Skip to content

Kuinka ratkaista PlayStation 5:n virhe CE-117722-0? – Yhteyshäiriöt

9 de maaliskuu de 2022
play negro 18640

Aluksi voidaan sanoa, että virheille on aina tilaa, pikemminkin se on vakio, ei voi odottaa kaiken olevan täydellistä ja PlayStation 5:n julkaisussa voimme nähdä, että se ei ole poikkeus säännöstä. Vaikka monet näistä ongelmista eivät välttämättä johdu konsolista itsestään, osa niistä johtuu ulkoisista tekijöistä, jotka vaikuttaa tämän konsolin normaaliin toimintaan.

Tämä erityinen virhe, joka alkaa konnotaatiolla ”CE”, kertoo meille, minkä tyyppinen virhe on, esimerkiksi PlayStation Network -yhteyden virhe CE-112839-4, kertoo, että sillä on tekemistä Connections of Internet -sovelluksen kanssa. Tässä artikkelissa näemme sen syyt, miksi se tapahtuu, mikä se on ja kuinka voimme tehokkaasti ratkaista virheen CE-117722-0.

Miksi virhe CE-117722-0 tapahtuu PlayStation 5 -konsoleissa?

Tämä virhe viittaa lähinnä yhteysongelmaan, jotta pilven kautta pelaaminen onnistuu, tämä ongelma ilmenee PlayStation Now -sovelluksessa, joka liittyy suoraan internet-yhteyteen, eli tämä yhteys on epävakaa. PlayStation 5:n tapauksessa tämän yhteyden muodostaminen vaatii vähintään 5 Mbps:n nopeuden; kun yhteys on epävakaa, tämä ongelma on yleinen.

Tämä on vain lähetysongelma, ja sinun on tiedettävä, että se ei ole ongelma konsolissasi vaan pikemminkin se voi johtua reitittimeen tai Internetiä tarjoavaan yritykseen liittyvistä ongelmista, koska jos se aiheuttaa tämän tyyppisiä vikoja , voi aiheuttaa näitä kokoonpanoongelmia. Kuten myös pelin kopioimisen virheen tapauksessa PS5 CE-107891-6:lle, joka myös yhteyden katkeamisen aiheuttama Internetiin.

Mitä voin tehdä poistaakseni CE-117722-0-virheen konsolistani?

Voit ratkaista tämän virheen, mikä tarkoittaa, että sinun on noudatettava joitain vaiheita ja menetelmiä, jotka eroavat toisistaan, mutta löydät varmasti ratkaisun tähän kaikkeen, joka tapauksessa PS5:llä on tukijärjestelmä, jota voit käyttääjos mikään alla olevista tavoista ei toimi kunnolla etkä pysty korjaamaan virhettä.

Seuraavaksi näemme erilaisia ​​menetelmiä, kuten Käynnistä konsoli uudelleen, siirrä reititin lähemmäs konsolia, päivitä reititin, asenna peli uudelleen. On suositeltavaa tehdä jokainen ja tarkistaa ennen kuin turvaudut seuraavaan, jotta voit olla täysin varma ongelman ratkaisun saavuttamisesta.

ongelmia playstationin kanssa nyt

Käynnistä konsoli uudelleen

Koska kyseessä on ajoittainen Internet-signaali, voi riittää, että käynnistät konsolin uudelleen. Useimmissa tapauksissa tämä ratkaisee ongelman ja saa konsolin voittamaan tämän virheen. Voit käynnistää sen uudelleen manuaalisesti painamalla virtapainiketta kunnes kuulet äänimerkin ja vapautat painikkeen, tämä saa konsolin käynnistymään uudelleen tämän jälkeen vahvistat onnistumisesi.

Siirrä reititin lähemmäs konsolia

Usein reititin on kaukana eikä yhteys ole niin jatkuva kuin tarvitsemme, koska jos muita laitteita käyttää tätä yhteyttä, voi hidastaa konsoliyhteyttä aiheuttaa yhteysvirheen, joten kun laite on lähempänä, signaali on vahvempi ja voit ratkaista virheen

Voit myös käytä LAN-kaapelia Sujuvamman ja jatkuvan yhteyden luomiseksi tästä on suuri apu, sillä näin ongelma saattaa ratketa ​​eikä sinun tarvitse turvautua ääritapauksiin, kuten PlayStation 5 -tilin poistamiseen, mikä ei ole välttämätöntä, koska Ongelma ei ole tili, vaan yhteys

Päivitä reitittimen laiteohjelmisto

Sinun on oltava varma, että reititin on ajan tasalla, koska jos se ei ole, se voi aiheuttaa ongelmia pakettien vastaanottamisessa ja lähettämisessä, konsoli kääntää tämän yhteysvirheeksi, koska sillä ei ole kaikkia tietoja järjestyksessä, mitä tarvitaan, eli jos on yhteys ja jos on internet, mutta ei ole ajan tasalla verkon suhteen yleisestiInternet-palveluntarjoajasi voi antaa sinulle tietoa ja ratkaisuja kaikkeen tähän.

Poista peli ja asenna se uudelleen

Jos tämä ongelma jatkuu kaiken yllä mainitun kokeilun jälkeen ja olet tarkistanut, että Internet-yhteys on moitteettomassa kunnossa ja työn edellyttämä nopeus oikea, myös Oletko varmistanut, että reititin on ajan tasalla? siihen versioon, jota tarvitaan, eikä enää ole tekemistä. Voit yrittää poistaa ja asentaa uudelleen pelin, johon et voi muodostaa yhteyttä, ja se aiheuttaa virheen. Tästä on paljon apua vianmäärityksessä.

tarkista wifi- tai reititinyhteys

Jos yritit ja virhe jatkuu kaikissa tapauksissa konsolissa, voit ottaa yhteyttä PlayStation-tukeen, suosittelemme, että otat heihin yhteyttä PSN-käyttäjätilisi ja tietokoneen kautta, jotta sama konsoli ei aiheuta toista ongelmaa. myös pidä kaikki kirjautumistietosi käden ulottuvilla ja konsoli, jos tarvitset tietoja siitä.