Skip to content

Kuinka poistan ystävän PlayStation 5:stäni? – Aikatauluni hallinta

23 de maaliskuu de 2022
mando dualsense ps5 18703

varten helpottaa käyttäjän vuorovaikutustas, PlayStation-konsolit tarjoavat mahdollisuuden lisätä ystäviä. Tämä on varsin hyödyllistä, mutta joskus saattaa olla tarpeen poistaa käyttäjä. Onneksi PlayStationin avulla voit muokata ystäväluetteloasi.

Mitä tapahtuu, jos poistan ystäväni PS5:stäni?

Ystävän poistamisella konsolista on suurin etu, että hän ei voi enää nähdä profiilitietojasi. Mutta siinä on myös se haitta, että se on erittäin vaikeaa kommunikoida tai pelata joukkuepelejä. Joskus on normaalia haluta poistaa käyttäjä, joka on lisätty tietyssä tilanteessa. Esimerkiksi PS4 tarjoaa mahdollisuuden poistaa koko ystäväluettelosi, jos haluat tehdä niin.

Ystävän poistaminen yhteystietoluettelosta asettaa vain rajan, kuinka paljon tai Kuinka helppoa kommunikointi voi olla? Mutta se ei rajoita täysin käyttäjien välistä vuorovaikutusta.

Voitko jatkaa viestien lähettämistä minulle?

Käyttäjien välisiä viestejä voidaan edelleen lähettää ilman ongelmia tilin asetuksista riippuen. On mahdollista, että käyttäjä on määrittänyt profiilinsa vastaanottamaan viestejä vain ystäviltä tai tililtä voi olla vanhempien valvonnassa estää sinua vastaanottamasta viestejä.

Voinko kutsua hänet peliin?

Vastaus pysyy samana, niin kauan kuin käyttäjää ei ole estetty, vuorovaikutus voi jatkua. Tietenkin, kun käyttäjä lisätään ystäväluetteloon helpottaa löytämistä huomattavasti ja tee pariliitos yhdessä.

Kuinka poistaa ystäviä PlayStation 5:stä?

Seuraukset tiedossa voidaan tehdä päätös, poistetaanko käyttäjä ystävälistalta vai ei. Tätä varten sinun on kirjauduttava sisään PlayStation-konsoliin tai -sovellukseen. PlayStation Network -profiiliin tehty muutoksia näkyy kaikissa laitteissa.

konsolista

PlayStation 4:stä tai PlayStation 5:stä sinun on kirjauduttava sisään PSN:ään ja syötettävä käyttäjäprofiili, jossa poistettava ystävä sijaitsee. Pääsyn jälkeen Lisää > Poista ystävistävoit poistaa kaikki haluamasi käyttäjät luettelosta.

PlayStation-sovelluksessa

PlayStation Network -sovelluksesta prosessi on erittäin samanlainen: sinun on myös kirjauduttava sisään ja syötettävä tiliprofiili, jotta voit myöhemmin siirtyä Ystävät > Poista ystävistä. Nämä muutokset näkyvät kaikkien laitteiden käyttäjäprofiileissa heti, kun ne muodostavat yhteyden Internetiin.

Mitä tehdä, jos haluat lisätä ystävän, jonka poistan PlayStation 5:stäni?

Jos käyttäjäprofiili poistetaan ystäväluettelosta vahingossa. Aivan kuten parannuksen tekemisen tapauksessa: tämä prosessi ei ole peruuttamaton. varten lisää käyttäjä uudelleen sinun tarvitsee vain lähettää pyyntö tai hyväksyä käyttäjän lähettämä pyyntö.

Lähetä kaveripyyntö PlayStationissa

PS5:ssä painetaan PS-painiketta ja Game Baseen pääsee ohjauskeskuksesta. siirry välilehteen Ystävät > Etsi pelaajia ja anna lisättävän soittimen oikea nimi tai tunnus. Valitse sitten ”Lisää ystävä” ja odota, että käyttäjä hyväksyy pyynnön.

Voit lähettää pyynnön sovelluksesta valitsemalla päävalikosta Ystävät > Lisää ystävä. Kun olet etsinyt pelaajaa nimen tai tunnuksen perusteella, valitse ”Lisää ystävä” ja odota, että käyttäjä hyväksyy pyynnön.

Hyväksy ystäväpyyntö PlayStationissa

Jos haluat hyväksyä pyynnön PS5:ltä, sinun on palattava Game Base -sovellukseen ja siirryttävä Ystävät-välilehteen > Näytä kaikki ystävät > Ystäväpyynnöt. Sieltä se he voivat hyväksyä tai hylätä vastaanotetut pyynnöt, ja peruuttaa lähetetyt ystäväpyynnöt.

Hyväksyäksesi sen sovelluksesta, sinun on siirryttävä kohtaan Ystävät > Pyynnöt ja sieltä hyväksyttävä tai hylättävä kaveripyynnöt. Voit myös peruuttaa lähetetyt pyynnöt Lähetetty > Peruuta kaveripyyntö.

ps5-pöytäohjaimen tilin ystävä

Kuten on helppo nähdä, pyynnöt PlayStation-järjestelmässä ne toimivat kuten mikä tahansa muu sosiaalinen verkostoItse asiassa on myös mahdollista poistaa tilejä haluttaessa. Sinun on vain arvioitava eston ja poistamisen edut ja haitat päättääksesi, mikä on paras kussakin tilanteessa.