Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut Hangouts-viestit

16 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut Hangouts viestit

Tarvitsetpa sitten yhteyttä ammattilaisiin tai henkilökohtaisiin kontakteihin, Hangouts on yksi yleisimmin käytetyistä viestintäsovelluksista saumattoman vuorovaikutuksen takaamiseksi. Sovellus on suunniteltu auttamaan ihmisiä olemaan vuorovaikutuksessa ystäviensä, perheensä ja liikekumppaneidensa kanssa chatin, ääni- ja videopuheluiden kautta.

Muiden messenger-sovellusten tapaan ei kuitenkaan ole harvinaista, että ihmiset menettävät tekstiviestinsä Hangoutsissa. Oletpa kadottanut tietosi vahingossa tai poistanut viestit tarkoituksella, tiedä, että on monia tapoja palauttaa poistetut viestit Hangoutsista.

Voi olla monia syitä siihen, miksi saatat menettää viestit Hangoutsissa, mutta kysymys kuuluu ”onko todella mahdollista palauttaa vanhat ja poistetut tekstit”? No kyllä! Hangouts on yksi harvoista messenger-sovelluksista, joiden avulla ihmiset voivat palauttaa poistetut tiedostot helposti.

Jos sinäkin etsit vanhoja tekstejä, jotka olet poistanut puhelimestasi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tässä viestissä opastamme sinut muutaman vaiheen läpi, kuinka voit palauttaa poistetut hangout-viestit helposti.

Katsotaanpa:

Kuinka palauttaa poistetut Hangouts-viestit

1. Palauta Google Mail -tilisi viestit

Jos olet käyttänyt hangouteja ja Gmailia liiketoiminnassa, sinun on täytynyt huomata, että hangout-historia on tallennettu Google Mail -tiliin. Joten jos kadotat Hangouts-viestisi, voit olla rauhassa tietäen, että tekstit voidaan hakea Gmailista. Tämä strategia toimii kuitenkin, kun Google Mail on käytössä Hangouts-tekstien tallentamista varten. Viestit tallennetaan automaattisesti Gmailiin. Näin löydät poistetut tekstit.

  • Avaa Gmail tietokoneellasi
  • Etsi ”Lisää” -painike näytön vasemman reunan valikoista.
  • Napsauta tässä osiossa näkyvistä vaihtoehdoista ”Chatit”.
  • Välilehti avaa luettelon keskusteluista. Täältä voit löytää kohteen ja avata heidän viestinsä.

2. Hae Hangout-viestit Androidilla

Hangouteissa arkistoidut viestit voidaan helposti poistaa arkistointi. Tässä on ohjeet hangouts-viestien arkistoinnin poistamiseen Android-laitteellasi.

  • Avaa Hangouts-sovellus laitteellasi
  • Sivun yläosan valikosta löydät ”Arkistoitu” -vaihtoehdon
  • Valitse keskustelu, jonka arkistosta haluat poistaa
  • Valitse Lisää > Asetukset > Poista keskustelu arkistosta

3. Käytä kolmannen osapuolen ohjelmistoja

Vaikka yllä olevat menetelmät toimivat melko hyvin ja voivat tuottaa parhaat tulokset, joskus sinulla voi olla ongelmia yllä olevien menetelmien kanssa, jolloin voit käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistosovelluksia poistaaksesi poistetut tekstiviestit tehokkaasti. Tietojen palautusohjelmistosovellus on saatavilla Google PlayStoresta ja Appstoresta, mutta sinulta saatetaan veloittaa maksu vanhojen tekstiviestien noutamisesta. Lisäksi ohjelmistosovellukset voivat toimia tai eivät toimi. Joten paras vaihtoehto on yrittää löytää poistettu hangout-keskustelu Google Mailista.

Jos et ole vielä ottanut hangout-viestien palautusvaihtoehtoa käyttöön Google Mailissa, harkitse sen tekemistä nyt. Tämä suojaa tulevaa hangout-keskustelusi.