Skip to content

Kuinka paljon painoa tai kuinka paljon tilaa Dota 2 vie tietokoneellani? – Dota 2: n vähimmäisvaatimukset

10 de elokuu de 2021
dota 2 12451

PC-videopelit ovat virtuaalinen tapa viihdyttää miljoonia ihmisiä, niin kutsuttua pelaajayhteisöä tai osaa siitä. Näissä peleissä on jatkuvasti innovatiivisia ominaisuuksia ja se lisää lisäpainoa, joka lisätään ja täyttää tietokoneen tilan.

Esimerkki tällaisista peleistä on Dota 2, joka vie huomattavan määrän tietokoneen tallennustilaa. Siksi kaikkien, jotka haluavat pelata sitä, on tiedettävä, onko heillä kiintolevyllä tilaa pelille. Jatka lukemista tietää Dota 2: n painon.

Kuinka paljon painoa tai kuinka paljon tilaa Dota 2 vie tietokoneelleni?

Kun puhumme videopelien lataaminen ja tallennus, tämäntyyppisten ohjelmistojen paino, jota miljoonat viihdettä käyttävät pelaajat tulevat heti mieleen.

Pelien koko on joskus etu, kun taas toisinaan se voi olla haitta monille pelaajille. Esimerkiksi Mincraft -tapaus on yksi ensimmäisistä: sen pelaamiseen tarvitaan vain muutamia vaatimuksia joko tietokoneella tai matkapuhelimella.

Dota 2 ja kaikki sen ohjelmisto -ominaisuudet ovat toisesta; tällä pelillä on melko suuri paino suhteessa juuri mainittuun peliin. Me puhumme 8,9 Gt, joka painaa vain pelin, mutta kun asennus ja tallennus tietokoneen kiintolevylle on valmis, peli painaa yhteensä 19 331 Gt. Todellinen järkytys niille, joilla ei ole tarvittavia resursseja.

Ja on, että pelaajan, jolla on perus -PC, pitäisi optimoida ja nopeuttaa tämä peli PC: n maksimoimiseksi, ja silloinkin se ei ehkä toimi niin kuin pitäisi. Tallennus on yksi takaiskuista pienituloiset pelaajat, Heidän on tehtävä kaikkensa täyttääkseen Dota 2: n pelaamisen vähimmäisvaatimukset.

Mitkä ovat vähimmäisvaatimukset Dota 2: n pelaamiseen tietokoneellani?

Nyt vähimmäisvaatimukset Dota 2: n pelaaminen on vaihdellut tähän mennessä tehtyjen päivitysten mukaan.

Aluksi nämä vaatimukset olivat hyvin alhaiset, ja pelin julkaisupäivänä PC: llä oli hyvin vähän vaihtoehtoja korkea suorituskyky jotka nyt lasketaan.

Tässä mielessä he vaativat pelin alussa Windows -tietokoneella vähintään XP -versiota tämän käyttöjärjestelmän kaikkien olemassa olevien versioiden joukosta, nyt he ainakin pyytävät tunnettua versiota Windows 7.

Ja niin oli RAM -muistin kanssa, missä sitä nyt tarvitaan 6 Gt RAM -muistia jotta peli sujuu tasaisesti. Kiintolevy vaatii vähintään 20 Gt tilaa; kaikki tämä sekä muut verkkomääritykset, kuten laajakaistayhteys.

Mac -laitteiden tapauksessa se on ollut sama: OS X Lion 10.7 -käyttöjärjestelmä; 6 Gt RAM -muistia, koska 4 Gt: n kanssa ei voi toistaa ilman keskeytyksiä, ja tallennustila, joka on sama kuin edellisessä osassa. Ja sama koskee Linux -laitteita.

Mitä näytönohjainta tarvitsen, jotta voin käyttää Dota 2: ta tietokoneessani?

Samoin näytönohjainten tilanne on tässä pelissä niin silmiinpistävä ja viihdyttävä, ja niin monia esteitä vaatimukset heti.

tilaa vievä dota 2 peli

Jos sinulla on Mac -käyttöjärjestelmällä varustettu laite, tarvitset vähintään yhden näytönohjaimen nVidia 320M tai tätä korkeampi, jos et voi käyttää Radeon 7000 tai uudempaa.

Windows -tietokoneissa se on sama: vaadittu näytönohjain on vähintään nVidia GeForce 8600 tai 9600GT, ja jos et, voit käyttää AMD Radeon HD2600 / 3600 -laitetta.

Ja kolmannesta mainituista käyttöjärjestelmistä Linux (12.04), vaadittava video- tai näytönohjain on vähintään sama vaihtoehto kuin Windowsissa.

Koska Linuxissa se on vähän hankala Ohjelmien lataaminen ja asentaminen, tässä jätämme sinulle helpon tavan ladata ohjelmia Linux Ubuntuun, joten voit aloittaa pelaamisen, jos sinulla on vähimmäisvaatimukset.