Skip to content

Kuinka piirtää viisikärkinen tähti 3D Studio Maxissa – nopeasti ja helposti

1 de syyskuu de 2021
estrella cinco puntas hecha 3d studio

Tällä hetkellä saatat tarvita erilaisia ​​syitä piirrä geometrinen kuva, ja ennen tätä saatat ihmetellä kuinka piirtää helppo tähti.

Siinä tapauksessa, että sinun on tiedettävä kuinka piirtää 5 -kärkinen tähti, sinulla on helppoa kompassin avulla. Tee ympyrä, jonka halkaisija on huomattava, tämä etäisyys määrittää tähden leveyden ja korkeuden.

Koska tarvitsemme 5 vinkkiä, meidän täytyy jaa ympyrän asteiden lukumäärä (360 °) 5 pisteen välillä, mikä johtaisi 72 °: een. Asteensäätimellä voit merkitä pisteen ympyrän reunaan 72 asteen välein.

Piirrä lopuksi viivat johdonmukaisella tavalla vastaavat pisteet on kytketty. Muista olla merkitsemättä suurella voimalla, koska joitakin rivejä voi olla tarpeen poistaa myöhemmin.

MiraComoSeHace selittää työkalut ja kaiken mitä tarvitset tehdä parhaita 3D -piirustuksia 3D Studio Maxin kanssa.

Mihin 3D Studio Max on tarkoitettu?

Tämä ohjelma, joka tunnetaan paremmin nimellä ”3D Studio Max”, jossa voit jopa luoda 3D -tekstiä, on ainutlaatuinen Windows -tuki ihanteellinen kaikenlaisten hahmojen suunnitteluun kolmessa ulottuvuudessa.

Sen luominen juontaa juurensa 1980-luvun puoliväliin, jolloin Atari-työläinen Gary Yost yhdisti voimansa ohjelmoijien kanssa aikojen kuten Tom Hudson, Jack Powell ja Dan Silva.

Vuonna 1993, kun joukkue sai tietää, että WinNT 3.1 julkaistaan, he alkoivat sopeutua kyseisen käyttöjärjestelmän ohjelma.

Ei halua menettää vanhaa MS-DOS-tuotemerkkiä, he lisäsivät sanan ”MAX” Joten tämä Windows -ohjelma vuonna 1996 oli nimeltään ”3D Studio MAX”, joka keskittyi suunnitelmien ja 3D -kuvien muokkaamiseen.

Vuodelle 2000 he muuttivat nimen uudelleen, mutta vuonna 2001 se lopulta pysyi ennallaan ”Autodesk 3ds Max”. Tämä ohjelma on aGraafisten suunnittelijoiden käytössä laajalti, arkkitehdit ja videopelien luojat, monien toimintojensa ansiosta se voi täyttää kaikki näiden ammattilaisten ajatellut vaatimukset. Sitä käytetään jopa lääketieteen ja tekniikan kaltaisilla aloilla erilaisiin mallinnuksiin.

Vaiheet viisisakaraisen tähden piirtämiseksi 3D Studio Maxissa

Kun avaat muokkausohjelman, napsauta ”Luo” -välilehteä oikealla puolella. Valitse ’muodot’ -painike (jossa on kaksi geometrista kuvaa) alla olevassa pääpannassa.

Sitten alareunassa valitse ’splines’ -vaihtoehto näkyvässä luettelossa. Napsauta sitten alla esitettyjen lukujen välistä vaihtoehtoa, tähti.

Siirrä nyt kohdistin työalueelle, napsauta haluamasi asema on tähden keskipiste. Pidä painettuna ja siirrä hiiri pois keskeltä määrittääksesi koon.

Sitten voit määritä tähden paksuus napsauttamalla mitä tahansa kärkeä ja siirtymällä samalla tavalla sisään- tai ulospäin tarpeen mukaan.

Lopuksi, voit muokata kuvaa Muokkaa -painikkeesta Luo -vaihtoehdon vieressä. Siellä voit muuttaa väriä, tähtipistettä ja muita tekijöitä.

Ja jos ihmettelit kuinka piirtää 6 -kärkinen tähtiSamassa osiossa voit valita kuinka monta pistettä tähdellä on.

Ero 3D Studio Maxin ja muiden ohjelmien välillä

Sinun on ymmärrettävä, että jos etsit kuinka piirtää 5-kärkinen tähti helposti lapsille, on useita vähemmän monimutkaisia ​​tapoja.

Jos kuitenkin haluat lopettaa 5-kärkisen tähden tekemisen pahvista, koska et yksinkertaisesti pidä siitä, se ei ole onnistunut tai haluat mennä askeleen pidemmälle, ohjelmia on nykyään useita joka voi auttaa sinua tässä tehtävässä.

Toistaiseksi olemme keskustelleet kanssasi erittäin hyvin siitä, mihin ” 3D Studio Max ” pystyy, voit jopa piilottaa ja estää sovelluksen kohteita, koska sen alusta lähtien on ollut innovaatioiden edelläkävijä. Tarvittavan jäsenyyden korkeat kustannukset voivat kuitenkin saada sinut käyttämään muita ohjelmia.

henkilö, joka piirtää viisisakaraisen tähden 3D -studiolla max

Tarpeistasi riippuen on ohjelmia, joita voit käyttää enemmän kuin muut. Esimerkiksi, Mayalla on hyvin samanlaiset toiminnot kuin 3D Studio Maxillaesimerkiksi käyttöliittymän värin mukauttamisessa, vaikka Maya keskittyy pääasiassa videopelien ja animaatioiden luomiseen yleensä.