Skip to content

Kuinka vaihtaa hiiren kohdistin tai osoitin League of Legendsissa? (Esimerkki)

26 de elokuu de 2021
movimientos

Jos olet fani Legue of Legendsin pelaamisesta, on varmasti tullut mieleesi muuttaa kohdistinta LoL: ssa. Loppujen lopuksi se ei ole pelkästään keino, jolla olet vuorovaikutuksessa pelin kanssa, vaan se on jatkuvasti näköyhteydessäsi. Ei ole enemmän joka sopii sinulle.

Voit tehdä tämän ja mukauttaa osoittimen haluamallasi tavalla, kun otat huomioon useita vaihtoehtoja. Tällä kertaa kyse ei ole yhdestä tai kahdesta, vaan siitä neljä vaihtoehtoa, joilla voit muokata osoitinta.

Vaihda LoL: n kohdistin edelliseen versioon

Jos olet huomannut, yksi uusimmista pelipäivityksistä muutti pelin osoittimen toiseen. Jos et pidä tästä tai olet yksi nostalgisista ihmisistä, voit palauttaa edellisen ilman komplikaatioita.

Tätä varten sinun on ensin löydettävä itsesi mistä tahansa pelistä. Kun olet siellä, paina näppäintä ’Poistu’ näppäimistösi ja avaat siten pelin vaihtoehtoikkunan.

Tässä ikkunassa sinun on valittava vaihtoehto ’Käyttöliittymä’ jonka avulla voit hallita tätä LoL -osiota. Nyt ei jää muuta kuin etsimään laatikko Aktivoi vanha kursori vastaavaan kohtaan ja merkitse se. Tämän avulla olet jo vaihtanut kohdistimen edelliseen, jos haluat muuttaa sitä uudelleen, sinun on vain poistettava valinta ruudusta.

Muuta osoittimen kokoa LoL: ssa

Jos toisaalta sinua kiinnostaa pelin säätäminen siten, että näkyvyys paranee, sinulla on useita vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi muuttaa LoL: n kohdistimen kokoa, jotta se ei estä tietä. Mutta myös haluat ehkä suurentaa sitä, jos et näe sitä oikein.

Tässä tapauksessa sinun on mentävä mihin tahansa peliin ja annettava kokoonpanovaihtoehdot painamalla näppäintä. ’Poistu’. Nyt sinun on löydettävä vaihtoehto ”Osoittimen koko” ja säädä sitä liukusäätimellä, suurempi oikealla ja pienempi vasemmalla.

Lisäksi sinulla on muita vaihtoehtoja, joiden avulla voit myös säätää muiden käyttöliittymäelementtien, kuten chatin tai hudin, kokoa.

Vaihda LoL: n kohdistin uuteen

Jos toisaalta pelin tarjoamat vaihtoehdot osoittimista, joista et yksinkertaisesti pidä, sinulla on ratkaisu. Tämä on korvata se ja vaihtaa LoL -kursori haluamaasi kohtaan, se voi aluksi tuntua hieman monimutkaiselta, mutta se ei merkitse suurempaa mysteeriä.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on löydä haluamasi osoitin joidenkin sivujen ja Internetin käyttäjien tarjoamia. Ne on ladattava, ja järjestelmä ymmärtää ne 3D -objektina.

Kun sinulla on se, sinun on nyt löydettävä kansio, johon peli on asennettu. Jos et tiedä sitä, kokeile hiiren kakkospainikkeella pelikuvaketta ja valitse ’Avaa tiedoston sijainti ’. Jos se on pikakuvake, se avaa kansion, jossa on kuvake, ja sinun on toistettava tämä prosessi uudelleen.

Jo pelikansiossa sinun on nyt avattava joukko muita kansioita. Mene ensin kansioon ”RADS”. Avaa sitten kansiot ’ratkaisut’, ’lol_game_client_sin’ ja ’julkaisuja’.

vesihahmo

Tässä vaiheessa kansion pitäisi näkyä numeroilla, jotka osoittavat version ja joka on myös avattava. Nyt vain kansiot ovat jäljellä ’käyttöönotto’, ’data’ e ’kuvat ’. Jälkimmäisestä löydät kansion ’UI’ ja siinä (lopulta) on paikka, johon sinun on kopioitava lataamasi tiedosto.

Siellä näet tiedoston nimeltä ’Käsi1’ ja tämä korvaa kopioimasi, joten varmista, että nimi on sama. Ja tämä on se, tällä yksinkertaisella tavalla voit muuttaa kohdistinta LoL: ssa ja saada oman mukautetun osoittimen.

Kun olet onnistunut vaihtamaan osoittimen, tunnet olosi mukavammaksi pelatessasi. Toinen vinkki, joka voi auttaa sinua parantamaan strategiaasi, on käyttää pelihistoria -toimintoa, jonka avulla voit kokea uudelleen ja oppia tekemistäsi virheistä.

Näiden vinkkien avulla sinun on vain valmistauduttava ammattilaiseksi League of Legendsissa. Ennen kuin suosittelemme myös testaamaan itseäsi osallistumalla Master Tacticsiin ja The War of the Housesiin.