Skip to content

Kuinka palauttaa PlayStation 5:n lisenssit ja ratkaista pelivirheet?

7 de maaliskuu de 2022
play negro 18604

Sonyn marraskuussa 2020 markkinoille tuoma kauan odotettu konsoli on epäilemättä herättänyt raivoa PlayStation-fanien ja videopelien ystävien keskuudessa yleensä, ja se erottuu puolijohdeaseman tehostamasta suorituskyvystä, äärimmäisestä grafiikasta, tehosteista 3D-äänistä. ja paljon enemmän.

Pelaajat ja suunnittelijat vastasivat laadukkaan konsolin esittelemisestä yleisölle, joten sen hinta edustaa sitä, joten jos aiot investoida tähän moderniin PlayStationiin, on tärkeää, että Arvioi sen esittämät toistuvat virheet ja miten ne ratkaistaan.

Mitä ongelmia voidaan korjata palauttamalla lisenssit PlayStation 5:lle?

Kuten kaikki elektroniset laitteet, PlayStationit ovat alttiita toimintahäiriöille ja virheille niiden toiminnassa tai tehtävien suorittamisessa. Mutta ymmärrämme, että kun ostat tämän konsolin, viimeinen asia, jonka haluat, on tuhlata aikaa ongelmien ratkaisemiseen typeristä syistä tavoitteesi on ilmeisesti viettää laatuaikaa hänen kanssaan.

Ihannetapauksessa sinun tulee siis olla tietoinen lisenssien tärkeydestä konsolin asianmukaisen toiminnan kannalta ennen kuin hankit sen käsiinsä. No, vaikka haluaisit ladata pelejä sen viralliselta verkkosivustolta tai verrata niitä kaupassa, tämän konsolin investointi ei ole aivan merkityksetön.

Pelit lukkokuvakkeella

Useimmat PS5:n ostaneet käyttäjät ovat huomanneet toistuvia virheitä pelatessaan peliä. Yksi niistä on se, että ei voi aloittaa peliä, koska yksinkertaisesti näyttää lukkokuvakkeen näytöllämikä voi olla aluksi turhauttavaa.

Kun päätät tarkastella ostohistoriaasi PlayStation Storessa, voit tuntea, että olet käyttänyt kaikki rahasi turhaan ohjelmistoon konsolin hankalan kuvakkeen takia. Tämä vika kuitenkin lähes aina ratkaistaan ​​yksinkertaisesti palauttamalla lisenssit.

korjata erilaisia ​​​​ongelmia lisenssien palauttamisessa ps5:llä

Plugin ei löydy

Toinen yleinen tilanne on, että sisällön lataamisen ja sen suorittamisen jälkeen konsolissasi näkyy virhe, jonka mukaan pelin tai sovelluksen käynnistäminen ei onnistu, koska jokin lisäosa puuttuu. Tämä Glitch voi olla erittäin ärsyttävää, koska tiedät, että se on laajennus, josta olet jo maksanut.

Pelit tarvitsevat tiettyjä laitteen resursseja, ja vaikka virhe näkyy monta kertaa ”Odottaa asennusta”, tämä ei koskaan valmistu, ja hyvä tapa ratkaista se on tallennustilan vahvistaminen ja lisenssin palauttaminen.

Bugit live-tapahtumissa

PS5:n tarjoama mahdollisuus jakaa peliä livenä on yksi niistä houkuttelevimmat ominaisuudet, jotka striimaajat voivat nähdä tai videopelien audiovisuaalisen sisällön luojat.

Joten kun yrität aloittaa suoran lähetyksen tai muodostaa yhteyden johonkin ja konsoli estää sinua jostain syystä, reaktio on erittäin negatiivinen. Tämä on kuitenkin nopeasti korjattava ongelma, joka johtuu yleensä Internet-puutteista tai vanhentuneista lisensseistä.

Kuinka palautat PlayStation 5:n lisenssit?

Saatat ajatella, että useimmat näistä epäonnistumisista johtuvat ostoprosessista ja olet ehkä päättänyt asettaa ja poistaa luottokortin, poistaa ja ladata pelejä tai lisäosia uudelleen. Mutta kun tämä kaikki epäonnistuu, on järkevintä etsiä muita mahdollisia ratkaisuja.

Yksi niistä, joita sinun on ensin harkittava, kuten olemme maininneet, on palauttaa ostolisenssit, jota sama PlayStationin virallinen sivu suosittelee, etenkin ladatun pelin lukitusvirheissä ja muissa pelin käynnistysvirheissä. Sen saaminen on hyvin yksinkertaista, se koostuu vain seuraavista vaiheista:

  1. Ensimmäinen asia on, että siirryt asetusvalikkoon.
  2. Siellä sinun on napsautettava ”Tilinhallinta” -vaihtoehtoa.
  3. Lopusta löydät vaihtoehdon ”Palauta lisenssit”, jota sinun on napsautettava.
  4. Vahvista valitsemalla ”Palauta”.
  5. Odota, että prosessi on valmis, niin voit nauttia peleistäsi tavalliseen tapaan

käynnistä playstation 5 uudelleen

Mitä tehdä, jos minulla on edelleen ongelmia pelini kanssa PS5:n lisenssien palauttamisen jälkeen?

Jos saat pelisi taas toimimaan, on sinun aikasi saat kaiken irti konsolistasikokeile aktivoida ja deaktivoida PS5-mikrofoni, jotta voit jakaa sen ystävien ja työtovereiden kanssa reaaliajassa. Se on myös erittäin hyödyllinen, jos päätät lähettää pelin suorana lähetyksenä.

Vaikka lisenssien palauttaminen ratkaisee monet online-pelien latausvirheet, se ei ehkä ole ihanteellinen vaihtoehto laitteesi ongelmaan. Jotain täysin luonnollista, koska useisiin vioihin ei ole yhtä ratkaisua.

Käynnistä konsoli uudelleen

Jos tilanne on tämä, eli olet suorittanut lisenssipäivityksen, mutta et silti voi ajaa yhtään peliä, ensimmäinen suositus, jonka voimme antaa, on yrittää käynnistää konsoli uudelleen. Tällä tavalla annat sen päivittää uusimpiin asetuksiin, tätä varten sinun on painettava PS-painiketta, jatka valitsemalla ”Power” ja sitten ”Reset”.

Päivitä käyttöjärjestelmä

Jos yllä oleva ei auta, on aika varmistaa, että PS5:n ohjelmisto on ajan tasalla. Jos ei, valitse päivitys. Ensinnäkin, tarkista ohjauskeskuksen ”Lataukset”että uusin ohjelmistopäivitys ei sisällä virhettä.

Huomaa, että kyllä, napsauta ”Näytä virhetiedot” ja yritä latausta uudelleen. Jos et voi päivittää järjestelmää tällä tavalla, sinun on tehtävä se manuaalisesti lataamalla päivitystiedosto sen viralliselta sivulta ja käyttämällä tietokonetta.