Skip to content

Kuinka saada kolikoita, jalokiviä ja ohittaa tasot Disney Magic Kingdomsissa helposti

1 de syyskuu de 2021
game disney kindoms 12282

Voit nyt pitää Disney Magicia kotona ja pelata sen eri hahmoilla, sinulla on vain oltava Android -laite tai pelattava sitä tietokoneeltasi. Pelistä löydät kaikki monien nuorten ja vanhojen Disney -elokuvien hahmot saat ne kolikoiden ja helmien ansiosta.

Hanki kolikoita ja helmiä Disney Magic Kingdomsista helposti

Kuten mikä tahansa videopeli on tasonsa, haastaa jopa palkintoja, ja kolikoilla ja jalokivillä, joita voit edetä tasoilla, näytämme sinulle, miten voit saada ne. Kun autat takaisin kirouksen valtakuntaa, voit kokea jännityksen Disneyn maailmassa ja luoda oman upean puiston.

Pelin aikana sinulle kerrotaan, mitä tehdä ja kuinka avata kaikki kirouksen alla olevat alueet. Tämän saavuttamiseksi sinulla on muiden pelaajien tuki, koska on moninpeli simulaatiopeli, löydät kolikoita tai arkkuja, joissa on tarvitsemasi kolikot.

Kuinka saada helmiä ja kolikoita

Kun aloitat pelin, sinun on ensin keskityttävä kolikoiden ja jalokivien keräämiseen, joita sinun on käytettävä tehtävissä. Seuraavaksi näytämme kuinka kerää ne helposti ja sinulla on idea, kun pelaat, jos olet aloittelija.

 • Pelaamalla päivittäin kalenterin avulla sinulla on mahdollisuus saada palkinto.
 • Palkinto tasoituksesta.
 • Jos haluat hankkia ne ilmaiseksi, voit käyttää tälle palvelulle tarkoitettua laillista alustaa, kuten resurssien luontia.
 • Kerää kolikoita ja helmiä Osta verkossa käyttämällä rahaa.
 • Pysy kuulolla päivittäisistä strategisista ilmoituksista.
 • Liian voit löytää helmiä pronssisten arkkujen avulla.
 • Osoita huomiota tapahtumiin ja suorita ne sovittuna aikana.
 • Houkuttele kävijöitä puistoosi, he tuottavat sinulle kolikoita.

Muista aina, että pelin tarjoamien resurssien, kuten kolikoiden ja jalokivien, ansiosta voit edetä, kuten olemme jo kertoneet sinulle aiemmin. Tietysti löydät esteitä, mutta se on pelin tunne, että voit vastata haasteisiin nauttien tehtävien luominen ja toteuttaminen.

Jalokivitoiminnot

Kun pidät mielessä, miten nämä palkinnot toimivat, tiedät kuinka sijoittaa ne, joten pidä hyvää huolta siitä, miten käytät niitä pelimatkalla. Voit hankkia tämän resurssin myös siirtymällä verkkokauppaan ja tekemällä kolikoiden ostaminen, voit ostaa seuraavat.

 1. Luo rakennuksia ja vetovoimamessuja.
 2. Tee parannuksia rakennuksiin ja nähtävyyksiin.
 3. Huolehdi odotusajasta.
 4. Siirry seuraavalle tasolle nopeammin.

Kolikon toiminnot

Yleensä olemme maininneet, että niitä käytetään tason nousemiseen, mutta alla näytämme sinulle miten kolikot toimivat Tarkemmin. Jokaisella kohtaamisella kolikoiden pyyntö on määrällisesti erilainen, on tapahtuma- tai sydänkolikoita.

 1. Kuten helmiä, ne palvelevat sinua parantua puistossa olevat rakennukset.
 2. Uudistaa puiston elementtejä
 3. Koristella sinun makuusi.
 4. Avaa tulevat nähtävyydet, kun nouset tasolle.
 5. Tapahtuman lopussa voit vaihtaa ne helmiin.

Kuinka ohittaa tasot Disney Magic Kingdomsissa

Lapsista aikuisiin he ovat koukussa virtuaaliseen simulaatiopeliin, koska se tulee Disneystä, ja se on kiehtonut kaikkia fanejaan. Varmasti toivot tietäväsi, miten voit siirtää tason, älä huoli, se ei ole niin monimutkaista, vain seuraa intuitiotasi ja sama peli opastaa sinua.

Älä kiirehdi viettämään jalokiviä ja kolikoita, kerää ensin ja meditoi hyvin mihin aiot käyttää resurssit. Kun jatkat pelaamista, näet joitain muita temppuja tasolle nousemiseen ja nauti siitä, mitä peli tarjoaa sinulle kokonaisuudessaan.

Pelin ominaisuudet

Tässä lyhyessä luettelossa heijastamme tämän pelin pääpiirteet, muut tiedät, kun pelaat sitä.

play-disney-kingdoms

 • Se on hauska ja vilkas peli.
 • Sopii lapsille ja aikuisille.
 • Erinomainen graafinen suunnittelu.
 • Tehtävät ovat mielenkiintoisia, ne on hyvin suunniteltu pitämään sinut koukussa peliin.
 • Luo oma huvipuisto haluamasi hahmon kanssa.
 • Hyvä äänitehoste.

Olet valmis kiehtovaan seikkailuun Disney Magic Kingdoms, se on helppoa ja mielenkiintoista, voit ladata sen Android -järjestelmään Play Kaupan kautta.