Skip to content

Kuinka poistan ystäväluetteloni PS4:stäni ikuisesti? – Nopeaa ja helppoa

7 de maaliskuu de 2022
ps4 game 18601

Nykymaailmassa on suuri valikoima elektronisia laitteita, jotka viihdyttävät meitä joka päivä. Monet niistä ovat olleet markkinoilla pitkään ja ovat parantuneet päivitysten ja työkalujensa kautta. Yksi maailman käytetyimmistä on PS4, joka tunnetaan Sonyn neljännen sukupolven konsoleina. PlayStation mullisti markkinat realistisen grafiikkansa ansiosta.

Samoin tämä laite antaa käyttäjille, joilla se on, valtuudet hankkia pelejä PS4:lle sen viralliselta sivulta. Nyt yksi niistä asioista, jotka voidaan tehdä ja joista puhumme tässä artikkelissa, on tapa kuinka poistan ystäväluetteloni PS4:ssäni ikuisesti.

Millä tavoilla voin poistaa kaikki ystäväni PS4:stäni?

PS4-laite antaa kaikille käyttäjilleen mahdollisuuden pelata yksin tai ystävien kanssa. Siksi sen avulla he voivat laittaa äänesi ja ystäviesi äänet lähetettäessä suoraan pelejä. Kuitenkin toinen sen takaama voima on poistaa kaikki ystäväsi, jotka olet lisännyt ja joita et enää halua. Tätä varten on kaksi täysin hyödyllistä tapaa, jotka mainitaan alla:

manuaalinen poisto

Manuaalinen poistaminen on yksi tavoista, joilla voit eliminoi toisen pelaajan suoraan jotka sisältyvät ystäväluetteloon, ja se ei vaikuta mihinkään tietoihin. Tämä on vaihtoehto, jota ei ensi silmäyksellä löydy, joten sen käyttäminen vaatii hieman etsintää. Noudatettavat vaiheet ovat seuraavat:

  1. Sinun on kirjauduttava sisään PlayStation Network -tilillesi.
  2. Päänäytössä on käytettävä D-PADia. Voit siirtyä Toiminto-valikkoon ja sitten Ystävät-valikkoon.
  3. Tällä tavalla voit nähdä täydellisen luettelon ystävistä, jotka olet lisännyt Play-palveluun.
  4. Kun napsautat D-PADia hiiren kakkospainikkeella, näet poistettavan ystäväsi profiilin. Mutta on huomattava, että tässä valikossa ei ole poistovaihtoehtoa. Siksi sinun on napsautettava Asetukset-painiketta.
  5. Tämä tuo esiin valikon, jossa näkyy vaihtoehto poistaa ystäväsi.

poista tili päästäksesi eroon ystävistä

Päästä eroon kaikista ystävistä ”Tilin poistaminen”

Toinen vaihtoehto, joka voidaan ottaa huomioon, on tilin poistaminen päästäksesi eroon kaikista lisäämistäsi ystävistä. Siksi, jos sinulla on useita tilejä mukanasi ja haluat poistaa niistä vain yhden, voit tehdä sen suoraan päätilistä. Jos sinulla on PlayStationse ei salli sinun poistaa sitä, ellet luo uutta tiliä ja aseta sitä ensisijaiseksi.

  1. Ensinnäkin vasemmalla joystickillä sinun on työnnettävä ylös. Tämä tuo näyttöön vaihtoehtovalikon. Navigoi sitten oikealle, kunnes saat merkityt ”asetukset”
  2. Kun olet asetuksissa, sinun tulee siirtyä kohtaan ”Kirjautumisasetukset” ja sitten käyttäjien hallintaan.
  3. Tämän jälkeen sinun on napsautettava ”Valitse käyttäjät”, jolloin näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jota napsautetaan ”Hyväksy”. Tämä poistaa kaikki tilitiedot, mukaan lukien ystäväsi.

Voivatko tililtäni poistamani käyttäjät saada poistoilmoituksia?

Jos et halua poistaa ystäviä tai haluat pitää luetteloa tietyistä ystävistä, voit luoda mukautetun luettelon tai kaveriryhmän, jotta poistaminen ei vaikuta heihin. Myös aikaan poista ystävä PS4-tililtäsi, poistettu henkilö ei saa ilmoitusta siitä, että hänet on poistettu ystäväluettelostasi.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos PS4:stäni poistamani käyttäjä haluaa ärsyttää minua?

Jos olet poistanut joitain käyttäjiä ystäväluettelostasi ja he yrittävät ärsyttää sinua tavalla tai toisella, muista, että on olemassa vaihtoehtoja estää ja poistaa kavereita tai käyttäjiä milloin haluat. Seuraavat menetelmät, jotka voit antaa käyttöösi, jos näin tapahtuu:

mennä valituksiin

Voit siirtyä suoraan ilmoitusvaihtoehtoon ja selvittää siellä syyn, miksi ilmoitat käyttäjästä, jonka olet jo poistanut ystäväluettelostasi PS4:llä. Alusta huolehtii käyttäjän estämisestä tai tässä tapauksessa tekee estää käyttäjän jotta et enää saa sieltä enempää tietoa tai viestejä.

siirry valituksiin, jos käyttäjää häiritään ps4:llä

profiilin jousitus

Toinen asia, joka voi tapahtua, on se, että kun toinen käyttäjä häiritsee tai häiritsee sinua, PS4:n säännöt ja käytännöt, ne voivat aiheuttaa tämän toisen tilin jäädytyksen joksikin aikaa ja estää sen käyttämisen tuona aikana.