Skip to content

Kuinka tietää tai laskea valokuvan saaneen henkilön ikä kasvojen mukaan

1 de syyskuu de 2021
calcular edad hombre aplicacion rostro escaner 11292

Ikä on perusominaisuus luonnehdittaessa henkilöä, meille ihmisille jonkun iän tunteminen voi olla yhtä helppoa kuin sen tarkkaan katsominen. Koska tiedämme luonnollisesti, milloin joku on vanha tai nuoriTätä luonnollista tietoa ei ole niin yksinkertaista opettaa koneelle, tästä syystä ajan myötä on tehty suuria ponnistuksia parantaaksemme järjestelmiä, joilla havaitaan yhden tai toisen aikakauden ominaisuuksia ja tiettyjä ominaispiirteitä.

Tapoja määritellä henkilön ikä

Aikaa syntymästämme ikääntymiseen kutsutaan kronologinen ikä, sen määrittämiseksi valokuvan avulla, useita tekniikoita Hosea -toimenpiteetesimerkiksi nenän ja suun, silmien alla olevien pussien ja kaksoisleuan välinen etäisyys mitataan.

Näitä Hosea -mittauksia käytetään puhelussa ”Luun ikä”Riippuen siitä, kuinka vanha henkilö on, on olemassa mittausstandardeja, joita käytetään vertaamaan ja ennustamaan lasten korkeusongelmia tai kasvuongelmia.

Jos lapsella on hyvin huomattava ero mittausten standardien välillä, se voi tarkoittaa kasvuongelmia ja että hänen kehossaan kestää hieman kauemmin saavuttaa normaalit aikuisuuden mittaukset.

Siellä on myös hammastekniikka yksilön iän mittaamiseksiTarkastelemalla niiden hampaita ja muotoa voidaan saada erittäin tarkka lähentäminen, koska niillä on suoraan verrannollinen suhde luiden ikääntymiseen, joten sitä käytetään eri lääketieteen ja tieteen aloilla.

Mikä voi olla hyödyllistä tietää, kuinka tunnistaa valokuvan henkilön ikä?

Mahdollisuus tunnistaa oikein, kuinka vanha joku on, voi olla erittäin hyödyllistä kadonneissa tapauksissa, poliisiasioissa tai sieppausten uhreissa, jos näemme julisteen kadonneesta henkilöstä ja tiedämme, että se voi olla tyttö tai aikuinen, joka näkee heidän kasvonsa valokuvassa ja katsellen hänen helppoja ominaisuuksiaan, poliisin tiedustelussa on algoritmeja jotka helpottavat näitä töitä, jotta löydämme nämä ihmiset mahdollisimman nopeasti.

Toisaalta, kun saamme työympäristössä pyrkivän työntekijän opetussuunnitelman, voimme tietää, sopivatko he työhön, tarkastelemalla valokuvassa olevia ominaisuuksia ja ymmärtämällä, ovatko he hyvin nuoria vai hyvin vanhoja siihen tarkoitukseen. Job.

Sovellukset, jotka määrittävät henkilön iän

Jokapäiväisessä elämässämme on normaalia kysyä itseltämme, miltä näytämme, näytämme nuoremmalta tai näytämme ikäiseltämme, joskus ei ole helppoa kysyä toiselta henkilöltä, kuinka vanhoiksi he luulevat meidän olevan, ja jätämme sen itsellemme. .

Tästä syystä he ovat menneet sovellusten kehittäminen että vain ottamalla valokuvan saat likimääräisen kuvan siitä, miltä näytät, vertaamalla valokuvaasi tuhansien mallien kuvaan ja siten tietämällä kuinka vanha olet kasvojesi mittojen mukaan.

Mitä tulee mobiilisovelluksiin määrittää ikää Meillä on laaja valikoima näitä, ja nopealla haulla Play -kaupasta löydämme vain yhden, mutta yli kaksikymmentä tätä tarkoitusta varten suunniteltua sovellusta, jotkut ehkä menestyneempiä kuin toiset, ja jotkut ovat enemmän viihdettä

erilaisia ​​kasvojentunnistusmuotoja

Jopa Microsoftilla on oma kasvojentunnistussivusto, jossa voit lataa kuva voit skannata sen, vaikka viimeksi mainittu ei ole ladannut virallista sovellusta ja sillä on vain verkkosivusto.

Tämän sivun avaaminen on yhtä helppoa kuin suosikkiselaimesi avaaminen ja hakupalkkiin kirjoittamalla ”https://www.how-old.net/”, paina enter ja se ohjaa sinut Microsoftin kasvojentunnistus.

Verkossa sinulla on mahdollisuus valita ennalta määrätyt kuvat, jotta voit testata iän tarkkuutta, ja voit myös ladata oman valokuvasi etsimällä ruutua, jossa lukee ”Käytä omaa valokuvaasi.”

Seuraavaksi sinun on valittava tietokoneellasi oleva valokuva ja napsautettava hyväksy. Kun tämä on tehty, skanneri tehdään ja tulos merkitään numeerisesti.