Skip to content

Kuinka tehdä StarzPlay -sopimus ja mikä on tilauksesi hinta

1 de syyskuu de 2021
canales television 9389

Jos haluat käyttää laajaa suoratoistosisältöluetteloa, StarzPlay voi olla paras vaihtoehto, jos haluat hyvän hinta-laatusuhteen. Tästä syystä kehotamme sinua lukemaan tämän artikkelin, jonka avulla opit Kuinka tehdä StarzPlay -sopimus ja mikä on tilauksesi hinta.

Mikä on StarzPlay?

StarzPlay on vuonna 2019 luotu alusta, joka tarjoaa sisällön suoratoisto Pohjois -Amerikan kanavan Starz alla. StarzPlayä pidetään hyvänä vaihtoehtona vaihtoehtoille, kuten Amazon Prime Video tai Netflix. Palvelu sisältää yksinoikeuksien tuotannon, muiden studioiden ja myös kansainvälisten kanavien lähettämisen.

StarzPlay on yhteensopiva useiden laitteiden kanssaSillä on edulliset hinnat ja laaja luettelo, joka tuo enemmän arvoa kilpailijoihinsa verrattuna. On tärkeää mainita, että lähetettävät sarjat tuottavat Lionsgate -televisio ja Starz -yhtiö itse. Lisäksi on mahdollista katsella muiden tuotantoyhtiöiden sarjoja, kuten All3 Media, Sony Television. Muun muassa Hullu.

Miten StarzPlay toimii?

StarzPlay toimii a tilaus tehdään Starz Play -sovelluksella Apple TV: ssä tai StarzPlay -verkkosivuston kautta. Käyttäjän, joka haluaa käyttää tätä palvelua, on rekisteröidyttävä, ja tilauksensa jälkeen hän voi nauttia luettelosta ilmaiseksi 7 päivän ajan.

Jos käyttäjä ei ole tyytyväinen, hän voi peruuttaa tilauksensa vain päivää ennen koeajan päättymistä, kuten tapahtuu Netflix -tilauksen peruuttamisen yhteydessä. StarzPlay sallii enintään neljän laitteen liittämisen ja tätä varten on välttämätöntä ladata sovellus StarzPlay -alustalta.

Kuinka tehdä StarzPlay -sopimus ja mikä on tilaushintasi

StarzPlay on mielenkiintoinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat käyttää laajaa suoratoistosisällön luetteloa. Tästä syystä näytämme sinulle menettelyn, jota sinun on noudatettava, jos haluat vuokrata StarzPlay ja alustan asettamat hinnat tilauksen mukaan.

Vuokraa StarzPlay

StarzPlay -sopimuksen tekemiseksi on välttämätöntä tilata tämä alusta asentamalla StarzPlay -sovellus. Tämä sovellus on saatavana Androidille ja iOS: lle. Aivan kuten voit luoda tilin Netflixiin, voit myös luoda ilmaisen tilin StarzPlay -pelaamiseen viikon ajan ennen maksettu tilaus.

Mikä on StarzPlay -tilauksen hinta?

StarzPlay -tilauksen hinta on 4,99 euroa kuukaudessa. Kun tilaus on tehty, käyttäjä voi yhdistää enintään neljä laitetta ja ladata elokuvia ja sarjoja Ei Internet-yhteyttä.

starzplay pelikaupassa

Vodafone -TV -käyttäjien on maksettava 4 euroa kuukaudessa rajoittamattomalla palvelulla. Orange -asiakkaiden tapauksessa on valittava Mobile Orangeen lisätty kuituprosentti. Rajoittamattoman datan tilaushinta on 32,48 euroa ja rajoitetun datan hinta 22,98 euroa.

Mitkä laitteet ovat yhteensopivia StarzPlayn kanssa?

StarzPlay-yhteensopivia laitteita ovat Vodafone TV, Orange TV ja Apple TV. Se on myös mahdollista yhdistää mobiililaitteita Android-, iPhone-, iPad- ja Samsung -merkkiset älytelevisiot. Voit jopa käyttää älypuhelinta Smart TV: n kaukosäätimenä.

Kannattaako StarzPlay tilata?

StarzPlay voi olla erittäin mielenkiintoinen eurooppalaisille käyttäjille, koska alusta on laajentunut merkittävästi tällä mantereella. Starz Entertainment on kuitenkin laajentanut palvelua myös Latinalaiseen Amerikkaan. Yksi käyttäjien houkutteleva piirre on tilauksen hinta ja rajoittamaton pääsy luetteloon elokuvista ja sarjoista.

Lisäksi StarzPlay helpottaa useiden laitteiden käyttöä ja sisällön lataamista. Nämä kaksi näkökohtaa ovat välttämättömiä monille käyttäjille sekä kunkin laitteen itsenäisen konfiguroinnin saatavuus.