Skip to content

Kuinka päivittää League of Legends manuaalisesti ilman ongelmia? – Päivitä LoL

26 de elokuu de 2021
id 8206

League of Legendsin päivittäminen voi joskus olla suuri ongelma, koska monet käyttäjät ovat rekisteröineet virheen uusiessaan versiota, ja jos olet päässyt näin pitkälle, se johtuu siitä, että kärsit myös samasta.

Toinen ongelma, joka saattaa ilmetä, kun League of Legends päivitetään, on se, että se ei suorita päivitystehtävää.

Voit myös käyttää tätä menetelmää, jos haluat sen sijaan vältä näitä ärsyttäviä päivitysvaikeuksia hinnalla millä hyvänsä, mene turvallista tietä äläkä monimutkaise ratkaisuja myöhemmin.

Mitkä ovat yleisimmät virheet, joita ilmenee, kun League of Legends päivitetään?

Mainitun pelin päivitysten aikana voi esiintyä yleisiä signaaleja, jotka tunnistetaan liukastumiksi ja jotka yleensä erottuvat tässä prosessissa. He voivat luoda loputtomia lataussilmukoita, ongelmia kantoraketin ulkonäössä tai käyttöliittymässä sekä monia muita tarkempia ongelmia.

Toisin sanoen nämä haitat estävät käyttäjiä pääsemästä tileilleen ja aloittamasta peliä, onneksi on olemassa tapoja ratkaista ne, vaikka jotkin menetelmät eivät ole pelaajien mieleen.

Yksi tämän prosessin yleisimmistä ongelmista ilmenee, kun painiketta painetaan ”Pelata” ja heti kantoraketti katoaa eikä mitään tapahdu sen jälkeen.

Muille ihmisille tapahtuu kuitenkin se, että League of Legendsin päivittämisen jälkeen he eivät koskaan näe asennusohjelmaa kaksoisnapsauttamalla ohjelman kuvaketta.

Kuinka voin asentaa pelin manuaalisesti?

On olemassa erittäin käytännöllinen tapa ratkaista kaikki nämä ongelmat, joita ilmenee League of Legends -päivityksen edellyttämien toimien kehittämisen aikana, ja se on manuaalinen mekanismi.

Lyhyesti sanottuna sinun on todella ladattava pelitiedostot uudelleen sen sijaan, että luottaisit tietokoneeseen jo asennettuihin tiedostoihin uuden version muutosten tekemiseksi.

Siirry sivulle ja kirjaudu sisään

Päästäksesi League of Legends -sivustoon tai kuten vanhaan kouluun, voit tehdä pikahaun tärkeimmästä Googlen hakukoneesta. Kun olet siirtynyt sivulle, yritä kirjautua sisään sivuston oikeassa yläkulmassa olevasta sinisestä painikkeesta.

Avaa latauslinkki ja lataa asiakas

Välilehdeltä ”Tilini”, joka tulee näkyviin, kun olet kirjautunut tilillesi, näet, että kun painat sitä, vaihtoehto kutsutaan ”Lataukset” jota sinun pitäisi napsauttaa.

Siellä voit jatkaa prosessia painettuna tilassa ”Lataa Windowsille” (tai Macille, tapauksen mukaan) aloittaaksesi virallisen peliohjelman lataamisen välittömästi.

Käynnistä kantoraketti ja päivitä peli

Seuraavaksi sinun on käynnistettävä pelin käynnistysohjelma, jotta voit päivittää League of Legendsin alusta alkaen ja tunnistaa aiemmin lataamasi suoritettavan tiedoston sijainnin. Yleensä tämä tallennetaan järjestelmän kansioon nimeltä ”Lataukset” ja kun löydät sen, muista aina käyttää sitä järjestelmänvalvojan tilassa.

Kuinka päivittää League of Legends manuaalisesti ilman ongelmia?  - Päivitä LoL

Tällä tavalla Windows käyttää oikeita asetuksia niiden suorittamiseen ja kun näin tapahtuu, yksi tai kaksi samanaikaista latausta, ennen kuin pyörä tulee alkuperäiseen muotoonsa.

Sen jälkeen sinun on vain hyväksyttävä käyttöehdot ja lisenssi, jotta peli alkaa ladata automaattisesti tietokoneellesi, joten sinun on odotettava sen päättymistä.

Onko sinulla edelleen ongelmia päivityksen aikana?

Jos ongelmat päivittää versio LoL jatkuu, Vaikka soveltaisit yllä olevaa menettelyä, toivon kipinä voi silti näkyä. Riot on tietoinen ongelmista, joita peli voi aiheuttaa käyttäjille. Siksi se on päättänyt kehittää työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun.

Sitä kutsutaan Hextechiksi, ja löydät sen helposti kehittäjän viralliselta tukisivulta. Se on jopa instrumentti, joka löytyy Windows- ja Mac -versioista.

Aivan kuten pystyit ratkaisemaan pelin päivitysongelman, voit ratkaista minkä tahansa muun yleisen ongelman, joka tulee vastaan.

Jos pelin virheiden tai ongelmien ratkaiseminen ei ole mahdollista, voit aina siirtyä live -chatteihin teknisen tuen asiantuntijoiden kanssa tai lähettää heille suoran postin.