Skip to content

Kuinka poistaa joku Snapchat-ryhmästä

17 de marraskuu de 2021
Kuinka poistaa joku Snapchat ryhmasta

Snapchat on erittäin siisti ja tyylikäs pikaviestisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, videoita ja tekstejä, joiden on tarkoitus kadota katselun jälkeen. Jos sinulla on jotain tärkeää kerrottavaa ihmisille, voit luoda ryhmän ja lisätä kaikki ne, joille haluat lähettää tekstiviestejä.

Joten sen sijaan, että joutuisit lähettämään saman viestin kaikille käyttäjille, voit lähettää sen ryhmässä, jotta kaikki saavat viestin. Snapchat-ryhmän määrittäminen vie vain muutaman minuutin.

Kun ominaisuus käynnistyi alun perin, se salli vain 16 henkilön liittyä ryhmään, mutta myöhemmin Snapchat nosti rajan 32 henkilöön. Nyt voit lisätä ryhmään jopa 32 henkilöä.

Kuten muutkin Snapchatin ominaisuudet, myös tämän alustan ryhmäkeskustelu on hieman erilainen kuin Whatsapp-ryhmä. Ryhmäviestit kestävät vain 24 tuntia ja katoavat automaattisesti.

Joten aloittamasi ryhmäkeskustelu kestää päivän ennen purkamista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että myös lukemattomat viestit katoavat automaattisesti. Yksinkertaisesti sanottuna mikään ryhmän viesteistä ei kestä 24 tunnin kuluttua ryhmässä lähettämisestä.

Olemme kaikki olleet tilanteessa, jossa kohtaamme ei-toivottuja jäseniä ryhmäkeskustelussa. Toisinaan nalkuttava tätimme kiukuttelee meitä olinpaikastamme, ja joskus liian innostunut setämme jatkaa roskapostin viesteissämme pyytämättömillä tervehdyksillä (joka päivä) ja kotitekoisilla lääkkeillä melkein kaikkeen auringon alla!

Vaikka jotkut portaalit antavat sinulle mahdollisuuden suodattaa ihmisiä ryhmäkeskusteluissa, pelkään kertoa sinulle, että kaikki sosiaalisen median alustat eivät tee niin.

Nyt herää suuri kysymys, voimmeko poistaa jonkun Snapchat-ryhmäkeskustelusta?

Snapchatilla ei oikeastaan ​​ole mahdollisuutta poistaa ketään ryhmästä. Joten olitpa järjestelmänvalvoja tai järjestelmänvalvojan lisäämä henkilö, ei ole suoraa vaihtoehtoa poistaa henkilöä suoraan Snapchatista.

On kuitenkin olemassa muutamia temppuja, joita voit yrittää poistaa henkilön ryhmäkeskustelusta.

Tässä viestissä iStaunch näyttää sinulle täydellisen oppaan kuinka poistaa joku Snapchat-ryhmästä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka poistaa joku Snapchat-ryhmästä

1. Kysy vain

Nyt se saattaa tuntua epäkohteliaalta, mutta paras vaihtoehto on pyytää henkilöä poistumaan ryhmästä. Voit kysyä henkilöltä kohteliaasti ja kertoa, että hänet on lisätty vahingossa. Jos olet onnekas, kyseinen henkilö saattaa vain ymmärtää ja lähteä ryhmästä. Jos ei, suosittelemme, että jatkat seuraavien vaihtoehtojen lukemista. Kun kyseinen henkilö päättää poistua ryhmästä sinun (vaatimuksestasi), myös kaikki hänen lähettämänsä snapsit jne. poistetaan.

2. Ohita: sen ainoa tilapäinen

Kuten kaikki muutkin snap chatissa, myös ryhmäkeskustelut voidaan pitää hengissä 24 tuntia. Se tarkoittaa, että ryhmä poistaa automaattisesti kaiken siitä 24 tunnin kuluttua. Tämän lisäksi jäsenet voivat katsoa jokaisen napsautuksen ja vastata siihen vain kerran. Joten jos tämä vaihtoehto toimii sinulle, voit yksinkertaisesti kestää sen 24 tuntia.

3. Muodosta uusi ryhmä

Toinen asia, jonka voit tehdä, on aloittaa uusi ryhmäkeskustelu, mutta tällä kertaa varmista, että et lisää kyseistä henkilöä. Edellinen ryhmä voi pysyä passiivisena ja lopulta kaikki katoaa 25 tunnin kuluttua.

4. Estä!

No, tämä saattaa kuulostaa ja näyttää erittäin töykeältä, mutta voit itse asiassa estää henkilön. Tässä tapauksessa henkilö poistetaan myös ystävälistaltasi, mutta voit aina lisätä hänet takaisin tulevaisuudessa, jos se on mahdollista.

Jos käyttäjä, joka haluaa poistua ryhmästä, lähettää mautonta tai loukkaavaa viestejä, on parasta estää hänet. Mutta jos ei, jatka lukemista selvittääksesi, mitä enemmän voidaan tehdä.

5. Poistu chatista

Jos jonkun muun pyytäminen poistumaan ei ole vaihtoehto, voit aina päättää poistua ryhmäkeskustelusta. Jos jonkun läsnäolo ryhmässä todella häiritsee sinua, niin suosittelemme, että poistut ryhmästä itse ostamaan rauhaa. Loppujen lopuksi mikään ei ole tärkeämpää kuin mielenrauhasi.