Skip to content

Kuinka poistaa Twitter-viestit molemmilta puolilta

17 de marraskuu de 2021
Twitter viestien poistaminen molemmilta puolilta

Twitter-viestien poistaminen molemmilta puolilta: Twitter on keskitetty alustasi, jolla voit kerätä melkein mitä tahansa tietoa politiikasta, viihteestä, maataloudesta ja muista toimialoista. Vaikka jokainen Twitter-toiminto on loistava, joskus tuntuu, että haluat poistaa ystävillesi välittämäsi viestit.

Olitpa lähettänyt väärän viestin jollekin henkilölle tai lähetit viestin tarkoituksella ja kadut sen lähettämistä, on olemassa tehokkaita tapoja poistaa viestejä molemmilta osapuolilta.

Mielenkiintoisin puoli Twitterissä oli, että voit poistaa minkä tahansa viestin molemmilta puolilta. Vaikka henkilö olisi jo lukenut viestin tai vastannut siihen, on mahdollisuus poistaa viesti molemmilta puolilta.

Täältä löydät täydellisen oppaan Twitter-viestien poistamiseen molemmilta puolilta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Syitä poistaa Twitter-viestit molemmilta puolilta?

Ehkä olit turhautunut ystävääsi ja lähetit viestin, jota et muuten koskaan lähettäisi. Ehkä lähetit humalassa tekstiviestin, jota kadut myöhemmin. Oli syy mikä tahansa, me kaikki tiedämme sen, että kadumme sitä myöhemmin.

Kuvittele, että heräät ystäväsi oudolliseen tekstiin, joka on hänen vastauksensa tekstiin, jonka lähetit humalassa. Jos olit lähettänyt viestin tekstiviestillä tai sähköpostilla, on valitettavasti liian myöhäistä. Et voi tehdä mitään poistaaksesi viestin ystäviesi postilaatikosta.

Jos olet kuitenkin pudottanut viestin Twitteriin, voit yksinkertaisesti poistaa sen. Parasta Twitterissä on, että se poistaa viestit sekä sinun että vastaanottajan postilaatikosta. Pohjimmiltaan voit poistaa tekstin Twitter-postilaatikostasi, jotta viesti poistetaan omasta ja vastaanottajan postilaatikosta.

Tärkeä muistiinpano: Ennen kuin keskustelemme tavoista, joilla voit poistaa Twitter-viestejä molemmilta puolilta, varmista, ettei ole mitään keinoa saada selville, onko henkilö lukenut tekstin vai ei.

Jotkut ihmiset aktivoivat Twitter-viestien push-ilmoitukset. Joten jos vastaanottaja on ottanut tämän vaihtoehdon käyttöön, hän voi lukea viestin helposti ilmoituspalkistaan.

Tietenkin on hyvä mahdollisuus, että heillä ei ole tätä vaihtoehtoa käytössä. Loppujen lopuksi ihmiset saavat satoja tekstejä Twitterissä joka päivä. He eivät ehkä halua tulla häirityiksi joka kerta, kun he saavat tekstin tietystä henkilöstä.

Kuinka poistaa Twitter-viestit molemmilta puolilta

Twitter-viestien poistamiseksi molemmilta puolilta sinun tarvitsee vain pitää viestiä painettuna 1 sekunti ja napauttaa ”Poista viesti” -painiketta.

Näin voit:

  • Avaa Twitter ja kirjaudu sisään tilillesi.
  • Siirry Suorat viestit -osioon.
  • Pidä viestiä 1 sekunnin ajan.
  • Napauta Roskakori poistaaksesi viestin molemmilta puolilta.

Ole hyvä! Näillä yksinkertaisilla vaiheilla viesti Twitter-postilaatikostasi sekä vastaanottajan postilaatikosta poistetaan pysyvästi. He eivät voi käyttää sitä todisteena keskustelustasi, eivätkä he voi tarkastella tai lukea tekstiä koskaan. Kun se on poistettu molemmista postilaatikoistasi, henkilö ei voi enää palauttaa sitä.

Kuten aiemmin mainittiin, Twitter-viestit voidaan poistaa postilaatikosta, mutta ei ole takeita siitä, että henkilö, jolle lähetit tekstin, ei ole lukenut viestiä. Jos he ovat ottaneet käyttöön push-ilmoituksen Twitter-viesteille, he saavat ilmoituksen.