Skip to content

Kuinka poistaa LAG Call Of Duty Mobile -sovelluksesta ja lisätä FPS: ää helposti (esimerkki)

19 de kesäkuu de 2021
aumentar rendimiento call of duty 9529

Tervetuloa! Jos olet yksi niistä, jotka nauttivat Call of Duty Mobilen pelaamisesta, mutta et tiedä mitä tehdä, jotta pelit sujuisivat sujuvammin, olet saavuttanut ilmoitetun viestin. Myöhemmin näytämme sinulle tehokkaimmat vinkit poista LAG Call Of Duty Mobilesta ja lisää FPS: ää helposti.

Hyödyllisiä vinkkejä LAG: n poistamiseen Call Of Duty Mobile -sovelluksesta ja FPS: n lisäämiseksi

Täältä voit lukea useita suosituksia poista viive Call of Duty Mobilesta ja parantaa Android-pelien suorituskykyä nopeasti ja helposti.

Huono laatu minimiin

Tyypillisesti Call of Duty Mobile huolehtii säädä grafiikan laatua matkapuhelimestasi riippuen. Mutta jos se ei säädä automaattisesti, sinun on tehtävä se itse.

Voit tehdä tämän siirtymällä pelivalikkoon ja valitsemalla vaihtoehdon Ääni ja grafiikka. Kun olet sisällä, sinun on valittava heikko graafinen laatu ja tällä tavoin voit vähentää mobiiliprosessorin kuormitustasoa. Toisaalta muistutamme, että RAM-muistissa oleva tila on myös välttämätöntä korkean FPS-nopeuden saamiseksi.

Kuvaa sekunnissa

Tässä Call of Duty -mobiiliversiossa on vaihtoehto, joka antaa meille mahdollisuuden pakottaa tietyn määrän kehyksiä ajamaan sekunnissa pelissä.

Epäilemättä suosittelemme aktivoimaan tämän vaihtoehdon, jos sinulla on huippuluokan tai huippuluokan mobiililaite. Muussa tapauksessa sinun on rajoitettava tämä vaihtoehto minimiin, jotta prosessori ei kärsi niin paljon, mikä tarkoittaa a huomattava parannus pelien suorituskyvyssä. Sinulla on kuitenkin korkeampi FPS-nopeus.

Pelin varjot ja tekstuurit

Toinen hyvä vaihtoehto, joka on olemassa parantaa Call of Duty Mobilen suorituskykyä on deaktivoida varjojen laatu, tekstuurien tuottama saha ja terävyysalue. Tästä on hyötyä, jos sinulla on keskitason puhelin, koska se lisää merkittävästi FPS-nopeutta.

Tämä johtuu siitä, että jos olemme aktivoineet yllä mainitut vaihtoehdot, prosessorilla ja GPU: lla on paljon suurempi kuormitus, joten grafiikan suorituskyky näyttää vähemmän sujuvalta.

Lisää vinkkejä

Varo herkkyyttä

Sisällä tämän pelin asetukset Androidille On vaihtoehto, jonka avulla voimme säätää säätimien herkkyyttä. Vaikka on totta, että tämä vaihtoehto ei heikennä tai paranna pelin grafiikkaa, se vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti pelaajan kamera liikkuu pelissä. Joten, jos meillä on matkapuhelin, jolla ei ole tehokasta RAM-muistia, kärsimme kuvan viiveestä (tunnetaan myös nimellä viive), kun liikkumme kartalla tai kohdistamme vihollisiimme.

Tästä syystä suosittelemme sitä älä mene yli laidan säätäessäsi liikeherkkyyttä kameran ensimmäinen henkilö. Negatiivinen osa on kuitenkin se, että olemme hitaampia suunnatessamme tai kääntyessämme ympäriinsä siltä varalta, että joku ampuu meitä sokealta.

lisätä fps: tä turska-matkapuhelimesta

Vapauta sisäisen muistin tallennustilaa

Yksi suurimmista ongelmista on milloin matkapuhelimen muisti on melkein täysin täynnäkoska tämä vaikuttaa merkittävästi vaativimpien sovellusten suorituskykyyn. Toisin sanoen, mitä enemmän tiedostoja, valokuvia ja sovelluksia sinulla on muistissa, sitä kauemmin puhelin tarvitsee tarvittavan tietueen. Siksi suosittelemme sisäisen tallennustilan vapauttamista Android-laitteellasi.

Älä unohda aktivoida pelitilaa

Tällä hetkellä monet valmistajat ovat päättäneet sisällyttää tietyn tilan mobiilipelien suorituskyvyn parantamiseksi. Tässä tilassa taustalla suoritettavat prosessit vähenevät, mikä lisää RAM-muistia ja prosessorin suorituskykyä.

Tarkista, onko matkapuhelimessasi tämä ’pelitila’, tarkistamalla asetukset-osiosta, jotta voit aktivoida sen, kun se menee, jotta voit poista viive Call of Duty Mobilesta ja lisää FPS: ää.