Skip to content

Kuka hän on Dota 2: Sumiya, Cuchito, Egorco, Jona, Mandy tai Smash? Ota siitä selvää!

14 de heinäkuu de 2021
dota 2 12732

Dota 2Lähtönsä jälkeen sillä on ollut suuri vaikutus strategiapelejä nauttivaan yleisöön, ja sinulla on mahdollisuus käyttää noin 20 sankaria, joilla kullakin on ainutlaatuiset kykynsä, on tärkeää pitää peli ajan tasalla, jos sellaisia ​​tulee out. uutuus.

Tämän tittelin ympärillä järjestetään myös turnauksia, joissa osallistujien on oltava parhaita, koska kilpailu on kovaa ja valta jano voitosta, pelaajat ovat globaaleja, vaihtelevat Sumiya, kiinalaisen yhteisön pelaaja, Cuchitoon Latinalaisessa Amerikassa.

Keitä ovat Sumiya ja Cuchito?

Toisaalta meillä on pelaaja ja Streamer, jolle on ominaista käytä Invokeria, joka on eräänlainen taikuri, jolla voit käynnistää sähkömagneettisia voimia, jotka vahingoittavat aluetta, ja oikein käytettynä voivat vahingoittaa vihollista.

Sumiya, Kiinasta, Hän on erittäin kuuluisa pelaaja Invokerille antamastaan ​​hyvästä käytöstä. Hän on sellainen, että jopa muut kuuluisat pelaajat katsovat hänen suoratoistojaan parantaakseen peliäan tämän sankarin kanssa. Tällä hetkellä hänen kanavansa ylittää 200 tuhatta tilaajaa, ja hän saa tukea jatkuvasti Dota-yhteisön live-esityksissä voimme nähdä, kuinka hän on täysin keskittynyt peliin, joskus jopa menettämättä käsityksen siitä, että hän on livenä.

Toisaalta Perussa Dota 2: sta on tullut yksi suosituimmista peleistä, sillä sillä on tuhansia faneja, jotka pelaavat sitä tai katsovat kuuluisien hahmojen suoria lähetyksiä. Cuchito, nuori perulainen, suosii yleisö, joka nauttii katsomasta hänen pelaavansa ja soveltavansa tekniikoitaan.

On tärkeää huomata, että jos olet amatööri Dota 2 -pelaaja, et todennäköisesti voi avata peliä, tämä johtuu siitä, että alustalla on toistuvia ongelmia, mutta ne on helppo ratkaista, pidä aina peli päivitetty, virheiden välttämiseksi.

Kuka on Egorco?

Kilpailun maailma Dota 2, on hyvin laaja ja vaihtelee maittain, Perun tapaus, on jotain silmiinpistävää, koska ei ole vain aloittelijoita ja asiantuntijoita, mutta on valmentajia, joilla on täydet joukkueet mahtavista pelaajista komentossa heidän kanssaan mennä maailman turnauksiin.

Näin on Egorco, perulainen valmentaja, Hänen johdollaan on 5 pelaajan joukkue, jonka kanssa hän on työskennellyt jonkin aikaa ja joiden kanssa on ollut suuria vastakkainasetteluja globaalilla tasolla, Egorco ottaa työnsä vakavasti, mukaan lukien uudet kokoonpanot ja kokoonpanot joukkueelleen.

Häntä on haastateltu useita kertoja, joissa hän ilmoittaa oppineensa paljon turnauskokemuksista ja tiiminsä jäsenten kanssa, valmentajana, tekee selväksi, että kurinalaisuus on perustekijä joukkueen johtamisessa, ja mitä jos se alkaa varhainen ikä, uskomattomia asioita voidaan saavuttaa.

Dota 2: sta on tullut erittäin tärkeä peli, ja sen graafinen osa on myös erittäin hyvä, se kuuluu Strategiapelit, mutta se on saatavana tähän mennessä vain tietokoneella, jättäen älypuhelinsoittimet hieman taakse, mutta mobiilipeleissä on myös paljon vaihtelua.

Keitä ovat Mandy, Jona ja Smash?

Dota 2, se on peli luonut Valve, Hyvin kuuluisa kehittäjä, joka on tehnyt todellisia taideteoksia, kuten Half Life, globaalien kilpailupelien kohdalla yrittää aina tehdä kokemuksesta mahdollisimman oikeudenmukaisen.

poika pelaa dota 2: ta sumiya-veitsellä

Smash-soittimella oli siitä lähtien vakava ongelma Käytän laitonta tekniikkaa turnauksessa, mikä maksoi hänelle pysyvän kiellon kilpailusta, mikä johti hänen tilinsä täydelliseen peruuttamiseen ja jopa hänen oli kirjoitettava kirje suoraan kehittäjälle.

Mandy, toisin kuin luulemme, on nuori brasilialainen, kuuluisa Dota 2 -pelistä ja käytä 12 sankaria riippuen pelistä ja siitä, miten haluat pelata sillä hetkellä, kun valitset yhden tai toisen, Jonan tapaus on myös erityinen, koska hän perustaa pelityyliään johonkin rennompaan ja huolellisesti heidän strategiat ja liikkeet.