Skip to content

Kuinka poistaa joku Facebook-ryhmästä

17 de marraskuu de 2021
Kuinka poistaa joku Facebook ryhmasta

Poista joku Facebook-ryhmästä: Facebook antaa käyttäjiensä luoda ryhmiä kiinnostavien julkaisujen, valokuvien, videoiden, tarinoiden jakamiseen, tapahtumien järjestämiseen ja jopa yhteydenpitoon samanhenkisten ihmisten kanssa. Se antaa käyttäjille vapauden olla osa ryhmiä, joista he pitävät ja joista he ovat kiinnostuneita.

Jos kuitenkin hallinnoit ryhmää ja sinusta tuntuu, että jotkut ihmiset tekevät toisten epämukavaksi tai jakavat viestejä, jotka ovat ryhmäsi käytäntöjen vastaisia, voit poistaa tai estää kyseisen henkilön ryhmästä.

Jos olet uusi Facebookin käyttäjä, tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit poistaa jonkun Facebook-ryhmästä ja myös poistaa hänen julkaisunsa ja kommenttinsa.

Mutta sinun on pidettävä mielessä, että sinun tulee olla ryhmän omistaja, moderaattori tai sinulla on oltava järjestelmänvalvojan oikeudet tehdä niin.

Itse asiassa täältä löydät myös täydellisen oppaan, jolla voit estää jonkun Facebook-ryhmästä heidän tietämättään.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka poistaa joku Facebook-ryhmästä

  • Avaa Facebook ja kirjaudu sisään tilillesi.
  • Siirry ryhmään, napauta Jäsenet.
  • Napsauta nimen vieressä olevaa kolmea pistettä.
  • Napauta poista jäsen.
  • Voit myös estää jäsenen.
  • Valitse valintaruudut, jos haluat poistaa viestejä, kommentteja ja odottavia jäsenkutsuja.
  • Siinä kaikki, henkilö poistettiin ryhmästä onnistuneesti.

poista joku facebook-ryhmästä

Kuinka poistaa joku Facebook-ryhmästä, jos et ole järjestelmänvalvoja

Valitettavasti et voi poistaa ketään Facebook-ryhmästä, jos et ole järjestelmänvalvoja. Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan tai moderaattorin oikeus poistaa joku ryhmästä.

Johtopäätös:

Voit myös poistaa kyseisen henkilön muista hallinnoimistasi ryhmistä. Napsauta vaihtoehtoa, jonka avulla voit ottaa nämä muutokset käyttöön muissa hallinnoimissasi ryhmissä.

Jos haluat estää kyseisen jäsenen, voit myös napsauttaa Estä pysyvästi -vaihtoehdon vieressä olevaa valintaruutua ja sitten vahvistaa. Estettyjä jäseniä ei löydy.