Skip to content

Kuinka siirtää tietoja PS4:stä PS5:een? – Ottelut ja pelit

9 de maaliskuu de 2022
game playstation 18617

Kauan odotettu uusimman PlayStation-konsolin julkaisu tuo meille joukon erittäin päteviä epävarmuustekijöitä, kuten onko PS4-pelit yhteensopivia uuden PS5-konsolin kanssa ja miten se voidaan tehdä. siirtää tallennetut tiedot konsolista toiseen. Peleihin ja tallennettuihin kokoonpanoihin sisältyvät tiedot ovat erittäin arvokkaita, ja ne ovat saatavilla uudessa PlayStation 5:ssä.

Tässä artikkelissa näemme kuinka tämä kaikki saavutetaan, menetelmät ja menettelyt, jotka on suoritettava ennen tiedonsiirron aloittamista, jotta se olisi täydellinen ja tehokas kaikessa. Ja niin mitään tietoa ei menetetä tai tarvitsemme uudessa konsolissa; Perehdymme kaikkeen, mitä meidän on tehtävä molemmissa konsoleissa, jotta kaikki tämä tapahtuisi oikein.

Toimenpiteet, jotka minun tulee tehdä ennen tietojen siirtämistä PS4:stä PS5:een

Kuten tiedämme, tämä ei ole yksinkertainen toimenpide, mutta se ei ole myöskään kovin monimutkainen toimenpide, mutta sinun on otettava huomioon, että se koostuu useista osista, joissa on useita suoritettavia toimenpiteitä, kuten konsolien yhdistäminen samaan reitittimeen , käytä PSN-tiliäsi ja sinulla on päivitetty ohjelmisto.

Meidän on otettava tämä kaikki huomioon ja toimittava tilauksen mukaan, jotta tämä tiedonsiirtoprosessi sujuu tehokkaasti ja vaikka olisit aiemmin ladannut ilmaisia ​​pelejä PS4:llesi, voit siirtää ne saumattomasti uudelle PS5:lle.

Yhdistä molemmat konsolit samaan reitittimeen

Jos haluamme suorittaa toimenpiteen konsolista konsoliin, on tärkeää, että ne ovat saatavilla yhdistettynä samaan lähteeseen, joka tarjoaa Internetin. Tässä tapauksessa reitittimen on oltava saatavilla molemmille konsoleille, jolloin vältetään tiedon menetys, koska tämä siirto vaatii hyvin linkitettyjä portteja; Tämä takaa hyvän yhteyden ja jos Internet katkeaa, ne yhdistetään turvallisesti toimivaan paikalliseen verkkoon.

Yhdistä PSN-tiliini

Sinun on syötettävä PSN-tilisi tavalliseen tapaan tietokoneelta tai laitteelta, jonka avulla voit käyttää olemassa olevaa käyttäjää. jotta tämä pääsee käsiksi kaikkiin tietoihin, jotka haluat siirtää uuteen konsoliin. Ja kaikki pelitietosi synkronoidaan ja linkitetään tiliisi

siirrä kaikki tietosi Playstation 5:lle

Päivitä järjestelmäohjelmisto

Joka tapauksessa sinun on päivitettävä PS4-ohjelmisto sen uusimpaan versioon yhteys- ja yhteensopivuusongelmien välttämiseksi. Tätä varten sinun on syötettävä ”Asetukset”, jolloin olet ”Asetukset” -kohdassa tässä osiossa näkyvän vaihtoehtoluettelon joukossa. jossa sitä kutsutaan ”Järjestelmäohjelmistopäivitykseksi”. Sitten se alkaa suorittaa tämän päivityksen, lopussa voit jatka tietojen siirtoa konsolien välillä.

Synkronoi pokaalitiedot

Tämä vaihe on tärkeä, koska tässä on tietoa peleistä ja mitä olet saavuttanut niissä, näissä tiedoissa on saavutuksesi ja kuinka tämä näkyy uudessa konsolissa, tätä varten sinun on noudatettava seuraavia vaiheita.

Ohjelmiston päivityksen jälkeen palkintotiedot synkronoidaan painamalla ”Asetukset”-painiketta ja valitse sitten Trophy-osiossa ”synkronoi PlayStation Networkin kanssa” Tällä tavalla tiedot toimitetaan PSN-verkkoon sen hyödyntämiseksi.

Mitä menetelmää käyttää tietojeni siirtämiseen PS5-konsoliin?

On tunnettuja menetelmiä muodostaa tämä yhteys tehokkaasti ja ne ovat kaikki erittäin tehokkaita, tässä tapauksessa tutkimme kolmea vaihtoehtoa; siirtää tietoja jaetussa tilassa, tiedonsiirtotilassa ja pilvitallennustilassa. Kun ostat PlayStation 5:n, saatat huomata, että aluksi saatavillasi olevia pelejä on rajoitetusti. Tästä syystä mahdollisuus ladata PS5:lle pelejä sen pääsivulta on rajallinen.

Siirrä ne yhteystilassa

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on varmistaa yhteys reitittimen kautta joko langattomasti tai langallisesti; siirtääksesi ne myöhemmin yhteystilassa, voimme suorittaa seuraavan toimenpiteen siirtääksesi tiedot PS4:stä PS5:een.

Tiedonsiirtotilan käyttäminen

Tässä toimenpiteessä voi käydä niin, että PlayStation 5 -konsoli käynnistyy uudelleen useita kertoja, mikä on normaalia, ennen prosessin aloittamista on varmistettava hyvä yhteys, koska mikä tahansa vika voi aiheuttaa tiedon menetyksen tai kaikki on käynnistettävä uudelleen alusta.

  1. Siirry PS5:stä kohtaan Asetukset> Järjestelmä> Järjestelmäohjelmisto> Tiedonsiirto.
  2. Valitse PS4, josta aiot siirtää kyseiset tiedot.
  3. PS5:n ”valmistellaan tiedonsiirtoa” -viesti on merkki PS4:n virtapainikkeen painamisesta, kunnes kuulet äänimerkin.
  4. PS4:ltä siirrettävät tiedot ovat saatavilla PS5:llä.
  5. Napsauta lopuksi ”Aloita siirto”.

käyttää kaikkia pilveen tallennettuja tietoja

Pilvitallennustilalla

Jotta voit tehdä sen pilven kautta, sinulla on oltava pääsy PlayStation Plus -palveluun, jonka avulla voit tallentaa kaiken sisältösi ja tietosi turvallisesti, jotta voit tarvittaessa saada ne helposti takaisin. Jos sinulla on uusi konsoli, tämä toimenpide on helppo, syötä PlayStation Plus PS5:ltäsi ja jatka lataamaan tarvitsemasi.