Skip to content

Kuinka palauttaa PS4:n tehdasasetukset ja tehdä siitä uudenlainen?

7 de maaliskuu de 2022
logotipo playstation 4 18602

Tällä hetkellä on luotu erilaisia ​​elektronisia laitteita, jotka auttavat monia käyttäjiä viihdyttämään itseään ja pitämään hauskaa. Vuosien mittaan monia näistä laitteista on päivitetty parantamalla niiden käyttöjärjestelmiä ja kehittämällä niiden työkaluja. Yksi nykyään käytetyimmistä on PS4, joka kuuluu Sony PlayStation -yhtiön 4. sukupolveen.

Tämän laitteen kautta voit myös saada pelejä PS4:llesi sen verkkosivustolta. Mutta lisäksi, jos ilmenee vikoja tai muisti on täysin täynnä ja haluat laitteen uutena, voit aseta ps4 tehdasasetuksiin. Tätä varten tämän artikkelin kautta tiedämme tapoja saavuttaa se yksinkertaisella tavalla.

Mitä on tehtävä ennen PlayStation 4:n palauttamista tehdasasetuksiin?

Ennen kuin haluat palauttaa PlayStation 4:n tehdasasetuksista, on tärkeää ottaa huomioon joitain yksityiskohtia, jotka on tehtävä, jotta palautus sujuu täysin optimaalisella tavalla. Yksi suosituimmista on synkronoida tai nollata PS4 DualShock -ohjaimet, jotta kaikki tämä saavutetaan, seuraavat näkökohdat on otettava huomioon:

Tee tiedoista varmuuskopio

Ennen nollausta ja tehdasasetusten palauttamista PS4-laitteeseesi, sinun on pidettävä mielessä, että tilillesi tallentamasi tiedot poistetaan kokonaan. Siksi, jos et halua menettää jotain, sinun on otettava tiedoista varmuuskopio. Tällaisen varmuuskopion saavuttamiseksi voit ottaa huomioon seuraavat vaiheet:

 1. On tärkeää synkronoida palkinnot ensin, koska niitä ei varmuuskopioida aiemmin tehdyllä varmuuskopiolla. Sinun tulee siirtyä kohtaan ”Trophyes” ja klikata ”Asetukset” luodaksesi työkalun ”Synkronoi palkinnot PSN:n kanssa”
 2. USB-asema on asetettava konsoliin.
 3. Siirry asetuksiin ja sitten järjestelmään ja sitten ”Varmuuskopioi ja palauta”
 4. Valitse varmuuskopiointivaihtoehto ja vahvista tiedot, jotka haluat varmuuskopioida. Voit mukauttaa tiedoston nimeä ja aloittaa varmuuskopiointiprosessin.
 5. Kun prosessi on valmis, USB-asema tulee poistaa.

poista psn-tili käytöstä

Poista PSN-tili käytöstä

Tämä on toinen tapa, joka voidaan tehdä ennen PS4:n palauttamista, kun PSN-tili deaktivoidaan, ensimmäinen asia on tehdä se konsolin pääsivulta seuraavasti:

 1. Ensinnäkin aloitusnäytön kautta sinun on painettava PS4-ohjaimen UP-painiketta päästäksesi ”Päävalikkoon”.
 2. Myöhemmin sinun on päästävä ”Asetukset”-osioon kerran siellä, sinun on siirryttävä välilehdelle, jossa lukee ”PlayStation Network”, kun siellä on, sinun on painettava X-näppäintä.
 3. Käyttäjän on sitten vieritettävä alas ”Activate Primary PS4” -välilehteen. Ja tällä tavalla paina X-painiketta.
 4. Kaiken tämän jälkeen vahvistusnäyttö tulee näkyviin ja niin, sinun tulee valita ”Kyllä”
 5. PlayStation ilmoittaa sinulle, kun deaktivointiprosessi on valmis. Vahvista valitsemalla OK.

Miten PS4 palautetaan tehdasasetuksiin?

Tapoja palauttaa PS4:n tehdasasetukset, on tärkeää pitää mielessä, että yksi eniten käytetyistä vaihtoehdoista on palauttaa tai palauttaa PS4:n asetukset. Muita tapoja saavuttaa se oikein ovat kuitenkin seuraavat:

Tehdasasetusten palautus -vaihtoehdosta

Tehdasasetusten palautus -vaihtoehdosta PS4:n tehdasasetukset voidaan palauttaa. Tämä on yksi ihmisten eniten käyttämistä tavoista saavuttaa tämä. Noudatettavat vaiheet ovat seuraavat:

 1. Sinun on kirjauduttava sisään käyttäjätililtäsi.
 2. Tiedän sinun on painettava UP-painikettaohjaimen päänäytössä, oletusarvoisesti ilmoituskuvake on korostettuna.
 3. Sitten sinun on mentävä oikealle, kunnes saavut ”asetukset”-osioon, ja valitse se sitten X-painikkeella.
 4. Myöhemmin se vierittää ”Asetukset” -osioon, kohtaan, jossa lukee ”alustaminen”, ja valitse sitten X:llä.
 5. Sitten sinun on painettava ”Initialize PS4” -painiketta
 6. Siellä on kaksi vaihtoehtoa ”Pika” ja ”Täysi” nopein vaihtoehto tehdään minuuteissa, jolloin käyttäjä voi hakea tiedot tulevaisuudessa. Vaikka Full-vaihtoehto vie enemmän aikaa, eikä mitään voida palauttaa tulevaisuudessa.

nollaa vikasietotilassa

Palauta se vikasietotilassa

varten puhdista playstation 4 Turvallisesti jokainen alla mainituista ominaisuuksista on otettava huomioon:

 1. PC:n ”Virta”-painiketta pidetään painettuna. Kun kaksi piippausta kuuluu, ensimmäinen kuuluu, kun painat painiketta, kun taas toinen kuuluu sen jälkeen. Mikä tarkoittaa, että konsoli käynnistyi vikasietotilassa.
 2. Kun käynnistät konsolin, näkyviin tulee useita vaihtoehtoja. Jos haluat palauttaa tehdasasetukset, mutta säilyttää käyttäjätiedot, valitse ”Palauta oletusasetukset” -vaihtoehto. Jos haluat palauttaa sen tehdasasetuksiin, napsauta ”Alusta PS4”

Järjestelmäohjelmiston uudelleenasennus

Ohjelmiston uudelleenasentaminen voidaan ratkaista, kun PS4 ei tunnista ohjainta, kunhan kun noudatat näitä vaiheita mainita:

 1. Lataa ”Firmware”-ohjelmiston uusin versio PS4:n viralliselta sivulta.
 2. Liitä USB-muistitikku ja kansio nimeltä ”PS4” ja sisällä ”Update”-niminen kansio.
 3. Kopioi laiteohjelmisto Päivitys-kansioon ja käynnistä PS4 sitten ”safe mode” -kansioon
 4. Valitse vaihtoehto ”Alusta PS4”
 5. Liitä USB-laite.