat hakea paikkaa. Tällä tavalla toteutetaan paljon käytännöllisempi menetelmä, mikä säästää aikaa paperityössä, on jopa sovelluksia työn etsimiseen.

Infojobs -tilille kirjautuminen on erittäin helppoa

Aluksi sinun pitäisi tietää, että päästäksesi tähän digitaaliseen portaaliin sinun on luo tili, profiili ja kuvaile kaikki henkilökohtaiset tiedot mahdollisimman hyvin tietämyksesi mukaan. Siten yritys voi määrittää, oletko sopiva ja täytät kaikki vaatimukset, jotka sopivat etsimääsi paikkaan.

Voit käyttää tätä alustaa kahdella tavalla, ensimmäinen on sinun kautta tietokone. Voit tehdä tämän siirtymällä viralliselle Infojobs -sivulle. Verkkosivuston sisällä näet kaksi vaihtoehtoa oikeassa yläkulmassa. Valitse haluamasi vaihtoehto sen mukaan, mikä on tapaus.

Jos etsit työtä ja haluat Käytä tiettyä paikkaa varten sinun on napsautettava ”ehdokasoikeus” löydät jaetun näytön. Valitse oikeanpuoleinen, joka sanoo Oletko uusi alla on vaihtoehto ”Kirjaudu”.

Kun olet siellä, sinun on täytettävä lomake kirjoittamalla henkilötietosi, tämä tilin luominen on jaettu neljään vaiheeseen, sinun on hyväksyttävä ehdot ja tietosuojakäytäntö ja jatkat sitten lomakkeen kanssa.

Rekisteröitymisen lopussa voit kirjaudu syöttämällä vain sähköpostiosoite ja salasana jonka annoit lomakkeella. Tällä alustalla löydät myös vaihtoehdon ”muistaa tietoni”, jonka voit valita, jos et halua antaa tietoja uudelleen syötettäessä.

Samalla tavalla voit käyttää tätä digitaalista portaalia mobiililaite, sinun pitäisi vain lataa sovellus Google Play Kaupan haussa ”InfoJobs – työ ja työllisyys”. Valitse sitten ensimmäinen näkyviin tuleva vaihtoehto, koska se vastaa virallista sivua.

asenna infojobs play store -sovellus

Kun lataat sovelluksen laitteelle ja avaat sen, se kysyy, haluatko rekisteröidy tai kirjaudu sisään, valitse vaihtoehto joka tapauksessa.

Jotkut espanjalaisten Infojobs -ominaisuuksien hakeminen yrityksessä

Muista, että tällä alustalla voit etsi työpaikka tai hae tarjouksia työllisyydestä. Jos haet työtarjousta, sinun kannattaa harkita työntekijöillesi tarvittavien tietojen antamista.

Alustalla sinun on kuvaile avoimia työpaikkoja, Sijainti yhtiöstä ja sijaintiluokka. On tärkeää, että kirjoitat tiedot oikein, koska et voi korjata niitä myöhemmin.

Tarjouksen julkaisuaika riippuu yrityksestä valitsemastasi vaihtoehdosta. Voit aktivoida tai deaktivoida portaalin mainoksen milloin tahansa ja voit muokata joitakin tietoja paitsi edellä mainitut.

Sinun on otettava huomioon, että antamiesi tietojen on oltava todenmukaisia, työtarjousten laillisuus, palvelun laatu, yhteydenpitomenetelmät, yrityksen vastuu mm. kaikki tämä johtuu alustan vakavuudesta.

Lopuksi on huomattava, että yrityksenä sinulla on pääsy tietokantapalveluun, jotta voit tarkastella tehtävää hakeneiden käyttäjien ansioluetteloita. Myöhemmin yhtiö valitsee sopivin. Lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää alustasta.