Skip to content

Kuinka parantaa tai nopeuttaa veitsen FPS: ää ilman viivettä, jotta se olisi nopeampi

25 de elokuu de 2021
presentacion knives out 12068

Tällä hetkellä massiiviset moninpelipelit tai Battle Royal ovat kiinnostaneet monia vuosikymmenen pelaajia lataamaan nämä erät pelatakseen ja kilpaillakseen ystävien kanssa, koska heillä on viihdyttävä pelitila. Joka voi antaa sinulle tuntikausia näytöllä muita käyttäjiä kohti, yrittäen nousta sijoituksessaan ja saada parempia nahkoja, kuten tunnetussa Garena Free Firessä.

Tämä pelilaji on innovoinut suuresti pelaajamaailmassa ja houkutellut yleisöä nuorista vanhempiin pelaajiin, koska näiden pelien dynamiikka on erittäin yksinkertaista ja lisäksi hallintalaitteiden helppo käsittelymahdollistaa monen ikäisten ja vähän kokemusta omaavien ihmisten pelaamisen ilman suuria vaikeuksia.

Siksi tässä viestissä selitämme kuinka nopeuttaa Knives Outin FPS: ää. Ja tällä tavalla voidaksemme nauttia kaikista tämän toimituksen tarjoamista mahdollisuuksista. Jatka lukemista ja lue lisää

Mikä on veitset-ei sääntöjä, vain taistele?

se on taistelu kuninkaallinen ampujapeli kolmannen osapuolen kehittämät ja jakamat NetEase ja Hong Kong NetEase Interactive Entertainment Limited alustoille; Nintendo Switch, PlayStation 4, PC ja älypuhelin.

Voit myös ladata Knives Outin viralliselta Google Play -sivulta nopeasti ja helposti pelataksesi älypuhelimellasi, samalla tavalla, jos olet kiinnostunut Battle Royal -peleistä kolmannessa persoonassa Saatat olla kiinnostunut PUBG: n, PUBG mobilen asentamisesta ja pelaamisesta ja nauttia myös tästä erinomaisesta moninpelistä.

Toisaalta tämä erä ei vaadi monia resursseja, kuten jotkut muut pelit, jotka tarvitsevat huippuluokan laitteen, jotta ne voidaan suorittaa hyvällä tai kohtalaisella nopeudella. Joten se voidaan asentaa laitteisiin, joissa ei ole huippuluokan prosessoria, koska tämä mukautuu laitteen optimaalisimpiin vaatimuksiin.

Kuinka nopeuttaa Knives Outin FPS: ää

Kun aiomme pelata Battle Royalia, tärkeintä on ei ole viiveongelmia pelien keskellä, koska tämä tuottaisi meille vain tappioita, kun olisimme massiivisesti moninpeli, ja että on erittäin työlästä pelata näiden haittojen kanssa, eikä se tee pelistä oikeudenmukaista meidän hyväksemme.

Jos haluat nopeuttaa tämän pelin FPS: ää, sinulla on oltava laite, joka pystyy suorittamaan sen ilman ongelmia nopeasti PC: llä tai älypuhelimella, ja yritä saada sopivin kokoonpano, joko grafiikan tai näytön resoluution suhteen, tällä tavalla voit suorittaa optimaalisen nopeuden pelatessasi.

Lisäksi sinulla on oltava hyvä Internet -yhteys, välttääkseen pelin menettämisen riskin epävakaiden yhteysongelmien vuoksi, mikä aiheuttaa viiveen.

Varmista myös, että lopetat kaikki tietokoneellasi taustalla käynnissä olevat ohjelmat tai tehtävät ja suljet kaikki sovellukset ja sovellukset, joita käytät, kun lähdet pelaamaan, jos kyseessä on älypuhelin. Näin saat enemmän juoksevuutta.

joukkueen veitset iholla

Toisaalta, joskus pelejä tämän tyyppisellä pelillä voi olla ongelmia FPS: n kanssaSiksi, jos olet Call Of Duty -sagan fani, saatat myös olla kiinnostunut siitä, miten voit vähentää Battle Of Duty Mobilen viiveongelmia, joissa on myös Battle Royal -pelitila.

Joskus saatat haluta vaihdella peliesi mukaan ja levätä Battle Royalista nauttiaksesi ja tietääksesi muut pelit mobiililaitteille. Siksi kehotamme sinua tietämään vähän parhaista ilmaisista peleistä matkapuhelimille ja tällä tavalla viihtymään kotona tai vapaa -ajallasi.