Skip to content

Kuinka pelata Call Of Duty Mobilea (COD) laadukkailla asetuksilla tai grafiikalla

19 de toukokuu de 2021
call of duty android 14077

Tällä hetkellä videopelialan suurten edistysaskeleiden vuoksi on kehitetty suuri määrä pelejä erilaisille konsoleille, myös Android- ja iOS-mobiililaitteet.

Yksi peleistä, jotka ovat tällä hetkellä suosituimpia, on Call of duty matkapuhelin, joka on osa tunnettua Call Of Duty -pelisarjaa, vain tämä versio on mukautettu matkapuhelimiin, mutta silti siinä on samat ominaisuudet, jotka erottavat tämän pelin, samoin kuin siinä on myös erilaisia ​​ikonikarttoja versiosta konsoleille .

Kuinka ladata Call Of Duty Mobile puhelimeeni?

Sovellus on erittäin helppo ladata, voit yksinkertaisesti etsiä sitä virallisesta myymälästä Google Play Kauppa ja lataa se samalta alustalta, on huomattava, että tätä varten sinun on vapautettava hyvä määrä tilaa, koska mainitun pelin lataamiseen tarvitaan vähintään 2 Gt vapaata tallennustilaa.

Jos et voi ladata Call Of Duty Mobile -peliä Google Play Kaupasta, voit yksinkertaisesti lataa se APK-sivulta.

Jos haluat ladata sovelluksia APK-muodossa, sinun on oltava varovainen, koska siellä on useita sivuja sisältää haittaohjelmia ja virustiedostoja Suosittelemme, että lataat Call Of Duty Mobile -sovelluksen luotettavalta APK-tiedostosivulta lataamasi sisällön sisällä, joka aiheuttaa puhelimesi virheitä.

APK-sovellusten lataamiseen on useita sivuja ja kauppoja, jotka voivat olla hyvä vaihtoehto viralliselle Google Play -kaupalle, joten voit asentaa haluamasi sovelluksen ilmainen ja turvallinen.

Kun olet ladannut Call Of Duty Mobile -pelin, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään, muodostaa yhteys hyvään Internet-yhteyteen välttääksesi paljon viiveitä ja aloittaa pelaamisen Call Of Duty Mobile -sovelluksella mobiililaitteeltasi. tapa parantaa peligrafiikkaa saavuttaa näyttävät realistisemmilta ja yksityiskohtaisemmilta, sitten opetamme sinulle, kuinka voit parantaa Call Of Duty Mobilen grafiikkaa.

Pelaa Call Of Duty Mobile -palvelua parhaalla grafiikalla

Voit elää parempaa kokemusta ja pelata Call Of Duty Mobilea mahdollisimman samankaltaisesti kuin konsoliversio Android- tai iOS-mobiililaitteellasi. Voit ladata sen grafiikan maksimiin parantaa pelin laatua, tämä toiminto voidaan suorittaa helposti saman pelin vaihtoehdoista, jos haluat parantaa Call Of Duty Mobilen grafiikkaa, toimi seuraavasti:

Call of Duty Mobile -valikko

  • Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on varmistaa, että laitteellasi on sovelluksen edellyttämät vaatimukset, kuten että siinä on 4 Gt RAM-muistia, SnapDragon 820 -prosessori tai uudempi tai sama ja Android 5.1: n tai uudempi versio
  • Kun olemme varmistaneet, että puhelimesi täyttää nämä vaatimukset, avataan sovellus mobiililaitteellamme
  • Sen jälkeen pääsemme istuntoomme kirjoittamalla sähköpostia päästäksesi pelin aloitusosioon
  • Sisällä meidän on käytettävä peliasetuksia, jotka löytyvät ruudun yläosassa olevasta pyöräkuvakkeesta
  • Tässä osiossa meidän on napsautettava ”ääni ja grafiikka” mistä löydämme kaikki pelin grafiikkaan liittyvät parametrit
  • Aktivoi ruudut, jotka mielestäsi ovat käteviä, tai jos haluat parantaa pelin grafiikkaa upealla tavalla, sinun on aktivoitava kaikki laatikot
  • Valitse sen jälkeen grafiikkavaihtoehto ”Realistinen” pystyä soveltamaan parasta grafiikkaa pelissä
  • paina ”Hyväksyä” ja sulje asetusruutu
  • Ja valmis! pystyt pelaamaan Call Of Duty Mobilea parhaalla grafiikalla ja samalla tavoin realistisemman kokemuksen ja lisätietoja älypuhelimestasi.

On huomattava, että jotkut laitteet eivät voi käyttää näitä toimintoja, koska niillä ei ole sovelluksen vaatimia vaatimuksia, joten se tekee pelistä läsnä erilaisia ​​virheitä pelaamisen aikanatai aloita vain hitaasti tekeminen, mikä tekee melkein mahdottomaksi hyvän pelattavuuden mobiililaitteellasi. Toivomme, että tämä artikkeli on pystynyt auttamaan sinua.